- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
toxicdog21 #693 üzenetére
Még nem kaptam kézhez, bár már egy hete rendeltem. Első dolgom lesz feltölteni és addig tapizni, míg le nem merül 0-ra. Aztán majd meglátom, hogy veszi-e a töltést, vagy viszem-e vissza, de köszi mindenkinek a tanácsot!
AxBattler: Nézz szét a papírjaid között, ha nem írtál alá olyat, amiben vállalod, hogy csak a T-s szolgáltató hálózatán használod, akkor senki nem kérheti rajtad számon, hogy a másik t-s szolgáltató kártyájával használod. Bár nem hiszem, hogy ezt ellenőriznék.
-
ooszi
senior tag
válasz
toxicdog21 #474 üzenetére
te fel raktad
652mb -
ooszi
senior tag
válasz
toxicdog21 #470 üzenetére
szia és ezt valaki már fel is rakta, és mükxik, múlt héten vágtam haza egy tabletet, ezt nem szeretném.
-
Topi70
tag
válasz
toxicdog21 #444 üzenetére
Asusal egy email váltáson kivül semmi kapcsolat...Ez egy olyan hiba, ami másoknál is előfordult már, ill. más asus terméknél is jelentkezett ue. s hiba. Kezdek kiábrándulni... dhl nyomonkövetéssel látom, hogy 1 nap alatt légipostán kiért Brno-ba átvették pénteken. Várom mikor adják fel. Azt is látni fogom. Várom a fejleményeket.
-
Topi70
tag
válasz
toxicdog21 #410 üzenetére
Sajna nekem már Brno-ban van!!! Nagyszerviz!!! Itt senki sem nyúlhat hozzá!!! Akku lemerült és nem indult el a töltés!
-
ATM_automata
őstag
válasz
toxicdog21 #410 üzenetére
T-mobile szervizelésről jobb, ha nem beszélünk, mert elég kaotikus (tapasztalataim szerint). Nekem anno az SGS2-vel se foglalkoztak, hanem küldték tovább egyenesen a telemaxba. Szóval szerintem márka, szerviz, szervizes ember kedve és még nagyon sok más együttesen befolyásolja azt, hogy mi lesz egy hibás készülék sorsa, legyen az telefon, tablet vagy elektromos vibrátor.
-
Topi70
tag
válasz
toxicdog21 #365 üzenetére
Root után simán jó volt 3-4 napig. Ma kezdte azt amit te is írtál (pont ua. drm és társai), de nekem nincs benne sd. Kivettem nehogy az csinálja a cirkuszt. factory után vagyok most végre lehült érzem a hátlapon. Napokban dicsekedtem, hogy megy 2,5 napot simán... nesze neked
-
Topi70
tag
válasz
toxicdog21 #328 üzenetére
én is root-oltam az előbb található linkről és minden ok. Megfelelő build számút töltötted?
-
Topi70
tag
válasz
toxicdog21 #333 üzenetére
Tuti mem stimmel valami, mert épp tegnap ellenőriztem: bekapcsolt wifivel éjel-2% volt az esés, 56% ról 54% re és 2.5 napja megy
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
toxicdog21 #328 üzenetére
Visszatettem a gyári rendszert az asus.com-ról, nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását, egy programot sem tettem fel, de még mindig vészesen fogy a töltöttség kikapcsolt állapotban, kb. 4-5%-ot merül minden fél órában. Természetesen repülő üzemmódban van.
Nincs még egy hetes a készülék, ha jól emlékszem az első napokban még nem produkált ilyet, simán letettem az asztalra 30% körüli állapotban, és másnap reggel még használtam.
Gyári rendszerrel kizártam a szoftveres problémát, most már tényleg nem tudok mire gondolni, ismerős ugyanott ugyanakkor vett ilyen tabletet, és nála nem jelentkezik ez a probléma. Végső próbaként kiveszem a microSD kártyát, nem hiszem hogy ez bármit befolyásolna, de nincs több ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest