- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Mindenesetre úgy érzem a bull egyfajta radeon HD2000-ként viselkedik, remélem hamarosan robbantani fog, ha nem steamrollerrel, akkor mással, de előbb-utóbb muszáj lesz egy komolyat odaverni az Intelnek."
Sajnos a Desktop ágazat hanyatlóban van és ennek üteme gyorsulni fog. A most kijövő megoldások már a romlás virágainak előhírnökei. Ennek ellenére talán van még egy utolsó tánc, egy végső kör... és most én is az AMD-re fogadnék... úgy néz ki, hogy hamarosan be fog érni a bullal kezdett formabontó elképzelése.
A gépépítők' topikjában az utóbbi néhány hónapban már egyre több AMD gépet raknak össze. Multi BF3 és CAD-es munkáknál már nem kérdés, hogy új 8-as FX. Az fx-6300 sem ritka kisebb feladatra. APU-s megoldás is gyakori.... internet, multimédia.
Egyre jobban csökken az I3 és I5 szelete. Talán lassan visszatérnek azok az idők amikor ugyanott X4-9xxBE-t ajánlottak orrba szájba... akkor az volt a bestbuy. Sajnos ugyanott az is látható, hogy irodai célra viszont az I3 és az az alatti, Pentiumos osztály mindent visz... és talán joggal. Ott pedig van piaci mennyiség... Dell, HP...@dezz
Amit linkeltél képet az nem a legjobb. Szerintem egy X264-es videó kódolás jobban skálázódik, így az jobban mutatja a teljes terhelés alatti teljesítményt. Úgy már. pl. az X6-ok is előrébb kerülnek, miközben a 2+2 szálas I3 lecsúszik, a régi X4 alá is akár. -
dezz
nagyúr
Ha pár százalékkal nő a fogyasztás, de közben tegyük fel 30%-kal nő a teljesítmény, akkor végső soron sokat javul a telj./fogy. arány... Aztán lehet választani a korábbinak megfelelő fogyasztás melletti jócskán nagyobb teljesítmény, vagy azonos teljesítmény, de jóval alacsonyabb fogyasztás között. Mármint lesz majd ilyen és olyan "kiszerelés" is, és a fogyasztó majd eldönti, mi a fontosabb neki.
Igen, az első Bulldozer még igencsak nyers volt, de lassan talán beérik a dolog.
-
stratova
veterán
Több oldal szerint több oka is van BD nem túl fényes szereplésének.
- a feljebb és itt is említett L1 problémája
- L2 és L3 cache latency: FX vs Thuban vs Sandy Bridge
- a Thuban 6x64 KB után 8x16 KB-ra kurtított L1D és a lassú L2 találkozása; L2-n már Piledriver is javított valamelyest.
- 1 decoder / modul -
djculture
félisten
Lehetséges, nem vagyok amd mérnők de sok helyen ezt olvastam hogy ez miatt döglődik ez az architektúra. Valami van mert én is tapasztalom a régi x6 cpu igényesebb folyamatoknál aminél minden mag dolgozik erősebb mint az fx 8350-em. Játékba meg az fx8350 a jobb, gondolom jobb a magonkénti/modulonkénti teljesítménye.
Szerk: Ja akkor az a probléma, csak látható hogy egy nagy fék van a rendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- bambano: Bambanő háza tája
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest