Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Lehet már volt erről szó, de sehogy sem tudom azt az egyszerű dolgot megoldani, hogy az óra számlapján lássam a megtett távolságot és lépésszámot. A gyári health nem ad olyan widgetet ami ezt mutatja de pl. a pedometer++ rendelkezik ilyennel. Ki is tudom pakolni a kijelzőre, de nem frissül, csak ha aktiválom. A gyári appnál is ez a helyzet, ha középre teszem a nagy widgetet, igaz ott lépésszámot nem tudok kitenni, csak távolságot.
-
törölt tag
Sziasztok!
Apple Watch 9-et vagy Apple Watch SE 2024-et javasoljátok? Miben tud kevesebbet az SE 2024?
-
captainnemo
aktív tag
Én sok beszélgetős műsort hallgatok youtube-on, és nagy könnyebbség lenne, ha elmegyek sétálni, nem kéne magammal vinni a telefont ezért. Az iwatch-ra nincs youtube, és a néztem third party megoldásokat, de nem igazán működnek.
Ez az egész felejtős?
-
captainnemo
aktív tag
válasz
captainnemo #278 üzenetére
Megvan a válasz jó hosszú idő kell neki
-
captainnemo
aktív tag
Lenne egy kérdésem. Egy frissen vásárolt iwatch mennyi töltési idő után kapcsol át normál módba?
-
captainnemo
aktív tag
válasz
pajorgergo #276 üzenetére
A kétkezes dologban igazad van, de adott esetben, ha a telefon mondjuk egy cipzáras zsebben van és kényelmetlen kiszedni jó dolog lehet. Az 1-2 nap nem szimpi, csak kérdés az, ha a jelenlegi órám is úgy használnám, ahogyan te az hosszabb üzemidőt mutatna-e.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
captainnemo #275 üzenetére
Én órával sose fizetek, mert "kétkezes művelet", bal kézen az óra jobb kézzel nyomod meg a gombot rajta, hogy előhozza a fizetéshez a kártyákat.
Emiatt csak telefonnal fizetek, mivel az meg egy kezes művelet, jobb kézzel telefon elővesz, egy kézzel bekapcsológomb megnyom és kész.
1 max 2 napot bír, feltölteni gyorstöltőn viszont elég gyors, egy normális zuhanyzás elég, hogy a következő napig simán kibírja, én csak akkor veszem le.
Nekem ami negatívum, hogy kurva nehéz tisztán tartani, a gomb be szokott ragadni, pedig minden nap megpróbálom kitisztítani, a korona alá is sok kosz bemegy.
(Kosz alatt értsd hámszövet, ruha szövet anyaga stb.)
A Messenger esetén még a képeket is megjeleníti, alkalmazásonként eltér, de pl a saját email kliens esetében 1-1ben meg tudod nyitni az emailt a benne lévő hivatkozásokra kattintva megnyitja a weboldalakat is. -
captainnemo
aktív tag
Mivel iphone tulajdonos vagyok gondolkodom egy ideje egy apple watch megvásárlásán, mert nagyon integránsan lehet használni más órákkal szemben (emiatt a szempont miatt vettem air pod pro-t és nem bántam meg). Jelenleg egy "olcsó" amazfit gtr 3 van, amivel amúgy elégedett vagyok, de egy apple watch jobban együttműködne szerintem a telefonnal. Az ami leginkább elriaszt nem is az ár, hanem a nagyon rövid üzemidő. Én nem viselem az órát állandóan, sőt edzésre sem mindig viszem el, leginkább akkor hordom, ha elmegyek otthonról. Ezzel a felhasználással nekem simán megy 5 napig egy töltéssel. Számomra a legnagyobb hozzáadott érték, az, hogy amikor valamilyen üzenet jön, azonnal látom nem kell a telefont elővenni. Az órával való fizetés is szimpatikus lenne, ami most nem lehetőség. Szóval valóban max 1-2 napot bír az óra egy feltöltéssel, vagy az én használati szokásaim alapján hasonló üzemidőm lenne, mint a jelenlegi órámmal? Az üzenetek görgethetőek, és teljes hosszában elolvashatóak vagy csonkoltak egy bizonyos hossz után?
-
Karcub
senior tag
Üdv. Érdeklődnék hogy ki milyen számlapot használ? Hol érdemes nézelődni új számlapok után? Az alap watch alkalmazáson kívül.
-
Üdv! Valaki tud segíteni, hogy miképp tudom kikapcsolni az órán, hogy átváltson spotify-ra, ha az szól. Beszállok a kocsiba, a telefon indítja a zenét és az óra is átvált és ott is marad. Nem lenne erre szükségem. Próbálkoztam de béna vagyok, nem tudok rájönni. Köszi!
-
tsilver
aktív tag
törött használhatatlan óra érdekelne
-
T_Stark
őstag
válasz
pajorgergo #268 üzenetére
Hát ez sehogy nem kapcsol be.
Ugye a 3 munkanapos csere még érvényben van?
Nem követtem a garanciális dolgokat egy ideje.
Mert akkor küldöm is vissza cserére. -
T_Stark
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Watch 8-at, új, viszont nem kapcsol be.
Hiába nyomom hosszan a főgombot, már a két gombot egyszerre nyomva is próbáltam, semmi.
Egész este töltőn volt, de nem jelenik meg a villám sem rajta, hogy venné a töltést.
Töltőre téve felvillan az Apple logó, majd el is tűnik, és sötét minden.
Jól sejtem, hogy nem user error, hanem küldhetem vissza? -
poli27
veterán
Tegnap vettem a páromnak egy Watch 9 et, és az istyleban rakattam rá tokot, most nézem itthon hogy valami iSTYLE Comfort Apple Watch csomag van a számlán ami13e ft, és a 9990ft os EPICO – GLASS Apple Watch tok ingyenes.... most akkor lehúztak 3e ft al vagy mi a bánat ez tudja valaki, mert visszamegyek reklamálni, én nem kértem ilyet... Egy egyszerű tokot kértem az órához....
-
Tegnap óta az óra az Outlookba érkező emaileket nem mutatja, azt mondja nyissam meg az outlook-ot, ha el akarom olvasni. Mit állítottam el véletlenül? Köszi!
-
lasz10
junior tag
Tudna valaki Series 8 45 mm-eshez nem drága travel gyorstöltőt ajánlani? Sajnos, ami nekem van, az már a 7-est is nehezen töltötte, a 8-asnál pedig fordított töltésben megy, és le is esik róla. Ezt ismeri valaki, hogy mit tud a gyárihoz képest időben?
-
válasz
#31816946 #260 üzenetére
Cserélni nem éri meg szerintem a 8-at 9-re, de így újonnan véve csak az dönt, hogy megfelelő-e az ár. Ha nincs nagy különbség, akkor a 9-est vedd, ha nagyon nagy és sajnálod rá a pénzt, akkor a 8-ast, mert azt is évekig fogod megelégedéssel használni.
Előtte érdemes megnézni személyesen valahol, de alapvetően a kicsi a női méret, a nagy a férfi. Szerintem ha a csuklód kerülete 17 centi felett van, akkor nagy biztonsággal választhatod a nagyobbat, mert az lesz a jó. Nekem majdnem 20 centis, a kicsi nagyon bután néz ki rajta.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ár-érték arányban az Apple Watch 8 vagy 9 számít jobb vételnek?
Mit jelent méretnél, hogy S/M, M/L? Honnan tudom, ha online rendelem, hogy melyik méret jó? -
lasz10
junior tag
A "fake" nemcsak azt jelenti, hogy hamis (bár olyan is van), én inkább a többi jelentésére gondoltam, miszerint kamu, csalás. Jellemző, hogy a hirdetők csak küldenék, ugyanazzal a képen hirdetik Karcagon, Orosházán, vagy Karakószörcsögön, jellemzően frissen regisztráltak, külföldi nevekkel. Ilyen esetekben garantálható, hogy se az órát, se a pénzedet nem látod soha.
-
A fake olcsóbb az átlagárnál. Ennyire egyszerű. Senki sem fog a tényleges eladási árnál sokkal olcsóbban árulni valamit, amit többér is el tud adni. Vegyél innen a prohardverről, az esetek nagy részében nem fognak átverni. Ha azért nem innen veszed, mert a marketplace-n a feléért látod ugyanazt, akkor az fake lesz.
-
lasz10
junior tag
Nem szabad mindent elhinni amit a f@szbukon írnak, a hirdetések legalább kétharmada fake. Szerencsés esetben lehet venni egy dobozos, újszerű AW 8 cellular 45mm-est, 100%-os akkuval, garanciával 130K-ért. NFC (fizetés) van mindben, saját telefonálás lehetőség (tehát nem a telefonról, bluetooth-tal), csak a cellulárokban van. Azok valamivel tovább bírják egy feltöltéssel, a használati idő erősen felhasználás függő. Nálam kigyomlált szolgáltatásokkal 2 nap, de a második nap vége felé már átmegy spórolósba.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Homeopatia #253 üzenetére
Nálam van hogy jelzés nem jön, rezgés vagy hang, csak ranézek és hopp van értesítés.... még nem jöttem rá mi lehet a gond...
-
Homeopatia
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este lettem új tulajdonos egy Apple watch 9 cellular és egy iphon 13 pro max fut párban. A problémám a Whats app , Viber, Messenger. A probléma, hogy az órán nem jelennek meg az értesítések vagy csak részben. A watch alkalmazásban engedélyeztem ezeknek az alkalmazásoknak az értesítéseit . Végig néztem a Youtube vidokat ennek ellenére nem jönnek át az üzenetek vagy csak a rendszer üzenetek jönnek át . Példáúl ha párom rám ír a Viberen nem jelenik meg de ha a PC -t be kapcsolom és initáskor a gépen lévő Viber elindul na azt ki jelzi de az üzenetet nem. A Whatsapp nál messengernél semmi nem jelenik meg. Van valakinek valami ötlete?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Mostanában fedeztem fel, hogy a digital crown gomb egy nagyon picit mozog oldal irányban a tengelyére merőlegesen. Ez természetes? A dolog nem vészes és tökéletesen működik a gomb de idegesít lehet én tolom túl. Nektek is ilyen? 8-as
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Hol és hogyan lehet kikapcsolni a kölönböző méréseket az apple watch 8-ban? Pl ha nem kell a véroxigén, edzések érzkelése..stb. Csak kérdezem, hogy tudjam! -
allein
addikt
Sziasztok, foglalkozik valaki apple watch szíj javítással? Így vásároltam egy hónapja, azóta csak a dobozban volt, tegnap eladtam az S7 grafit órámat amihez szintén volt egy grafit szíjam. Ma amikor a másik grafit szíjamat, a képen láthatót szerettem volna használni így jártam, lehet kuka? YT videó
-
szasanyi
félisten
Gyors kérdés srácok: APPLE Watch Series 8 GPS 41mm 130k-s áron jó vétel? Nem ismerem egyáltalán, a nejemnek gondolkodom rajta.
-
Dello79
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
Otthon van falioram,ha filmezek csak rapillantok.Idekint van digitalis oram,ha lefoglalomagam es kivancsi vagyok az idore,csak rapillantok.En se hasznalom az aod-ot mer folosloges,raadasul otthon nem hordok orat.Ha kivancsi vagyok az idore csak felemelem a kezem es tudom mennyi az ido,nem
a szemem sarkabol sasolom az orat.Ez nem penz kerdese,hanem felhasznaloi szokas (szerintem). -
NavySeal
senior tag
válasz
Cyber_Bird #241 üzenetére
Kipróbálom én is akkor. Köszi az infót
-
Dello79
aktív tag
válasz
NavySeal #236 üzenetére
Hát persze
én is ezt hittem, meg ugye miért ne tudnám magam felé fordítani a kezem, nem nagy ügy.... stb. lehet ilyennel nyugtatni magad.. de amikor pl. könyvet olvasol fix helyzetben van a kezed eszedbe jut mennyi idő van ránézel bakker sötét a kijelző macera a könyvet letenni átteni stb, másik példa.. döglesz az ágyon nézed a tv-t ránéznél mennyi az idő.. meg kell mozdulni. Jó most lehet azzal jönni nem macera, de ennyi erővel akkor zsebórája is lehetne az embernek mert az is csak 1 mozdulat elővenni... ha van pénze az embernek, akkor nem szorítja magát kompromisszumok közé, ha nincs pénze ( nem akar kiadni annyit rá ) akkor meg ne magyarázza meg miért jobb az ha valami nincs.
-
allein
addikt
Sziasztok. Mi a véleményetek az apple care szolgáltatásról, vennétek órára?
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
pajorgergo #231 üzenetére
Közben megoldódott, a telefont kellett újra indítanom
13PM
-
pajorgergo
aktív tag
Frissítés óta másnak is fekete a kép a kamera előképnél ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Apple watch 8-at vagy Apple watch SE 2023-at érdemes venni? Ár-érték arányban melyik éri meg jobban? Az SE miben “rosszabb”?
-
-
pajorgergo
aktív tag
-
hippo0315
senior tag
Szervusztok!
Segítséget szeretnék kéri.
Adott Iphone 15 és Watch Series 8, mindekttő a legfrissebb szoftvrekkel.
A telefon esetén az időjárás alkalmazásnál a beállítás, hogy mindig a jelenlegi hely adatait mutassa (ezzel nincs is gond).
A gond az órával van, mert egyszerűen nem utatja az Iphone tükrözött adatait, bár a beállításban az van kiválasztva.
Mit lehet ilyenkor tenni, esetleg találkozott már valaki ilyen hibával?
Előre is köszönöm az infókat. -
pajorgergo
aktív tag
Én S8-at vettem.
S9-ben ami új az a proci, 32 helyett 64GB tárhelye van, 1000nit helyett 2000nit a kijelző fényereje, aksi ugyan akkora...alzán még 168-170 között van a sima nem cellulár S8, az új S9 meg 200-205
Egyik ismerősömet idézve, inkább egy S7 rozsdamentes acél kivitel használtan -
allein
addikt
Sziasztok, milyen szériát vásárolnátok, S8 vagy S9? Jöhet pro és kontra.
-
NavySeal
senior tag
válasz
NavySeal #216 üzenetére
tegnap megvettem az AW S9-et. Ez az első AW-om. Háát...Ami nekem fontos, hogy ha jön riasztási SMS éjszaka, arra felébredjek. Ez a nyomi óra meg rezeg és pittyen egyet?! Nem lehet beállítani más csengőhangot sms-re?! Ugye éjszaka is viselném az alváskövetés miatt, de így eléggé gáz. Úgy tudtam megoldani, hogy repülő üzemmódba tettem az órát és a telefonon szól a beállított sms-re az egyedi csengőhang.
Mind1, lehet nem olvastam eléggé utána, de ez nekem picit fura. Neten olvasva már vagy 6-7 éve kérik az apple-t a júzerek, hogy lehessen egyedi sms hangot beállítani az órán. -
NavySeal
senior tag
Érdemes üvegfóliával védeni a kijelzőt, vagy annyit ront (ha ront) a felhasználói élményen, hogy felejtős?
-
Dello79
aktív tag
Ezek után kíváncsi leszek mi lesz a 8-al, mikor 9 -es áron árulják őket a kereskedők.
-
molnarman
csendes újonc
-
hippo0315
senior tag
Az lenne kérdésem, hogy miként lehet az órára zenét tölteni, illetve egyéb anyagokat?
Előre is köszönöm a választ. -
NavySeal
senior tag
válasz
pajorgergo #203 üzenetére
Hát őszintén én sem dobtam egy hátast a nagy innovációtól. Mivel "csak" 30k a különbség én az AW9-re szavaztam, talán az újabb processzor miatt az energiagazdálkodása (üzemidő) jobb lesz. Meglátjuk
-
molnarman
csendes újonc
Sziasztok,
Talán tudtok segíteni.32GB a tárhely.Hány GB zenét tudok letölteni a Watch-ra.Rendszeresen futok és utálom magammal vinni az iPhone-t.
Válaszokat előre is köszönöm! -
NavySeal
senior tag
válasz
pajorgergo #200 üzenetére
Én megvártam a bejelentést és előrendeltem az AW9-et.
Csodálkoztam, h olcsóbb lett, mint az AW8 nyitóára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem túl izgalmas frissítés a Series 8, de felvonultatja az elmúlt évek Apple Watch kínálatának pozitívumait, hozzá is ad egy keveset és az Ultrához képest nem tűnik vészesnek az alapmodell ára sem.
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest