- iPhone topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Ne hülyéskedj, szubjektív szempontok nincsenek. Az nem fordulhat elő, hogy csak úgy megtetszik valami és megveszed. A tudományos megnevezése ennek a "beszippantott az Apple-marketing", és a topikban jópárszor megírták már. Igaz, ezzel kb. burkoltan lehülyéznek sok-sok embert, dehát nem nyíltan teszik szóval még örülhetünk.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Stabi83
senior tag
Azokkal sincsen bajom akik csak trendkövetésből vesznek valamit ( mindegy hogy mit ) a bajom azokkal van akik a döntésük mellé azt is hozzáteszik hogy aki máshogy dönt a degenerált vagy csak azért nem azt veszi amit ő mert egy troll!
Igazad van hogy mindenki arra költ a pénzét amire akarja és azt tetszik neki amit ő jónak gondol, azzal sincsen baj ha ezt a nézetét közkincsé teszi, DE az hogy mást fikázzon legyen az személy vagy gyártó már tényleg a nettó primitívség netovábbja.
Én pl rajongok a régebbi japán motorokért és van is itthon belőlük egy pár. Sokszor hallom hogy miért ilyen öreg vasakkal szórakozom amikor egy új sokkal jobb, gyorsabb és kevesebb gond van vele.
Vehetnék új 0 kilométeres-t is de nem akarok mert nekem nem tetszenek és kész.Telefonoknál is ha az emberek hoznák a minimum intelligenciát akkor nem személyeskedésektől meg trollkodásoktól lenne hangos minden topik hanem szakmai biskurzosoktól és tapasztalat cseréktől ( emberi hangnemben és eredményesen ).
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Ádám16
addikt
+1. Totál egy cipőben járunk, csak én SE-t használok.
Annyi kettőnk közt a különbség, hogy nekem szerintem ha 1 milla lenne a fizetésem is lenne mindig máshová tenni 400k-t (gyűjtenék kertes házra, gyereknek tennék félre, utaznék, ...), így sosem vennék újonnan ilyen áron telefont, nem így így szocializálódtam.
Ha 120ért lehet venni, lesz ilyenem (vagy egy X), az tuti -
kchris78
veterán
"Számomra - és szerintem itt egyébként a döntő többségnek - viszont ez nem az az árkategória, ami beleférne"
Itt van egy lényeg szerintem. Mindenkinek megvan ez a kategória függően attól hogy mennyi a bevétele havonta és mennyire kell neki az a telefon. Ami attól lejjebb van az oké de drága meg prémium, ami attól följebb van azt lehet köpködni meg fújolni hogy ennyit hogy lehet egy telefonra adni meg hasonlók...