- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Otthon van falioram,ha filmezek csak rapillantok.Idekint van digitalis oram,ha lefoglalomagam es kivancsi vagyok az idore,csak rapillantok.En se hasznalom az aod-ot mer folosloges,raadasul otthon nem hordok orat.Ha kivancsi vagyok az idore csak felemelem a kezem es tudom mennyi az ido,nem
a szemem sarkabol sasolom az orat.Ez nem penz kerdese,hanem felhasznaloi szokas (szerintem). -
-
pajorgergo
aktív tag
-
osonte
őstag
Nekem még Galaxy Watch 4 volt 44mm-es, gondolom nagy változások nincsenek Samsungnál sem, mint ahogy az Apple-nél sem, de nem egy kategória a kettő. A Samsung szerint fibrilláltam (van szívbetegségem), szerencsére nem mentem vele kórházba, mert nem volt igaz, az Apple még sosem jelzett fibrillációt, sokkal pontosabb az EKG-je és piszok sok mindent mért, például a járásom / egyensúlyom, mondhatni minden lépésem kielemzi, ami hasznos lehet akár az orvosnak is. Sokkal több egészségügyi információ van benne, de csak olyanok, amiket pontosan tud mérni (pl.: vérnyomást nem mér). Semmi pénzért nem cserélném Samsungra, a kardiológusom meg egyenesen örült neki, hogy vettem. Az Apple miatt elindulnák kórházba ha azt írja gond van, de a Samsungnál nem mennék, komolyan sem vennének. Ami húzos, hogy kell hozzá Apple telefon is. A kettő egyszerre meg nem olyan olcsó. Ja és mint minden valószínűleg ez sem tökéletes, bár én még hibával nem találkoztam, de ha visszaolvasol biztos találsz negatívumot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő !!!Szállítás alatt!!!
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest