Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Jaja majd kipróbálom. Múltkor ugyan ez a megoldás a sebességen segített de szerintem a kamera az ugyan olyan maradt. Csak azért kérdezem mer lehet veszek egyet donornak HA csak nálam van a bibi. Mer egyenlőre nem érzem úgy hogy lenne olyan teló amire cserélném. Egyedül ez a bajom vele meg a tárhely lehetne nagyobb meg egy picit az akku idő jobb… Igaz az utóbbin lehet javítani, a nagyobb tárhelyen nem annyira. Bár láttam valami mókolást már hogy az alaplapra forrasztottak, igaz nem ennél a telónál. 😀
-
MODERÁTOR
-
bodorjanos
aktív tag
Akkor azért a 4G mellet jobban bírná nálam is a 13 mini, mint az SE valószínűleg.
De egyelőre mindegy is, mert ott van a 11 talonban és szerintem marad is.
Ha jó áron lehetne új minit elcsípni valahol (akár a csodafonnál) akár a 12-es szériából, akkor lehet arra lecsapnék, de egy agyon használtat, ahol rögtön akksi cserét kéne megejteni, azt nem akarnám erőltetni. Na mindegy, ez csak a rendszeresen visszatérő nyafogásom a a kis telefon nagy telefon témában De tény, hogy élvezem, hogy a farmer kis oldalzsebében is elfér a telefon -
bodorjanos
aktív tag
Én nagyrészt általános dolgokra használom, persze GPS használat van, de inkább az is csak a háttérben (időjárás, okos otthon, stb.), nem navigációhoz használom. Játék, VR ilyesmi nekem nem játszik. Csak a szokásos dolgok mennek. Messenger, gmail, böngészés, időkép, bankolás, spotify, héha youtube és kb. ennyi.
Neked napközben wifi-n mennek a telók vagy 4G? Mert az is ránt rajta nagyot szerintem. -
bodorjanos
aktív tag
Az derekas, nekem 11-el sem jön ki a 6 óra SOT Mondjuk sosem nyomogattam annyit egy nap még
Már nem tudok mire gondolni, csak arra, hogy a csodafone térerő nem elég erős itt nálam a melóhelyen és sokat merít az rajta és ezért satnyák a SOT-ok nálam mindenféle
telefonnal. Vagy a testem nyeli rádiófrekvenciás jeleket bőszenNekem az "igényem" max. 2 óra SOT + 1 óra zene hallgatás bluetoothon kresztül + apple watch.
Az új aksi menüt hagyjuk, tényleg nem egyszerű kideríteni, hogy a legutolsó töltés óta mi is történt pontosan...
-
-
bodorjanos
aktív tag
Azt hiszem a sot a 10.3-as ios-nek koszonheto. Nalam 2 oranal nagyobb SOT nem jon ossze. Valoszinuleg a melohelyemen a terero is ratyi, mert mindegyik telefon kissebb SOT-ot produkal nalam, mint madnal. Pedig semmi extrat nem hasznalok.
Friss IOS-el van valakinek tapasztalata mennyi SOT jon ossze? -
bodorjanos
aktív tag
Ez érdekes, azt hittem volna azért érezhető a javulás... Nekem cserélt nohon akksival ha csontig merítem és napközben nagyrészt wifin vagyok és nem végig 4G-n, akkor ha 2 óra SOT kijön, már boldog vagyok. Iphone 11-el inkább azért 4 óra SOT amit el tudok érni.
Mondjuk ma tesztelem, hogy legalább az 1 nap összejön-e amit kihúzok vele. -
-
-
Qtyii
tag
Én sem néztem az aksi %os degradaciojat, De azt nem tudtam elfogadni hogy újonnan meg úgy 30%-al hazaértem este 7re mondjuk... Addig egy év múlva délután 3-ra már 20%körül pislákolt és igazából ha még beugrok estefelé a boltba akkor már izgulni kellett hogy a telefonnal tudok e fizetni. Szóval ez már sok volt... És 12 hónap alatt jutott ide... Míg az említett A3 48 hónap alatt sem jutott ilyen kritikus állapotba... Erről próbáltam értekezni... Először mikor kezdett csökkenni a kapacitás mondtam hogy belefer egy csak max 1,5-2 évente... De ez előtt 12 hónap alatt... És hivatalos helyen akartam cserét és mivel nem Pesti vagyok és nyílt egy isztájl a városomban gondoltam megkérdem mogy meg ez a csere... Hát az mondták 3 hét kb mert felküldik Pestre. És hogy az ennyi...kerdezten hogy akkor legalább addig adnak cseretelót.. Azt mondták nem... Nos itt ezen a ponton döntöttem és eladtam pedig szerettem de nem vagyok hajlandó ezt a tortúrát vdgigcsinlank 12 havonta 3 hétig... Nevetséges..
Ez csak az én esetem ami az eladashoz vezetett... Aminek a fok oka valójában az alulmeretezett aksi... Semmi más...[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
de hogy lehet az hogy nekem eddig csak iphone-on volt ilyen téglaként merülő, kikapcsoló problémám...
mindig samsungom volt (kis SE kitérő után) és a 2017-es A3 aksija bőven kibírt 1 napot 4 évesen ... és nem azért adtam el mert az aksi szar volt vagy cserés... csak a tárhely volt sűkös már...Az se (a régi 2016-os 1 év után kuka aku, a 2020-as SE szintén 1 év után 2,5óra SOT-tal szintén esélytelen az 1 nap ... vagy nap vége)
... szóval pl samsungon nem volt akku gondom ... iphoneon mindig ez a téma ...[ Szerkesztve ]
-
-
F.B.I.
veterán
-
Noxy
veterán
De de. Próbálj meg használni egy 6S-t a SE után. Ég és föld a különbség a 2 között.
Ezért is cseréltem le anno 6S-re, mert mindig beégtem SE-l az Apple Pay fizetésnél.
Soha többet SE-t.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
aujjobba
addikt
Kiegeszitenem egy kicsit.
Szoval nem megy a BT, se a Wifi, es hiaba teszek bele SIM kartyat azt se ismeri fel.
Kabelt probaltam mar tobbet, a csatlakozo tiszta.A telefonon inditva a visszaallitast nem tudom azt vegigvinni, mert azt mondja kapcsoljam ki elobb a FindMy-t. De azt hiaba kapcsolom ki az Apple fiokban, mivel az eszkozon nincs net nem tudja ellenorizni, igy nem megy tovabb.
Ma felismerte a MacBook, recovery modba tettem a telefont, a laptop fel is ajanlja a visszaallitast, de amikor rakerdez biztos vagyok-e benne es en azt valaszolom igen, nem tortenik utana semmi.
Eltunik ez az engedelykero ablak es ennyi, semmi folyamatjelzes, par perc utan a telefon magatol kilep a recovery modbol es ujraindul. -
tuzpenge
őstag
Én az első public béta óta használom, de nem SE-n, hanem mint írtam is egy X-en. Nálam idáig (egy dolgot kivéve: az a xiaomi app néha - néha befagyása) semmi anomális nem jelentkezett. A banki appok is jól működnek (BB bank, OTP, revolut is ami annak idején az ios 14 bétánál nem volt így). Üzemidő is rendben van.
ˣ
-
nandow
aktív tag
Néha éreztem, mintha melegebb lenne, de nem vészesen.
Most csináltam egy gyári visszaállítást, majd iTunes-ban egy restore-t, eközben pl. sokkal melegebb volt. Meglátjuk, segített-e ez neki.#15465bmt50
Köszi a tippet! Nem tudom, ilyenre van-e lehetőség. Újratelepítettem, hátha ettől megjavul. Ha nem, akkor csere SE 2020-ra. A mostaninál már tárhely gondok is vannak, a 16 GB egyre kevesebb mindenre elég. -
-
adam_nagy
csendes tag
Köszi!
Bocs, töksuta vagyok a telefonokhoz, ellenben zavar hogy újonnan nem lehet már kapni max 5" méretű telefont 50-60ezres árkategóriában. Egy Xiaomi Redmi 4X-et váltanék le rá, régen volt SE-m cégesben, én szerettem hogy pici, és elég jó is volt az igényeimnek.
Azért kérdem ezt az iOs témát mert egy pár Iphonebubus volt kolléga mindig ezen lovagolt hogy szabad-e frissíteni mert belassul, ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bemutató nézésekor azt mondtam a kék a tuti! Azóta a youtube videók alapján elbizonytalanodtam mennyire tetszik. Bizonyos szögben király, másik szögben fényviszonyok közben pedig túl élénk kék, akár egy kis lilás beütést is látni vélek. A piros az tényleg nem az a hagyományos red, inkább az a corall narancs, barack amilyen volt már korábban. A zöld nem az én világom. Feketét már unom, a fehér tetszik.
A fehérre soha nem értettem miért "csajos"? Fehér ing, fehér fal, ablakkeret, hűtőszekrény, fehér WC papír, itt a gépnél a billentyűzetem és egerem is fehér-szürke, fehér nyomtatóban fehér lap, autókból is sok fehéret látni az utakon, miért pont egy fehér mobilra mondjuk csajos? Bár most fekete SE2 van nekem, a fehér modellek is tetszettek mindig. Kevésbé látszik rajtuk az ujjlenyomat maszat. Ezt a feketét törölgetni kell állandóan. Vagy dbrand skin hátulra.
Az változás még, EU-ban a CE és áthúzott kuka jelzés a készülék hátlapjáról az oldalára került a 12-es szériánál.
-
scyllarus
veterán
Én speciel utálom a fekete-szürke telókat. Innen a kéket venném, vagy a pirosat, ha a valóságban élénkebb ennél.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
"Továbbá van egy kósza pletyka, hogy a Mini-ből lesz egy 4G verzió is"
Az remek lenne, semmi kedvem felarat fizetni egy olyan technologiaert, amit ugyse hasznalok ki. Ez a 300 ezres ar meg borzalom, mar az SE-nel is szivtam a fogam, hogy ennyit kiadni egy telefonert.Btw van valahol osszehasonlito kep se kijelzones fizikai meretei vs 12 mini?
-
tybsen
addikt
Én totál el vagyok bizonytalanodva ez a notch nekem nagyon nem szimpatikus. főleg hogy az ember több évre tervez akkor ezt nézem évekig.. lehet hogy csak elsőre zavaró persze, De amikor már mindenhol teljes kijelzők vannak akkor ez elég zavaró.
A másik dolog pedig ez az egész cirkusz a kamerákkal. Számomra döbbenetes hogy 800 €-ért nincs hozzá egy töltő ráadásul tudom hogy a benne lévő kamera nem olyan jó vagy nem tudja azt amit a másik modell.
A hétköznapokban igazából most annyi lenne a váltás után hogy egész nap nézegethetek egy notch-t. persze szebb-nagyobb kijelző meg gyorsabb meg nyilván jobb kamera de mégis a kijelző.. hat nem tudom.
Amúgyis nyitott vagyok google pixel meg Apple irányban is de valahogy az idei felhozatal láttán nem érzem azt hogy muszáj lenne a régi kis SE-t lecserélni - Illetve van egy google pixel 3a is itthon, lehet, hogy arra visszatérek aztán jövőre majd hátha megszűnik ez az őrült notch.
-
MODERÁTOR
Így fordítva már más, így egész jól hangzik.
Őszintén nem tudom, hogy az 5G többet fogyaszt-e vagy sem. Annak idején a 4G-nél mondták azt, hogy jobb az akkunak, mert ugyanannyi adat letöltéséhez kevesebb ideig kell aktív adatkapcsolat, és ez logikusan hangzik, ugyanakkor abban is lehet logika, hogy más típusú hálózathoz való csatlakozás több energiafogyasztással jár.
-
MODERÁTOR
-
-
lacka111
csendes tag
Ugyanaz a szolgáltató kártyája került bele próbaképp. A helyszín nem változott, fullon volt mind a két esetbe a térerő. 3G-vel is próbálkoztam, de semmi változás, 2G-s opció nem volt a listába. Annyi változás volt a két kártya csere között, hogy az eredetije feltöltős és net nélküli, viszont a másik előfizus és rendelkezik nettel. Viszont a nap 99%-ban wifin van.
[ Szerkesztve ]
-
teleahocipöm
senior tag
Próbáltam ugyan azt az ujjamat többször is bevinni, mivel egyáltalán nem ismerte fel, de a folyamat elkezdésekor "Ez az ujjlenyomat már hozzá lett adva" üzenet jelent meg forgathattam bármerre az ujjam, persze amikor próbaképp felakartam oldani a telefont ezzel az ujjal, akkor nem ismerte fel. Nem is értem, mintha két érzékelő lenne benne :/. Ezen probléma miatt bekapcsoltam a face id-t, az nagyon gyors és pontos, de azzal fizetni nem lehet amint előveszem felismer kinyit és kódot kért és ismételni sem tudok mert mindíg a face id old fel, csak a kód marad ekkor. De mint írta nem ezért akarok másik mobilt, a P30 nagyon jó teló, sokáig tipródtam amíg megvettem, nem bántam meg, együtt tudok élni az ujjnyombeolvasó sz...kodásával, néha ugyan fel.asz de a mérete az nagy gondot okoz.
[ Szerkesztve ]
-
Köszi! Videózás közben még nem volt ilyesmire szükségem. Viszont ha pl. a stabilizálás tényleg olyan jó, mint ahogy a WEB oldalukon mutatják... Megéri az árát.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
perge666
veterán
-
sherlock82
senior tag
Egyik apple pie videóban a pár hete láttam a youtube -on hogy lesz majd egy készülék ami hasonló méretű mint az se, talán picit nagyobb, viszont a talán a legújabb dolgokat teszik bele. De arészletekre pontosan nem emlékszem már.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest