- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Ez a négy colt hagyjuk már nagyob kis réteg, nem véletlenül amikor a 6, 6 plus bejött sorok álltak ott táboroztak, és csúcsokat döntöttek a telefonok. Én ettől a telefontol ezt nen várom ez egy melléktermék. Nem fő iranyvonal.
Ebben a telefonban tényleg az az érdekes, hogy mennyi fog hogyni belőle de semmi innováció nincs benne. Ettől szerintem elsősorban nőknek jó választás.
Inkább úgy kell feltenni a kérdést van-e másik 4 colos újonnan bevezetett telefon. Szerintem nincs. Az SE sikerén múlhat lesz-e még ilyen telefonon más gyártónak is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest