- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz koxkids #11096 üzenetére
Ja és ha már töltő: én egy baseus 2in1 vezetéknélküli töltőt vettem nano, kb 10k volt, van rajta iphoneos rész és apple watchos rész is - na az iphone rész rendben működik, az órás rész viszont nem... Kezdjük azzal, hogy ha csak az óra van rajta, akkor felhelyezés után kb 2percen belül abbahagyja a töltését, le kell szedni róla, várni egy ideig majd visszatenni... Ha telefon is van rajta ÉS tölti a telefonomat is, akkor addig tölti az órát is, csak baromi lassan (pedig elvileg 2a-t tud s olyan hálózati adaptert is használok vele, a gyári töltők 1a-sak mindkettőnél... ) viszont amint az órám fel van töltve, onnantól kezdve csak az órát kéne töltse, amit viszont nem fog mert 2p után abbahygja Vészmegoldásnak nem rossz végülis, cégbe behoztam itt jó játszani vele, nadena... nem ajánlott
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Ma úgy néz ki eladom a telefonom és az óra is erre a sorsra jut. A telót már töröltem. De az órát még használom telefon nélkül. Nem lesz hozzá telóm ezért is adom el. Hogy tudom így törölni a párosítást és az adatokat róla?
Eladó bontatlan PowerA PS Portal fólia (matt, 2db)
-
Newyorker
addikt
Mi ez a pangás ma skacok? Nincs wach téma?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
B-L-A-C-K
titán
Most tudtam meg hogy ilyen "felfedező" számlap csak S4 cellulár verzióba van...
-
royslade
tag
válasz koxkids #11065 üzenetére
Csak azt az egy negatívumot fogod tapasztalni, hogy az eddigi 30 nap helyett lehet 30 óránként kell tölteni... ezt leszámítva csak pozitív dolgok fognak érni, főleg amiatt, hogy egy műanyag órát cserélsz egy rozsdamentes acélra. Bármilyen legyen is a színe a szíjaid közé a 4th Link Bracelet kötelező példány.
-
őstag
Sziasztok!
Én is hamarosan belépek a klubba. Úton van már az S2 42mm SS verzió Angliából.
Remélhetőleg jövőhéten megkapom, majd teszek fel fotót.Pár URVOI szíjat rendeltem Aliról, kell pár szí
Nagyon kíváncsi leszek mennyire fogom megszeretni. (Jelenleg egy Amazfit BIP-et használok)
-
-
Newyorker
addikt
Nekem is lassan egy hónapja van meg, van már 5 szíjam egyelőre 100nál többet nem adnék ki érte
-
royslade
tag
Viccesek vagytok mindketten...
Laza az, csak béna a bácsi és a minél jobb fotóra koncentrált ...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #11025 üzenetére
Szerintem meg pont az a jó benne hogy mindenhez fel lehet venni, nekem bejön, de persze kinek mi...
-
Newyorker
addikt
válasz TheBikerider #11038 üzenetére
Te ott hordod az órád bszus így nem csodálkozom, h kell az extravédelem
-
veterán
-
-
LaciGSM
aktív tag
-
-
-
Newyorker
addikt
válasz TheBikerider #11025 üzenetére
Én meg pont azt mondom, h sport jobban passzol hozzá, főleg a digitális mivoltja miatt!
-
veterán
-
veterán
-
-
Serpiko
addikt
válasz B-L-A-C-K #11011 üzenetére
Tevékenység alkalmazással volt gondom a díjak neve megváltozott. Utána sikerült helyre állítanom nem is kellett volna újra párosítani. Lolipop! Ezeket törölhetem? Vagy hagyjam a fenébe így.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- AMD FX
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Eladó Fossil Gen 6 Hybrid
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Apple watch series 8 GPS
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest