- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casillero
tag
Pipáld be az összes lejátszást hw+-ba. A 10 bitet is. Nálam tökéletesen mennek a videók. Van egy 160 megás 4 perces klippem és azzal szoktam tesztelni. Esetleg próbáld meg bsplayerrel ha nem jó az mx.
Más:
Nem frissítettem az appokat és roottal se merűl drasztikusan az akku! -
toxicdog21
csendes tag
Hardverhiba miatti akku probléma ha jól tudom csak nálam fordult elő, általában egyébként szoftveres okokra vezethető vissza.
Ezen kívül több felhasználónál előfordult, hogy teljesen lemerült a készülék, ez kerülendő, mert egy helyen előfordult, hogy 0% alá merült akkumulátor nem volt képes újraéledni, és szervizelni kellett.
Nálam is előjött, hogy teljesen lemerült, és töltés helyett csak egy kérdőjelet mutatott, de ez fél óra után helyrejött. (a korábbi fórumozónál viszont nem).Ezek tekintetében szerintem nem annyira zsákbamacska, ráadásul vásárlástól számított 3 munkanapig ha reklamálsz kicserélik az újra, így már kevés esély van rá hogy rosszat kapj.
Hozzáteszem sok más készüléknél tapasztaltam hogy ennél jóval komolyabb és több hiba előjött fórumokban, amikkel a szerviz sem tudott mit tenni.
Hátlap karcolódásról szerintem még nincs sok információ, 1-2 hónapos lehet a legöregebb készülék. Én sokszor leteszem asztalra, nem kímélem kimondottan, de nem karcolódott meg. Úgy nézem van egy festékréteg az alumínium hátlapon, emiatt szerintem védettebb.
Rendkívül egyszerűen "unroot"-olható. A rootolás egy módosított rendszer felrakása, ugyanúgy a gyárit is fel lehet rakni ugyanott, 2 perc alatt.
Kijelzőre ugyanazt tudom mondani mint a hátlapra, szerintem 1 év után kéne megnézni. Én sem szeretem a fóliákat, telefont is zsebben hordom kijelzővel test felé, évek óta, több telefont is, volt hogy véletlenül lakáskulcs is mellé került, nem karcolódtak. Persze az gorilla glass volt, de mintha ezen is az lenne, bár lehet csak összekevertem a teszteket fejben, valaki erősítse meg.
Ha valakinek mégis kellene fólia, ebay-en van ~900 Ft-ért szállítással a készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest