- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kovbandi82 #443 üzenetére
iX-en simán megvan a 6-7 órás SoT, szerintem itt sincs másképp..
(#449) jozsi252 köszönöm! Kipróbálom valamelyiket.
[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
Na ezt szerintem ne erőltesd nagyon ( mármint hogy nem gyári töltőt és pláne gyorstöltőt kell használni ).
Ami meg azt illeti hogy mennyire kártékony a gyorstöltés itt a remek példa a párom zsebében ( S7E ) Amikor megjelent akkor lett megvéve, azóta CSAK a gyári gyorstöltővel van használva, akkuidőben még most is patent a telefon. Ésszel kell használni és kész, de szerencsére ezek a megoldások elég hülyebiztosak.
Ne próbáld megmagyarázni hogy rendben van az hogy egy ilyen árú készülékből pont egy kibaszott töltőt kell kispórolni, ezt még a komoly Apple fanatikusok is komolyan kritizálják, csak te látod ebben is az Apple nagyszerűségét!
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Jegesmaci81
aktív tag
Mint láthatod eléggé próbálok objektív lenni bár nyilván engem is befolyásolnak a reklámok. DE, nem dugom a fejem a homokba rommá tudnám fikázni a Samut is. A váltásom fő oka az volt, hogy a Z1 compakt Sonym tönkrement ami anno "szerintem" egy baromi jó telefon volt. Jött a helyére egy SAMU s6 amit viszont képtelen voltam az évek alatt megszeretni. (sutának éreztem magam vele mindig) Jelenleg a Sony nem alternatíva, a Samu bármennyire jó nem nekem való. A többit inkább hagyjuk) Az iphone most nagyon tetszik minden lehúzás ellenére. (Bármennyire szeretnéd nem fogom eladni áron alul NEKED )
-
Stabi83
senior tag
És bőven el is lennél azzal a tempóval viszont a megtakarított kraft az akkuban lehet hogy jól jönne néha...
Ezt viszont nehezen értenék meg a vásárlók.
Erről az jutott eszembe amikor a váciúton állt vészvillogóval a ferrari és bandukolt a faszi benzineskannával a kezében a kútra.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
joey04
titán
egy szó: blitzwolf.
nem szoktam általam trolloknak tartott embereknek válaszolni, csak akkor teszek kivételt, ha konkrétan hazugságot adnak a billentyűzetembe, tehát ezért a válasz: azzal kezdtem, hogy "ez valóban gáz". szóval nem, nincs rendben, és nem látom bele az Apple nagyszerűségét. mellesleg én rendszeresen használok droidot is, volt gyorstöltés képes telefonom is, a következő is az lesz vélhetően (mármint droid) aztán persze lehet, hogy utána a xs-nél fogok kikötni.
455: én eleve áron alul fogom venni ha úgy lesz, ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ami sokat számít,az a tétlenség/készenlét idő az iOS-nél. Ha nem babrálod,szinte nem is merül. Itt az előnye.
Mert Androidnál mindig merült,még ha hozzá sem nyúltam....és nem keveset,akár 10-15%-kot is alkalmanként (de volt,hogy többet is) és akkor még ehhez hozzá adjuk a használati időt...Szóval ez az én tapasztalatom.HARLEY-DAVIDSON
-
-
Stabi83
senior tag
Nem veszed észre hogy itt hányan tartanak TÉGED trollnak? Szakmailag 0 amit leteszel az asztalra és még az Apple szimpatizánsok is MIATTAD érzik kellemetlenül magukat!
Szoktam látni máshol is a hozzászólásaidat és ott sem tobzódnak a szakmaiságtól.
Ne magyarázd a bizonyítványt mert felesleges. Fogadd el és lépj túl a töltős dolgon! Nem volt korrekt húzás az Apple részéről és kész!
Maga a telefon jó ezt nem kétlem és elismerem, az hogy túlárazott pedig tény de én is ezt tenném a cég helyében.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
törölt tag
Mint az köztudott, az Androidos felhasználók sokkal kevesebbet fizetnek egy okostelefonért, mint az, ki egy Apple terméket vesz. Ez nem csak egy bizonyos prémium kategóriát von magában, hanem magát az adatbiztonságot egyaránt, hiszen mint tudjuk, az almások nagyon komolyan kezelik azt, míg a Google inkább ingyenesen kínálja szolgáltatásait, de cserébe eladja adatainkat.
Tim Cook nem olyan régen Roger McNameeval beszélgetett a VICE News Tonight-ban, ahol némileg érdekes dolgokat osztott meg a CEO. A vezető szerint minden nagyvállalatnak elsődleges prioritásként kellene kezelnie azt, hogy hogyan kezeli a felhasználók személyes adatait. Elmondása alapján sok olyan ember van, ki nem bízik a nagyvállalatokban, így Tim úgy hiszi, hogy bizonyítani kell, s mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy egy sokkal jobb és biztonságosabb szolgáltatást hozzanak létre az adatok kezeléséhez.
Az Apple az utóbbi évben számos kezdeményezést tett annak érdekében, hogy még biztonságosabb legyen a rendszer. Például bevezettek egy új adatvédelmi eljárást termékeikben, anélkül, hogy erre bárki megkérte volna őket (állam, vagy egyéb szervek – bár gondoljuk itt kihatással volt az EU féle GDPR adatvédelmi törvény egyaránt, hiszen az nagyon nagy kihatással van a szolgáltatókra és egyben nagyvállalatokra.
Az újdonságoknak köszönhetően például a Siri és az arcfelismerés adatai (a TrueDepth kamerarendszerrel szerelt telefonok esetében) az adott készüléken marad. Konkrétan úgy kell ezt érteni, hogy nem csatlakoznak különféle szerverekhez a szolgáltatások, így lényegében megakadályozzák a fontos adatok, hitelesítések kijutását, áramlását.
Végül az Apple adatbiztonsága igazán kimagasló, ugyanis ahogyan a kérdező fél, McNamee is megjegyezte, a Google és az Amazon egyaránt olyan technológiákat fejleszt, amelyek a készülékeik által begyűjtött hanganyagokat felhasználva nyújtanak a felhasználóknak célzott hirdetéseket. Szerencsére az Apple-nél nem kell ilyentől tartani.
-
Ez a töltő téma eléggé érdekes dolog. A készülékeim gyári töltője általában a dobozban pihen, csak ha nyaralni megyünk, akkor kerülnek elő. Sok itthon a mobil eszköz/tablet (összesen 6 db) meguntam hogy lóg a falból mindig valami, vettem egy ILYET, vettem bele jó minőségű kábeleket ( nálam ez az Aukey, Blitzwolf, Anker, Baseus) és ezekkel lehet itthon tölteni az eszközöket. Soha semmi gondom nem volt az aksikkal, mivel tudvalevő, a telefon szabályozza mennyit vesz fel. Ráteheted gyorstöltőre az arra nem képes eszközt, akkor se fog többet felvenni, mint amennyit a rendszer max megenged
Na a tötésről még egy dolog:
régebben megfigyeltem, hogy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező töltőkkel más-más idő alatt töltött fel a telefonom/tabletem.
Van itthon USB-s mérőm, kiváncsiságból rádugtam. Nos pl. egyik készülék egy Nillkin töltőt csak USb portnak ismert fel, és 500 Ma-t vett fel, míg a másik rendesen 2A-el töltötte, a Samsung kábellel pedig csak a Samsung telefon gyorstöltött.
Hogy ez eszköz mennyi idő alatt tölt fel, nem csak a töltőfejtől, hanem a kábeltől is függ, és hogy a hardware kompatibilis-e az adott töltő.
A Blitzwolf töltőket/kábeleket ezért szeretem, mert azok mindig leadják a maxot.
Pl egy RPI 3B Aukey 2.4 A-os töltővel, Blitzwolf kábellel kernel hibákat írt alacsony feszültségre, de amint kicseréltem egy Blitzwolf fejre, a kernel hiba eltünt. Pedig elvben ugyanazt a feszültséget adja le mindkettő.
Egy elvben 2A-os Samsung fejjel, Aukey kábellel a BananPI folyamatosan eldobta a Sata vinyót, a kernel logban benne volt a áramerősség hiba, pedig a mérés szerint folyamatosan csak 1.2 A-t vett fel ha fullon pörgött a vinyó. Másik, egy Baseus 2A fejjel nem volt gond, ugyanakkor ez a Samsung töltő leadta a 2A-t töltéskor egy telefonnak.
Persze a töltési feszültség függ, a készülék hány %-on van attól is.
Tehát ebbe a töltő/töltés témába kár belemenni, hogy jó-e a gyári vagy nem. Jó dolog-e a gyorstöltés vagy nem. Akinek tudja a telefonja, az is rámondja, és vannak sokan itt a fórumban is hogy ráérnek tölteni, valakinek azonnal kell, valaki, mint pl. én pedig veszek pár kábelt/töltőt és töltöm ha kell amerre vagyok.(#461) gredy:
Hogy mindenki értse:
Androidnál eladod magad egy telefonért....
Applénál meg eladod a veséd, hogy legyen egy telefonod
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Nem volt korrekt húzás az Apple részéről és kész!
na ez örömteli, mert ezt az első perctől kezdve így gondolom én is, ahogy azt le is írtam, neked meg is ismételtem, de láthatólag sajnos neked másodszorra sem ment el. a hiba nálad van. mondjuk láthatóan idegesít, biztos ez a baj. relax. sétálj egyet ebben a szép őszi időben.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz kovbandi82 #462 üzenetére
De legalább az új iPhone-okon már alapból a veséd van beállítva háttérképnek, így kicsit mindig veled marad
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
szanyi20
tag
Ha van itt olyan is, aki Xs-t használ: kijött a 12.0.1 iOS -> javítja a wifit, töltési hibát stb. Szerencsére én egyikkel sem találkoztam, de valakinek hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
Néha nem a mondanivalóval hanem a stílusal van a baj. Az nem zavar ha valakivel nem értek egyet, sőt a jó kis érvelős vitákat szeretem is. A baj akkor van, ha a mondanivaló hiányos, félrevezető vagy félreérthető és konkrét tények nincsenek a dolog mögött. Ez nem csak rád és nem minden hozzászólásodra vonatkozik.
-
heidrich
senior tag
Telekommal már aktiválható az ESIM a Telekomnál iOS 12.1 beta alatt (hivatalosan még a Telekom se támogatja de már működik), ma csináltam meg. Hibátlanul működik, ez a jövő.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
dilajoska1
őstag
válasz TheBikerider #458 üzenetére
Ez is gyártó függő. Nekem is éjszaka szinte nem is merül (Snapi 820). 5%-on volt a telefonom valamelyik nap éjszaka és kikapcsolt kijelzővel egy másfél órás filmet végigjátszott úgy hogy 2%-ot merült reggelig.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
törölt tag
válasz kovbandi82 #462 üzenetére
Hogy mindenki értse:
Androidnál eladod magad egy telefonért....
Applénál meg eladod a veséd, hogy legyen egy telefonod
Ez jó nagyon
Ami érdekes ezzel az adatbiztonsággal kapcsolatban a cég ahol dolgozom régebben Blackberry telefonokat használtak a vezetők utána áttértek Windows Phone készülékekre tavaly viszont lecserélték az összeset Iphone-ra. -
judas13
addikt
Több hsz generálódik ezalatt a szifon cikk alatt egymagában, mint egy hét hírei alatt összesen. Ez mindig így volt és tán így is marad.
Ennyi."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Így van. Én is nézegetem a Dark Weben, mennyiért tudnám eladni, cserélni akarok jövőre
Hamarosan viszont akkor várható a droidnál a csomagoláson, hogy az Operációs rendszerben termékmegjelenítés van elhelyezve.(#471) gredy Ez így van nálunk is, Blackberry-Windows Phone - Apple. És pont tavaly Fehér Iphone 7-ek fekete gyári bőrtokkal
Pedig nem éppen kis cég, mondhatni egyik a Top cégek között a világpiacon a saját kategóriájában.......ennek is oka lehet.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz kovbandi82 #473 üzenetére
-
Stabi83
senior tag
válasz #71066880 #471 üzenetére
Az adatbiztonságot és a magánéletedet abban a pillanatban elveszted hogy csatlakozol a facebook-hoz és telepíted az alkalmazásaikat. Ami meg a google-t illeti hiába van iPhone készüléked ha közben a google szolgáltatásait használod és telepíted.
Amit a google és a facebook csinál az tényleg felháborító és sajnos baromi nehéz, szinte lehetetlen elkerülni, baromira mindegy hogy androidot, iOS-t, windows-t vagy OSX-et használsz.
Ha elolvassátok a használati feltételeket ( amit kb semmi sem tesz ) akkor láthatjátok hogy ezt mindenki el is fogadja még ha nem is vesz tudomást róla.
Ne legyünk már ilyen naivak!!! Minden nagy cég gyűjti és használja az infókat rólunk!!!
-
törölt tag
Gyorsan merül?
ROSSZUL TÖLTÖD! -
Ne mutasd be a MIUIt nekem Hogy rendesen a memóriában tartsak pár appot -pl. Messenger - vagy System appát tetted - amihez root kellett persze - , vagy 3 helyen állítottad be, ne lőjje ki. Komplett guide volt erről a fórumban, minden második hsz erről szólt. A Miui 10-ben javították ha jól hallottam.
Sajna az átlag user nem fogja a Googleban megkeresni ezt, együtt él vele.
Mondjuk minden hibától eltekintve a MIUI a leghasználhatóbb és legjobb Androidos alternatíva, a többi nyomába se érhet szerintem. Főleg mióta ismét komolyan veszik a fejlesztéseket! Sajna a Miui6-7-8 eléggé mélyrepülés volt. Sokan elfordultak tőlük, sok volt az Angol fórumon a kritika.(#478) syn7h37ic:
Ezért kár volt pazarolni az idődet.(#476) Stabi83:
Teljesen igazad van. Én is Googleba szinkronizálok a multiplatform miatt, amit használok itthon.
Azonban egyszer volt egy olyan eset, hogy a feleségem - Samsung S6 volt akkor neki - bement egy italdiszkontba vásárolni. Se előtte, se utána nem volt ott soha. Még aznap feldobta a Facebook, kedvelje az oldalt. Nekem is voltak hasonló tapasztalataim. Androidos telefono kerestem valamit, Windowson a Facebbok tolta az ajánlatokat. De valahogy ez nincs meg mióta Apple telefont használok, vagy lehet módosult valami adatvédelmi irányelv, és csak a véletlen műve, de megkérdezvén a feleségem amit az S8-on keres, az feljön ajánlatba itt-ott, de amit az Ipaden néz, az nem.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz kovbandi82 #479 üzenetére
üdv a klubban
-
Jegesmaci81
aktív tag
Azért még ekézném őket kicsit! Nagyon gáz a füles is! Főként a felhasznált anyagok. Pofátlanság pl a gyári tokok ára. Samsonite elszégyelli magát hogy bagóért árul az Iphone bőrtokjához képest.
A Beats audió szintén kritizálható mert a Beats termékek bár marha drágák de nem elég jók.
Én az akkuidőre nem panaszkodom mert a mai kirívó volt hogy lemerült de elhiszem ha másoknak kevés a szufla egész napra.
A lighteniniget minden alkalommal amikor használom (füles/töltés/adat) elgondolkodom hogy ezt vajon minek, miért? Finoman szólva tökön szúrták a vásárlóikat.Csak azért hogy nehogy megint fikázásnak vegyétek!
Fényképezés: Bár lehet jobb fotókat csinálni pl S9+-al de tipikus mobilfotózás használatánál (előkap/exponál) a iphoneXs verhetetlen! Elképesztően szép fotókat csinál auto módban mindenféle babrálás nélkül. (eleinte fura volt, hogy milyen kevés a beállítás de többnyire felesleges is lenne)
Zenelejátszás: Kifejezetten kellemes zenét hallgatni rajta. Nincs sok összehasonlítási alapom de a Samut biztosan odavágja.
Gesztusvezérlés: Nagyon gyorsan megszokható és ha megszokja az ember, rájön hogy sokkal jobb mint a virtuális gombok.
Anyagminőségek: Messze a legjobb fogású telefon, súlyelosztása tökéletes.(ekkora súlyt nem nehéz jól elosztani :-) ) A szépségét sem lehet elvitatni. Nekem az egykori csúcs fémházas nokiák jutnak róla eszembe amiket nagyon szerettem.
-
törölt tag
válasz kovbandi82 #479 üzenetére
Miért? Mert merül, mint a balta? Űbergáz. 2018-ban olyan telefont kiadni, ami nem bír ki egy normál napot, az szégyen.
-
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #481 üzenetére
Azért még ekézném őket kicsit!
egészségedre. -
Jah, a memóriában lockolás nem volt elég, még 2 helyen kellett beállítani. Volt egy opció valahol, hogy használhassa a netet háttérben, az tuti, meg volt még egy opció az alkalmazás jogosultságoknál, de régebben volt, pontosan nem emlékszem már. Ha ezeket nem kapcsoltad be, úgy kilőtte mint a sz@rt. ezért volt egy progi, ami úgymond rendszer appá tette, de ugye az heti frissítés után mivel full rom pack jött, elveszett, maga az app is eltünt, újra kellett telepíteni, de a beállítások megmaradtak, mert azt a Android/Data mappában tartotta. pont ezért amikor gyalultam a droidot ( TWRP Format System-Data-Cache-Dalvik Cache ) a User Data mappát előtte manuálisan töröltem, és pl a térképek mappáját nem töröltem ki (com.android.here pl ) és megmaradt minden fájlom )
Amikor a Redmi Note 2-vel a Miband nem akart rendesen kommunikálni, mindig elvesztette alvó módban így "rendszer appá" téve tudtam rendesen működni. Ami bosszantott, a saját termékei nem kommunikáltak. Akkor azt hittem, az MTK proci bibije, de ez volt a MI5-el is random módon. Javítás után 1-2 frissítésig jó volt.
De ezek a Miui10-ben állítólag nincs már így, az az igazság kíváncsi is vagyok. Agyalok veszek egy olcsóbb MIUI10-es telefont kipróbálni. Néha hiányzik, volt kihívás a használatában, le tudott kötni órákra a bugfix .... -
joey04
titán
válasz kovbandi82 #484 üzenetére
Hát én a 10-esről nem olvastam sok jót, főleg üzemidőre panaszkodnak, ezzel a memóriás dologgal kapcsolatban nem olvastam se jót se rosszat. igen, ez is vicces, hogy saját eszközökkel is problémás a kommunikáció, használat, de nekem is a szívemhez nőtt mégis a márka, egy mi max 3-mal (is) szemezek. tokot már rendeltem rá, de van otthon egy polcnyi note 3-4-5 mi max 2 tok már.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Tudod hogy mi a nagy baj? Bárhol bármit kérdeztem iphonnal kapcsolatban az iphonet használók köre mindig azt a választ adták hogy: Persze hogy lehet, persze hogy van, persze hogy a legjobb, már rág váltanod kellett volna, minek vettél eddig szart stb stb stb!
Valamiért a feketelevest magamnak kellett felkutatnom az elmúlt hetekben/hónapban. Nem értem miért zár ennyire össze egy bizonyos márkát használók köre. Én rommá gyaláztam a Sonyt amikor a világ egyik legjobb fényképezőgépeit gyártja és mobiljaiba egy épkézláb szoftvert/érzékelőt nem tudott tenni.
-
válasz #96302336 #482 üzenetére
Gondolom ott lapul a zsebedben egy IXS, és tapasztalatból beszélsz. Az a gáz, hogy egyes emberek sávszélességet kapnak szolgáltatóktól
Most gondolj bele, tudósok százai éveket öltek bele, hogy kifejlesszék a netet, elérhetővé tették a világ minden szegletében, azért, hogy eljusson hozzád, hogy egy tök értelmetlen, semmi szakmaiságot nem tartalmazó kommentet beböfögj. Gondolom a föld is lapos szerinted......
Nem baj, boldog lehetszMellesleg a fentebbi kommentem még mindig válaszra vár, keresd meg azt inkább.
(#487) Jegesmaci81: nana, a Sony szenzorokkal nincs baj, csak állítólag a szoftverrel, de soha nem volt Sonym, nem formálok véleményt. Az a legnagyobb gond, hogy személyes tapasztalatok hiányában formálnak emberek véleményt, és mondják meg a tutit, holott ez nem jó. Vegyék meg, használják, mondják meg a véleményüket! Ez így korrekt.
Az első Iphonemat amikor megvette, megmondtam , megveszem, megnézem, ha nem tetszik eladom. Megtetszett. Vannak pro és kontra mindkét oldalon. Egyelőre nekem több a pro mint a kontra. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Jegesmaci81 #487 üzenetére
én is rommá gyaláztam az applet, amikor kijött az ios 7. btw nem tudom mit vársz, nagyon kevés ember képes objektív véleményt adni. én ha kérdeznek, hogy ajánlom-e mindig elmondom azokat a dolgokat amik miatt pl itt szapulni szokták, hogy mi az, amit el kell felejteni, amiről le kell mondani, ha ezek nem problémák, akkor viszont tényleg az iphone lehet a legjobb megoldás. szubjektíven viszont nekem is az a véleményem, hogy az iphone a legjobb, szinte mindenben a legjobb, amiben meg nem, abban majdnem a legjobb. ha kérdezik a szubjektív véleményem, azt mondom, hogy imádom, legjobb telefonom (bármelyik), nem véletlen használok lassan 10 éve szifonokat. pedig ismerem a konkurenciát, hónapokig szoktam használni droidos készülékeket is első számú készülékként. jelenleg csak és kizárólag ezt az egy dolgot tudom felhozni kirívónak, hogy a gyorstöltéshez külön cuccokat kell venni. akinek ez ekkora deal breaker, az vegyen mást. ennyi. ezen felül sem hibátlan, de más márkáknál jóval több problémával találkoztam, ennyi. ha nem így lenne, akkor nem váltanék vissza állandóan. mellesleg ahányan váltottak a környezetemben, azok szinte kivétel nélkül elégedettek, egyetlen ember váltott vissza droidra. mondom, a lgőszintébb vélemény az volt, amikor ismerősömet megkérdezve, hog hogy vált be az iphone, csak annyit válaszolt, hogy végre egy telefon, amit nem akarok falhoz b_szni... pedig galaxy s szériáról váltott...
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz kovbandi82 #488 üzenetére
"Megtetszett. Vannak pro és kontra mindkét oldalon. Egyelőre nekem több a pro mint a kontra. Ennyi."
Pont így gondolom.
Legyen igazad, hogy a szenzorokkal nincs baj viszont tapasztalatból mondom hogy a fotókkal igen.
Megmondom őszintén, hogy nem érdekel mi a gond velük. Én egy egyszerű felhasználó akarok lenni aki nem is akarja megérteni hogy mi történik a házon belül. -
tothjozsi96
addikt
válasz Jegesmaci81 #481 üzenetére
Mégis, mi gáz a fülesen?
Lehet hogy meg kell fizetni a telefon árát, de egy gyári fülhallgatóhoz képest elég jó hangminősége van.
Nem prémium, de ha nem vagy audiofil akkor bőven jó.Nekem i7 Jetblack-em van és végig gyári Apple bőrtokban hordom, leszoktam venni, letörölgetem róla a port.
Mégis vannak kis karcok, hiába a 16 ezer forintos tok...Arról nem is beszélve hogy az összes Apple tok alja ki van vágva, szerintem ez a legnagyobb hiba.
Vesz az ember egy ilyen drága telefont, mint az XS, leesik véletlenül az aljára és máris le van horzsolva a készülék alja.. -
Stabi83
senior tag
Szerintem nincs olyan hogy Legjobb!
Ami neked az az lehet hogy nekem nem és ugyan ez fordítva.
Az a készülék ami mindenben a legjobb akar lenni semmiben nem lesz az. Vannak dolgok amik nehezen vagy sehogy nem egyeztethetőek össze így kompromisszumokat kell kötni.Az emberek jelentős része pedig nem az amúgy tényleg a piac élvonalához tartozó készülék és a tényleg jó iOS miatt óckodik hanem az Apple újkori filozófiája miatt.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz tothjozsi96 #493 üzenetére
Mint írtam nem is a hangminőség a legrosszabb, bár azon is lehetne mit javítani a 400ezres alapárból, hanem azok a silány anyagok. Borzasztó.
Nem akarok a Samuval példálózni de nézd meg hogy milyen AKG fülest kapsz hozzá.Nem tudom ezt lehet-e törlöm ha probléma:
Hozzáteszem hogy az AV online mindig nagyon kíméletes!
[ Szerkesztve ]
-
tomson67
tag
Ez a teszt az elejétől a végéig egy végletekig elfogult, Mobilarénához nem méltó, fölösleges és értelmetlen vitákat generáló, minősíthetetlenül gyenge, semmilyen szakmai szintet el nem érő képződmény!
Gratulálok Szentkúti! Szakmai mélypontod!
Meg is látszik a hsz-ek minőségén, nem is értem, hogy egy moderátor (hol vagy?? ) miért nem gyomlálta már ki a 90%-át!
Azt hittem hogy egyes fórumtársak kitombolták már magukat a bemutatkozást bejelentő cikknél, de nem, itt is várni kell majd 1500 hsz-ig, hogy normális legyen a fórum. Vagy még többet.
Ez szörnyű, ami itt folyik!Nekem amúgy volt már egy X-em amivel rendkívül meg voltam elégedve, de kell a nagyobb kijelző, a több RAM és ezért és a nagyobb tárhelyért váltok majd az Xs max-ra.
Visszanézek majd egy hónap múlva...I was trojan...
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #496 üzenetére
Szvsz a legtöbb gyártó filleres füleseket csomagol a dobozba. Egy 5-10 e ft-os fülessel egy nem vájtfülü is hallja a különbséget.
-
szanyi20
tag
válasz Jegesmaci81 #496 üzenetére
A tesztből: "Városi tömegközlekedésben szinte teljesen alkalmatlan zenehallgatásra" mielőtt Airpods-ra váltottam, én is a vezetékes gyárit használtam és teljesen jol tudtam zenét hallgatni városi tömegközlekedésben. Szerintem nem olyan rossz az...
-
DaveNo1
veterán
válasz tomson67 #497 üzenetére
Ha végignézed a netet az összes független teszt ugyanezeket írja le.
A mobil + rendszer nagyon jó, de túlárazott és 0 innovációt tartalmaz.
Sokat köszönhet az iparág az Applenek de Steve Jobs halála óta tényleg csak arról szól a cég hogy hogyan húzzunk le minél több pénzt az emberekről. A mélypont mondjuk a macbook pro széria ahol ősrégi hardvert próbálják eladni olyan áron hogy a pofám leszakad...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami Unreal Engine
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest