Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hericstamas
tag
Mai tapasztalat. 5s-ről váltva van egy elsőre haszontalan újítás a live photo. Mondom elsőre, nagyon jó cucc. Gyereket csak ilyennel éri meg fotózni. Nekem must have lett. Tudom, hogy 6s is tudja, de én nem tudtam, hogy ez ilyen jó.
Ja és az akkumulátor is kb. kétszer annyit bír nálam. Ma nagyon durván megkínoztam és 28%. Ilyen telefonom még nem volt. Ha a T39-et nem számítom. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest