Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz Juhaszatti #18 üzenetére
ez nem ennyire evidens. Igen MCS ki volt akadva ezen de szerintem sokan csak utána gágoják hogy igen kevés a 3GB RAM X esetén mert legtöbbjüknek nincs iX-e hogy valós véleményt fogalmazzanak meg, illetve nekem az 1 év X használatom mást mutat.. (oké nem portréfotózok 5 percenként aminek elvileg nagy a memóriaigénye...)
más, fogalmazza már meg valaki hogy a felbontás miatt miért keletkezne extra RAM igénye a telefonnak? (3D üzemben értem mert nagyobb felbontású textúrákat kell elvileg betölteni, etc) Egy FullHD felbontás 2 millió pixelt jelent, ha minden pixelhez leírása 3 byteot jelent az kemény 6MB RAM... Oké nagyobb felbontású ikonok kellenek.. de ez sem jelent MBoknál többet.
-
hajbel
addikt
Igen, de iOS 12-őn elvileg nagyon sokat javult a ramkezelés. Speed tesztekben is sokkal több alkalmazás marad a ramban. Más kérdés, hogy azok nem futnak.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
natë
nagyúr
Nem tudom...sem az SE-n, sem az i7-esemen sem az iPad-omon nem érzem karcsúnak a 2 Gb-ot. Igaz nem játszom, nem futtatok 70 szosöl appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest