Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Visszavittem a készüléket 2 napja! Napi kétszer kellet tölteni és 50% vagy alatta eldobta az akku magát Kicserélte az utángyártottat egy másikra. Elvileg ugyanolyan, de nem hiszem, mert ez kevés használattal 2-3 naponta merül csak le. Nem kapcsol ki és stabilan működik. Sajnos nem árulta el milyen típus, de biztos nem Nohon. Végül mázlink lett. Megoldódott...
-
-
Noxy
veterán
Vagy megy vagy nem.
Én a helyedben tükrözéshez vennék használtan egy AppleTV 3 vagy 4.
+ még egyéb másra is lehet használni. (Pld: YT, Netflix, stb..)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Diokhan
addikt
Nem. Annak az a dolga, hogy szóljon, hogy teendő van a beállításoknál, akár a tárhely vagy a frissítés miatt. Ha el akarod tüntetni, akkor frissítés kell hozzá.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
radi8tor
MODERÁTOR
A fő iPhone topikban olvass utána, azt sokkal többen látogatják.
⭐ Stella
-
pikszel
addikt
Megnyitsz egy képet, amit át szeretnél méretezni, majd az Actions palettán létrehozol egy új action-t, elnevezed, majd rányomsz a Record gombra. Ezután átméretezed a képet, és leállítod a Recordot az Actions palettán. Ezt a képet módosítás nélkül bezárhatod. A File menüben találod az Automate menüpontot, azon belül pedig a Batch-re lesz szükséged. Kiválasztod a rögzített menetet (action), kiválasztod a forrásmappát, ahol a képek vannak, és célnak (Destination) megadod a Save and Close lehetőséget. Arra figyelj, hogy a fekvő és álló képekhez külön action-t készíts.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
Csak ismételni tudom magam, és ha gondolod, leírom a menetét. Persze, tudja a PS is, de ez egy tiszta és gyors módszer, valamint a végeredmény is kitűnő a Lanczos algoritmusnak köszönhetően, amit például a PS-ben nem elérhető
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
pikszel
addikt
-
aujjobba
addikt
-
veterán
-
veterán
Pedig ha nem nyúlsz hozzá (mondjuk este feltöltöd, de még lefekvés előtt leveszed a töltőről), akkor sokszor 8 óra elteltével is 100%-ot mutat ha nincs használva csak készenlétben van. Ezt sok SE tulaj megfigyelte, köztük én is.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
kisqp
tag
Volt egy időben Huawei mate 7-esem, Xiaomim - kétféle is - és azt kell mondjam, mindkettőnek jobb az ujjlenyomat olvasója. Bár a felületük sem ugyanolyan, gondolom van összefüggés. (Mate 7 állítólag az egyik legjobb volt megjelenésekor a piacon) De az újabb almákban újabb leolvasó is van, felteszem azok jobbak is.
#akos3: +1
Engem jobban zavar az általam sokszor emlegetett érthetetlen merülés. Ami mellesleg most úgy tűnik, megoldódott (magától). Bár nem akarom elkiabálni.
Ja, a rádió hiánya is fáj egy kicsit. (nincs annyi netem, hogy ne érdekeljen)
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Nem az iTunes-l van a baj, hanem a win7-l. Frissíted rendesen? Lehet hogy hiányzik neki valami, ami csak a frissítéssel jön le.
Nekem is win7 van fent, de semmi baja az utolsó iTunes-l.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
smtp.upcmail.hu de ennek semmi köze ahhoz hogy nem enged be. (Max küldeni nem tudsz a freemailos címről.)
Nálam a bejövő lev...szerver, felhasz..névnél, csak a @ előtti név van, nem a teljes e-mail cím.Az üzeneteknél, csak feljebb kellene görgetni.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-1 Amikor hozzáadod akkor a következő oldalon a POP-t válaszd, mert a freemail nem IMAP-s.
Itt meg minden uaz mintha PC-n állítanád be. Hoszt név: mail.freemail.hu SMTP: a net szolgáltatód smtp címe-2 Hosszan rányomsz, megjelenik a nagyító, és odébb tudod vinni a kurzort.
-3 Igen, WiFi, vagy mobilnet kell hozzá. Ezek nélkül nem megy semmi, hacsak nem kapcsoltad be a küldés SMS-ként. (de ez már $)
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?