- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Juhaszatti #18 üzenetére
ez nem ennyire evidens. Igen MCS ki volt akadva ezen de szerintem sokan csak utána gágoják hogy igen kevés a 3GB RAM X esetén mert legtöbbjüknek nincs iX-e hogy valós véleményt fogalmazzanak meg, illetve nekem az 1 év X használatom mást mutat.. (oké nem portréfotózok 5 percenként aminek elvileg nagy a memóriaigénye...)
más, fogalmazza már meg valaki hogy a felbontás miatt miért keletkezne extra RAM igénye a telefonnak? (3D üzemben értem mert nagyobb felbontású textúrákat kell elvileg betölteni, etc) Egy FullHD felbontás 2 millió pixelt jelent, ha minden pixelhez leírása 3 byteot jelent az kemény 6MB RAM... Oké nagyobb felbontású ikonok kellenek.. de ez sem jelent MBoknál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest