- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszpirin #291 üzenetére
Amit az alpesi fel-le rakás nehézségeiről írtál azt én is tapasztaltam, plusz a csat bele tud verni a képernyőbe, le is írtam fentebb, viszont egy hét használat után már harmad annyi időre csökkent a fel-le rakás ideje, nem a szíj változott, hanem megtanultam a mozdulatokat. Az S kapocs ki-be bújtatása a hurokba, egy hét után már csak másodpercek kérdése. Azt kell mondjam, nagyon jól kitalálta apple ezt a szíjat, és szerintem is a legszebb, az acél kék + beleszőve egy kevés barna, és a murkok barnája + beleszőve egy kevés acél kék (ettől titánra hasonlító színű lesz), nagyon szép.
Közben vettem én is egy terep pántot, azt ami a képeiden van (színben is), most ezzel használom, nekem ennek a fel-le rakása sem gyorsabb, mert zavar ha nem az optimális (megszokott) szorosságura állítom, ezért van, hogy többszőr újra kell próbálnom. Ugye az alpesinél ez a probléma nem áll fent.
-
válasz
Aszpirin #291 üzenetére
Nekem alpesi szíjjal van (fehér és narancs), a fehéret nem is használom pont a koszolódás miatt, de ha “bekopik” ez a szíj, akkor sokkal könnyebb fel meg le venni. Most rendeltem én is egy Terep szíjjat (a szürke, narancs akasztósat), kíváncsi leszek rá, nyárra meg egy óceán szíjjat a vízbe.
Nekem ami még nagyon tetszik azok az új Nike szíjjak, főleg a mamutfenyő meg a game royal színben. [link]
Az egyiket lehet behúzom majd, csak nemtudom még melyiketAzt én is néztem, hogy fordítva van a képeken a szíj “befűzése”, érdekes. (Mondjuk nekem a képek pont “rosszul” van
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest