Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz rep3at #15104 üzenetére
Szia!
Nehéz lenne megmondani, mennyire megfelelő neked a telefon... Nekem volt (most édesapámnál van és néha elveszem tőle, mert azért még mindig nagyon tetszik a kompaktsága miatt) és nagyon szerettem, de lecseréltem egy iphone 8-ra. A 8 mellett szólt a nagyobb képernyő, érzékenyebb ujjnyomat olvasó, jobb selfie kamera és a "vízállóság". Ezektől eltekintve lényegében nagy változás nincs. Sebesség szinte ugyanaz, akksi idő még talán az SE-n jobb is volt egy szösszenetnyit. Játéknál biztos nagy a difi az a9-es és az a11-es proci között...
Üzemidőt rövickének érzem az androidos telók 4000 mah körüli/feletti aksikkal szerelt egyedeihez képest. Bár visszafogott használat mellett kijött a másfél nap üzemidő amíg az aksi még új volt benne.
Képernyőidőben ezzel és a 8-assal se jött több ki, mint 2,5 óra úgy, hogy szinte nulla játék volt benne. Mondjuk nem wifin youtuboztam 30%-os fényerőn, hanem "normálisan használtam" ami nálam 8-10 óra mobilneten lógást jelent wifi helyett. Napközben emailezés (3 fiók szinkronizálása) , hír olvasás, fb, messenger, időkép, telefonálás, netezés volt a meghatározó. Így közel 2 órás képernyőidő mellett még maradt némi szufla estére is.
Én az ökoszisztéma miatt ragadtam la az iphone vonalon. Van közben androidos xiaomim is. Ha nem lennék bebetonozva IOS irányába (watch miatt nem akarok váltani ) akkor lehet android mellett raknám le a voksomat. Mondjuk azon nagyrészt tepsik.... Bár játékhoz, böngészéshez azért az kényelmesebb. SE tök jó, ha kell egy elég erős teló, de ne azon állj neki Háború és békét olvasni, mert a szemed kiugrik a végére
Így elsőre ennyit tudok segíteni, már ha ez az
J.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest