- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
válasz
stifi82 #7558 üzenetére
A Blitzwolf lightning kábeleket tudom ajánlani mindenkinek. Tökéletes, megbízható minőség, nem gagyi fos tűzveszélyes aliexpresszes hulladék. Van sima meg szőtt kábel is. Előbbi 2500, utóbbi 3500Ft környékén kaparintható meg külföldi webshopokból. Én új kora óta csak azzal használom. Nem olyan merev, mint a gyári, sokkal kényelmesebb a használata, könnyebb megfogni a fejét. A gyári kábel híresen szar, hamar tönkremegy, ha hajlítgatják :-) Egyébként ha csak bedugja az ember a telefonba, lerakja, utána meg nem összecsomózva elrakja a fiókba, kutya nem rágja szét, görgőssékkel nem hajtunk át rajta napi 5x, akkor szerintem még 100 évig is jó lehet (elméleti síkon).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest