Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s.Oliv3r #723 üzenetére
És van válasz az óra-naptár widget nem működésére?
Az elmúlt egy évben annyi anomáliát láttam a telefon (13 mini) akku widget-en,
leginkább a fülhallgató-tok töltöttségére vonatkozóan, néha 5 mp-enként mutat valami teljesen mást össze-vissza, ezekről készítettem vagy 30db képernyőfotót, de végül nem töltöttem fel a fórumra, nem volt kedven vele egy csomó időt eltölteni.
Azt sem értem, hogy külsös kis widgetek (pl. gmail) nem működnek, de az végképp döbbenet, hogy apple házon belüli sem, és nem néhány hétig nem működik, hanem konkrétan képtelenek megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest