- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Lehetséges, nem vagyok amd mérnők de sok helyen ezt olvastam hogy ez miatt döglődik ez az architektúra. Valami van mert én is tapasztalom a régi x6 cpu igényesebb folyamatoknál aminél minden mag dolgozik erősebb mint az fx 8350-em. Játékba meg az fx8350 a jobb, gondolom jobb a magonkénti/modulonkénti teljesítménye.
Szerk: Ja akkor az a probléma, csak látható hogy egy nagy fék van a rendszerben
-
djculture
félisten
Amd viszonylatban jónak számít, a legtöbb kódolásnál meg számolási cpu igényes feladatokban lenyomja az fx-eket mint a bélyeget. Játékra jobb az fx én is csak azért hagytam meg. fx-ek eleve win8 alatt kezdenek jobban profitálni a fellépésükből de az nekem a megjelenés óta agyamra megy. Ez a kiszivárgott blue se győzött meg, még mindig ezt a barom félépítést erőltetik.
-
djculture
félisten
Nem vagyok oda érte egy AMD Phenom II X6 1090T Black Edition procit váltott amit átraktam a másodlagos gépbe de nem egy felhasználásnál látom hogy az x6 jóval gyorsabban csinálja meg az adott feladatot. Ez a modulos felépítés egy kiló lósz rt se ér ha nincs rá felkészítve az adott program.
-
djculture
félisten
Ebből nekem a Phenom II X4 965 BE meg az fm2 apu-k ha nincs kesse az embernek vga-ra ér valamit.
Fx procik azok harmatosak de nagyon, ekkora órajelekkel brutális nem ilyen lagymatag teljesítményűeknek kellene lenniük. Tudom nem az órajel számít de sokan még most is csak azt nézik. Mint ahogy a vga-nál csak a memória mennyisége számít sok hozzá nem értő vásárlónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest