- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
-
Dello79
aktív tag
válasz
NavySeal #236 üzenetére
Hát persze
én is ezt hittem, meg ugye miért ne tudnám magam felé fordítani a kezem, nem nagy ügy.... stb. lehet ilyennel nyugtatni magad.. de amikor pl. könyvet olvasol fix helyzetben van a kezed eszedbe jut mennyi idő van ránézel bakker sötét a kijelző macera a könyvet letenni átteni stb, másik példa.. döglesz az ágyon nézed a tv-t ránéznél mennyi az idő.. meg kell mozdulni. Jó most lehet azzal jönni nem macera, de ennyi erővel akkor zsebórája is lehetne az embernek mert az is csak 1 mozdulat elővenni... ha van pénze az embernek, akkor nem szorítja magát kompromisszumok közé, ha nincs pénze ( nem akar kiadni annyit rá ) akkor meg ne magyarázza meg miért jobb az ha valami nincs.
-
Dello79
aktív tag
Ezek után kíváncsi leszek mi lesz a 8-al, mikor 9 -es áron árulják őket a kereskedők.
-
Dello79
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki Samsung Galaxy Watch -ról váltott Apple Watch-ra , Milyen tapasztalatok vennak, tudom kicsit körtét almával.. hasonlítani, de akkor is
tuti van vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest