- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWe94
senior tag
Ez még a jövő zenéje.. semmi nem lehetetlen
De egyenlőre kényelmesebb az, hogy telefonról felmegy drivera az összes kép/videó, eredeti minőségben ha bekapcsolom a gépet akkor pedig letöltődik automatikusan... és ha feltöltött minden kép, akkor nyugodtan törölhetem a telefonról. Ha ezt valahogy átlehetne hidalni iCloud segítségével, akkor lehet hogy azt használnám. Ötlet esetleg? Lehet olyat csinálni hogy pc-n a wines icloud külön mappába mentse ki magától az icloud tartalmát?
úgy hogy onnan ne törlődjön semmi, ha a telefonon letörlök valamit.. megértem én.. ez jó dolog ha van több almás eszközöd, de így... nem az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest