- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Juhaszatti #18 üzenetére
ez nem ennyire evidens. Igen MCS ki volt akadva ezen de szerintem sokan csak utána gágoják hogy igen kevés a 3GB RAM X esetén mert legtöbbjüknek nincs iX-e hogy valós véleményt fogalmazzanak meg, illetve nekem az 1 év X használatom mást mutat.. (oké nem portréfotózok 5 percenként aminek elvileg nagy a memóriaigénye...)
más, fogalmazza már meg valaki hogy a felbontás miatt miért keletkezne extra RAM igénye a telefonnak? (3D üzemben értem mert nagyobb felbontású textúrákat kell elvileg betölteni, etc) Egy FullHD felbontás 2 millió pixelt jelent, ha minden pixelhez leírása 3 byteot jelent az kemény 6MB RAM... Oké nagyobb felbontású ikonok kellenek.. de ez sem jelent MBoknál többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest