Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Valaki tud segíteni, hogy miképp tudom kikapcsolni az órán, hogy átváltson spotify-ra, ha az szól. Beszállok a kocsiba, a telefon indítja a zenét és az óra is átvált és ott is marad. Nem lenne erre szükségem. Próbálkoztam de béna vagyok, nem tudok rájönni. Köszi!
-
Tegnap óta az óra az Outlookba érkező emaileket nem mutatja, azt mondja nyissam meg az outlook-ot, ha el akarom olvasni. Mit állítottam el véletlenül? Köszi!
-
válasz
#31816946 #260 üzenetére
Cserélni nem éri meg szerintem a 8-at 9-re, de így újonnan véve csak az dönt, hogy megfelelő-e az ár. Ha nincs nagy különbség, akkor a 9-est vedd, ha nagyon nagy és sajnálod rá a pénzt, akkor a 8-ast, mert azt is évekig fogod megelégedéssel használni.
Előtte érdemes megnézni személyesen valahol, de alapvetően a kicsi a női méret, a nagy a férfi. Szerintem ha a csuklód kerülete 17 centi felett van, akkor nagy biztonsággal választhatod a nagyobbat, mert az lesz a jó. Nekem majdnem 20 centis, a kicsi nagyon bután néz ki rajta.
-
A fake olcsóbb az átlagárnál. Ennyire egyszerű. Senki sem fog a tényleges eladási árnál sokkal olcsóbban árulni valamit, amit többér is el tud adni. Vegyél innen a prohardverről, az esetek nagy részében nem fognak átverni. Ha azért nem innen veszed, mert a marketplace-n a feléért látod ugyanazt, akkor az fake lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest