Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz bodorjanos #15105 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ. Engem a tömbszerűség, az ökoszisztéma és a minőség fogott meg, nálam a kis kijelző pont hogy hátrány, de mivel ár/érték arányban ez a legjobb, így gondoltam megpróbálom. Kezdetben a SE 2020volt a cél, de aztán rájöttem hogy egy darabig még azt nem engedhetem meg magamnak, ez meg talán hoz egy viszonylag gyors iPhone élményt.
Ha választhatnék kicsit magasabb árkategóriában akkor 7 vagy 8 plust vennék, nekem az a méret tökéletes, de szép állapotban elég vaskos áruk van még mindig..
Forward thinking. كرر
-
rep3at
őstag
Gondolkozom egy ilyen készüléken. Valaki játszik rajta esetleg CSR2-vel? Minimum 32 GB-os modellen gondolkozok. Érdemes egyáltalán egy ilyenben gondolkozni mostanában? Nyilván használtan venném. A játékon kívül kis fényképezés, sok netezés, sn, általános használat igazából egy egyetemi hallgatónak. Kicsit hezitálok, 3GS óta nem volt iPhone-om, de valahogy egyre inkább oda jutok hogy meg kéne próbálnom megint. Köszönöm.
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dying Light 2
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest