Hirdetés
- iPhone topik
- Ujjbegyes vérnyomásmérés és EKG az Asus karkötőjében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #1380 üzenetére
Érdemes váltani, előrelépés kesz sok szempontból, amit nagyon nehéz megszokni az a méret a control center elérése nekem 2 kezes lett és hülye helyen is van. Sokat használnám a homekit miatt.
Az apple pay használata is bénább és lassabb lett. Sokkal jobb volt még az ujjam az olvasón terminálhoz tartottam működött (ma is elfelejtettem), hogy itt dupla power “belenéz”, aztán lehet érinteni csak.
Fentiektől eltekintve jobb lett minden, mint i7-en (kivéve, hogy itt elég volt kifizetni a 64-es verziót, i7 128GB-os volt).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ujjbegyes vérnyomásmérés és EKG az Asus karkötőjében
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Xiaomi 13T Pro, újszerű, dobozzal, töltővel
- Xiaomi Redmi 8 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Mi 9 SE 64GB // Számla+Garancia //
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest