- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Kedves Apple Watch tulajok. S3-n meg lehet azt valósítani, hogy a céges email-eket ( Outlook ) valahogy el tudjam olvasni az órán? Vagy esélytelen?
-
aktív tag
Sziasztok
42 mm-es S3-ra keresek jó minőségű védőfóliát. A jelenlegi amivel vettem, kezdi megadni magát. Olyat keresek, amit itthon lehet kapni, nem szetetnék hetekig várni.
Előre is köszi! -
Clemi
veterán
Olyan megoldást keresek, aminek azért emberi ára van és nem egy vicc kategória. Igen fentebb láttam, de ahhoz láttam, hogy bele kell tekerni egy töltő fejet, viszont a sajátja az otthoni állványba van beépítve, így ha ez a megoldás marad, akkor töltő fejet kell hozzá venni. Van olyan megbízható utángyártott (mint ez például), ami tudja a gyári sebességét és beépíthető a mérete miatt helyette? Olyan amit valaki már megelégedéssel használ?
Vagy ezt például ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zeus_2k14 #11393 üzenetére
Nem, de valódi bőr.
-
Madwe
nagyúr
Pont most volt róla szó, görgess kicsit feljebb bár ahhoz kell egy gyári töltő is majd amit beletekersz.
Itt egy alternatíva, drága, de nagyobb akku + nem kell hozzá külön töltőt is venni... ez konkrétan gyorsabban is tölt mint a gyári
-
Clemi
veterán
Tudtok javasolni bevált és tényleg legalább a gyári óra töltő sebességével működő mobil akkus hordozható töltőt?
Amit vettem korábban sajna egy hulladék. Magát a töltőt teljesen feltöltve az órát 20-25%-al tudja feltölteni, azt is 1 óra alatt minimum (kipróbáltam, 1 óra alatt 50-ről 70%-ra töltötte fel) utána a külső áramforrás kell mindenképp, mert ennyi szufla van benne csak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Clemi
veterán
Ez a Romoss mobil töltő mennyire tölti az órát lassabban mint a gyári? Vagy jól látom, hogy ebbe a gyári óra töltőt kell bele applikálni? Korábban vettem egy ilyet, de ez valami elmondhatatlanul gagyi és hiper lassan tölti az órát.
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Reklám következik.
Rendeltem az ikiegészítők oldaláról szövetszíjat. Van itthon több ebayes is, amik ugyan korántsem gagyik, de ez a hazai rendeléses mégis más. Jobb, vastagabb, stabilabb. Igaz, hogy 7500-at fizettem ki érte, így utólag mégse sajnálom. Lusta voltam várni a kínaira így itthonról vettem egyet, ennyi az oka.
Akinek jó minőségű kell, az a pénz nem tétel, megéri a hazai ennél a termékcsoportnál.
-
Jaded
őstag
válasz mistvan68 #11370 üzenetére
Szia!
Igen, ezt mondom, hogy attól függetlenül, hogy a kezeden van-e vagy sincs, híváskor csörög az óra, viszont értesítés csak akkor jön, ha a kezeden van. De ez az "alap" hívás és a FaceTime hívás. Az, ha Messengerből hívnak pl. azt nem tudom, nem igazán szoktam rajta telefonálni. Értesítés csak akkor jön (üzenetről), ha a kezeden van.
Kivéve ha a kezeden van és a telefon fel van oldva (vagy éppen az iPad). Akkor a telefon jelez (csak). Szerintem ez így jól működik.
Renault Megane IV Limited
-
mistvan68
tag
Szia!
Nekem ez nem így működik.Korábban már kérdeztem itt a fórumon,hogy ezt valahol be lehet állítani?Írták,hogy nem, alapból ilyen.Nekem ha az óra nincs a kezemen,akkor is jelez bejövő híváskor és a telefon is.Mindkettő jelez ha hívnak vagy ha értesítés jön,függetlenül,hogy az óra a kezemen van vagy nem.
Nem tudom miért van így.(Apple watch series 2 és iPhon6S)Üdv.István
-
Gsx-rr
veterán
Ilyen tartót rendeltem a szíjaknak.Magyarországra drágább a posta mint a termék,de biztos van ilyen valahol ingyen postával. Én nem keresgettem.
[link] -
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Ilyesmivel van tapasztalata valakinek ?[link]
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Használja valaki a Naptár komplikációt? Hiába van esemény megadva (van hogy egy napra több is), mégis azt írja, hogy nincs esemény. Mi lehet a megoldás?
Renault Megane IV Limited
-
galaxys80
veterán
válasz mr.tamasbiro #11358 üzenetére
Másról beszélünk.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #11354 üzenetére
Ez oké, de maga a rendszer nem engedi akkor beaktiválni a céges levelezést...A másik meg mint említettem nem kell jelkódozói se, mivel ha 1x feloldod a telefont, már az óra sincs lezárva...Szóval nincs miről beszélni.
A másik meg ezek szerint nekem előny is ez, mivel ha lerakom az órát, nem csörög, nem rezeg, nem értesít, csak is akkor ha a kezemen van, ez így nekem tök okés. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #11344 üzenetére
1. Céges levelezés miatt kell alapból.
2. Ha elhagyom belenézhetnek üzeneteimbe, képeimbe...stb (nincs titkolni valóm, de azért mégse örülnék neki).
3. Ez is jól ki van találva, ha felveszed, és a telefont 1x feloldod, már nem is kér az óra jelkódot, azaz nem is szükséged beütni soha. -
tboldi
nagyúr
válasz r3dsnake #11345 üzenetére
A MacBook feloldása sem megy jelkód nélkül. Imádom ezt a funkciót.
(#11346) Gsx-rr: Nem fogok szorakozni autoban, agyban azzal,hogy nem old fel!
Az órát ha egyszer feloldottad (akár telefonnal, ahogy r3dsnake is írta), akkor addig nem kéri újra, amíg a csuklódon van. Akkor zár csak le, ha leveszed.
De telefonnál is, a Face ID annyira észrevétlenül működik a hétköznapokban, mintha ott sem lenne. Egy-két eset van, amikor nem ismer fel, de ez elég ritka.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz r3dsnake #11345 üzenetére
Ez mar sokszor volt tema.
1. Senki nem nyul a telefonomhoz rajtam kivul.
2. Semmi olyan nincs rajta ami ha mas kezebe kerulne akkor problema lenne.
3. Ha meg tegyuk fel megis ellopjak, kutyat nem erdekli a tartalom rajta. Hasznalni ugy sem tudjak. De meg ha tudnak se erdekel.
4. Nem fogok szorakozni autoban, agyban azzal,hogy nem old fel!Mondjuk ez baromság hogy ha nincs a kezem en is csörög hívásnál tehát muszáj vagyok le csatlakoztatni
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Nem értem miért nem használtok a jelkódot. A telefon automatikusan feloldja az órát, ha a csuklódon van, szóval még pötyögni sem kell. Nem ésszerű nem használni.
Ha majd lesz apple pay, akkor se tesztek rá jelkódot?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #11339 üzenetére
Akkor lehet a jelkód lesz a ludas, mivel azért nem értesít meg nem csörög mivel más ne lássa ilyenkor.
Ha piszkálod egész nap, meg van pár újraindítás, akkor nem is fogja bírni. Nekem csak ha a kezemen van, és értesít, akkor bírt az S4 olyan 2.5 napot.
S2 most nálam 56%-on van, úgy hogy 1 nap 4 órája töltöttem, és ebben már 2-3 éves aksi van, de még mindig ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz galaxys80 #11337 üzenetére
Nem tudom akkor, de nekem már 8. órám és így volt az összesnél. Most is megnéztem direkt, és nem csörög/rezeg/világít ha le van rakva és hívnak (de semmi egyéb értesítés se jön rá). Illetve simán csak így van beállítva:
Szerk:
Most jutott eszembe jelkód neked van rajta? Mert nekem van, és lehet amiatt van így...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #11329 üzenetére
Most megnéztem enyémen, és érdekes de tényleg nem megy, pedig úgy rémlett ment mindig, mondjuk csak üzentekre használom sokat, de azt viszont megjeleníti (most is megnéztem), és még azt is ha hívtak viberen, de nem vettem fel, azaz hogy volt egy nem fogadott hívásom most azt is kiírta...
Most akkor ez vagy bug vagy ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #11328 üzenetére
Na újratelepítettem a Watch appot. Most már jelez rendes hívásnál ,de nem csak az órán hanem a telefonon is.
Nem csak az órán kéne?Mondjuk nekem így jobb.
Viszont Viber-nél meg se mukkan. Ha így van akkor az nekem nagy gond.
Valakinek van tapasztalata Viber és Whatsappal? Működik a jelzés egyáltalán hívásnál? -
B-L-A-C-K
titán
válasz mr.tamasbiro #11326 üzenetére
Az viszont természetes, mivel csak akkor jelenik meg a képernyőn ha feléleszted a kijelzőt, ez lehet csukló forgatásra is (ha be van állítva), vagy ha megnyomsz egy gombot...stb. Szóval hogy a kezeden van, de lógatod magad mellett az természetes hogy nem kezd el világítani.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mr.tamasbiro #11321 üzenetére
A hard reset az nem egy teljes törlést jelent, hanem csak egy szimpla erősebb újraindítást, nem tart semmibe.
-
Gsx-rr
veterán
válasz mr.tamasbiro #11321 üzenetére
Nem mukodik. Legalabb is Viber hivasnal biztos nem, azt tudtam kiprobalni! Majd meg megcsinalom,hogy lecsatlakoztatom es vissza
-
B-L-A-C-K
titán
Berendeltem egy ilyen bőrt, sötétbarnába, meglássssuk milyen lesz...
-
Gsx-rr
veterán
Bejovo hivasoknal nem jelez. Sem Viber sem rendes telefonhivasnal. Beallitasoknal minden rendben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz koxkids #11306 üzenetére
Én ezekkel eszközökkel csináltam a mostani nagyon gáz S2-t. Ott ha nagyon mély a karc ezzel érdemes rámenni első körben (csak nem jut eszembe mi a neve, de ilyen puha zöld gumi szerű henger), majd utána jöhet a pasztázás.
Itt van már még pár kép bővebben milyen volt, és milyen lett: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
-
őstag
Rendeltem Black kolléga javaslatára Autosol polírpasztát. Van egy mélyebb benyomódás az óra oldalán remélem valamennyire tudom minimalizálni vele. Te használtad már Black mély sérüléshez? Arra gondoltam teszek kézi Dremelre polír fejet és megpróbálom azzal.
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #11300 üzenetére
az egyik az enyém,csak együtt vettük a barátommal. Gondolom az Ugreen azért össze tud hozni egy normális töltőt.
Jó amit mondasz ,az otthon lenne fix,csak kéne egy olyan ami praktikus utazáshoz. Most a töltő állvény lenne fontos ,van itthon valami jó és értelmes áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- AMD FX
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest