- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
honda130 #862 üzenetére
Nekem legújabb verzió van rajta de nem veszek észre lassulást, talán egy leheletnyit... de olyant amitől kellemetlenül lelassul, olyant nem
Egyébként valaki írta korábban, hogy neki visszarakták a kitkat-ot... alaplap cserével... De ez még az elején volt aztán később biztos megunták vagy utasítást kaptak, hogy nem cserélhetnek... -
-
kkdesign
senior tag
válasz
honda130 #860 üzenetére
Igen, ennyire. Ha már ennyire tiltakoznak, oldották volna meg, hogy szoftverrel a saját romjukat otthon a halandó is visszategye saját felelősségre, ha elkontárkodja, akkor meg fizetősen visszateszik neki a szervizbe, de a gari élne... Miért nem lehet így megoldani ezt én se értem. Vagy ha már A4es oldalt teleírok mért volt jobb a kitkat, akkor 10 perc munkát hajtsanak már végre rajta...dehát nem... Így én már egy ideje gyűjtök ipad-re
-
kkdesign
senior tag
válasz
honda130 #858 üzenetére
Szia, sajnos rosszul gondolod.
Az inteles soc miatt annyira lezártak a lehetőségek, hogy csak és kizárólag szerviz tudja a kit-kat-et visszatenni, én direkt ezért küldtem vissza, kézzel írott A4es levés kíséretében leírtam mért lenne arra szükségem, majd 3 napra rá jött a futár, benne egy cetlivel, "az asus szerviz a legfrissebb szoftvert ajánlja". Szóval ennyit róluka legújabb a legjobb, sosem láttál ennél jobb verziót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Deeepdaaark
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest