- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz NavySeal #236 üzenetére
Hát persze én is ezt hittem, meg ugye miért ne tudnám magam felé fordítani a kezem, nem nagy ügy.... stb. lehet ilyennel nyugtatni magad.. de amikor pl. könyvet olvasol fix helyzetben van a kezed eszedbe jut mennyi idő van ránézel bakker sötét a kijelző macera a könyvet letenni átteni stb, másik példa.. döglesz az ágyon nézed a tv-t ránéznél mennyi az idő.. meg kell mozdulni. Jó most lehet azzal jönni nem macera, de ennyi erővel akkor zsebórája is lehetne az embernek mert az is csak 1 mozdulat elővenni... ha van pénze az embernek, akkor nem szorítja magát kompromisszumok közé, ha nincs pénze ( nem akar kiadni annyit rá ) akkor meg ne magyarázza meg miért jobb az ha valami nincs.
[ Szerkesztve ]
-
NavySeal
senior tag
válasz NavySeal #216 üzenetére
tegnap megvettem az AW S9-et. Ez az első AW-om. Háát...Ami nekem fontos, hogy ha jön riasztási SMS éjszaka, arra felébredjek. Ez a nyomi óra meg rezeg és pittyen egyet?! Nem lehet beállítani más csengőhangot sms-re?! Ugye éjszaka is viselném az alváskövetés miatt, de így eléggé gáz. Úgy tudtam megoldani, hogy repülő üzemmódba tettem az órát és a telefonon szól a beállított sms-re az egyedi csengőhang.
Mind1, lehet nem olvastam eléggé utána, de ez nekem picit fura. Neten olvasva már vagy 6-7 éve kérik az apple-t a júzerek, hogy lehessen egyedi sms hangot beállítani az órán.Több valamit, kevesebb semmit!!
-
pajorgergo
aktív tag
válasz NavySeal #186 üzenetére
Nekem Huawei GT 2 Pro van, én most kivárom a szeptemberi új szériát, ha van money max. lehet hazárdirozni, hogy a bejelentés előtti nap berendelsz online egy Series 8-at aztán ha jobb az új a 8-ast visszaküldöd 14 nap elállással bontatlanul.
Aki pl telefonnál a 14PM-nél csinálta ezt hogy 13PM-et berendelt az akkor ott picit nyert a dolgon, mert utána a 13PM ára a jó euro árfolyam miatt feljebb ment , igaz azóta a 14PM is egy 100-assal lejebb ment...de hát ezeket előre nem lehet látni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest