Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tudom, hogy Apple watch magától nem nem mér alvást csak az előre megadott alvási időben, és bármelyik olcsó óra is mér bármikor. De ha az órán, nappali alvásnál bekapcsolom az alvás fókuszt, és így mér, az már nekem elfogadható. De tényleg nem értem én sem miért nem érzékeli magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AM 5 lapok
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest