- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
iPhone gyári zene app-ba csak MP3 formátumot lehet hozzáadni.
flac, mkv vagy más egyéb formátumhoz app kell. Pld VLC, or google: flac player for ios. Ezekbe az iTunes fájlmegosztásánál tudod hozzáadni a fájlokat. [kép]Kiválasztod az iTunesben a zenét.
Majd fájl menü, mappa hozzáadása.
Hozzáadod a mappákat (albumokat), lekéred hozzá az album borítókat. Ajánlott az albumokat Mp3tagolni.
Rádugod az iPhone-t.
Kiválasztod, majd az összegzésnél bejelölöd a ZENE ÉS VIDEÓ KEZELÉSE KÉZZEL opciót. [kép] Ezután már nem kell szinkronizálni.
Alul a készre nyomsz. Majd vissza a zene albumokhoz. [kép]
Előzőleg már az ide berakott albumokat 1xüen áthúzod az iPhonera.
Az albumok az iTunesban csak parancsikonok. Nem duplikálja.
+ mindig látod hogy milyen zenék vannak az iPhone-n.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
zuioch
aktív tag
Ips nem gond. Elsődleges szempont mindenképpen a rendszer és a letisztult kinézet, összerakva egy normális méretű készülékben.
Naptárból kipróbáltam 20-at, gyárival együtt, és megvettem ami számomra a legjobban feküdt.
A widget-ek nekem újdonság volt mert az iOS 7-nél szálltam ki, akkor még nem volt, de nagyon tetszik, használom is. Ami számomra fontos volt, word, excell, egy jó zip/rar app, 5 felhőszolgáltató app, és egy olyan progi amivel bármikor bármilyen asztali géppel tudok file-okat cserélni oda vissza vezeték és itunes nélkül. Szerencsére ilyet is találtam. Bankok , szolgáltatók app-jai pipa, fizetni tudok a telóval, és kellett egy audió konvertáló, illetve videó konvertáló amik bármit bármire átalakítanak. Megtaláltam mindent ami magánba vagy munkába kellett. Számomra ez most a tökéletes telefon. Ja, és sztem elég gyors, ezzel semmi gond nincsen. -
zuioch
aktív tag
Nem, az S8 nem volt rossz. Mindent meg tudtam vele csinálni amit akartam, munkára is használva volt. Sokkal inkább arról szól az egész hogy az iOS számomra egy tökéletes rendszer, egy tökéletes kinézettel. Egyszerűen szebb az egész, jó ránézni. Pl amit most a gyári időjárással művelt a Samsung az katasztrófa. 10 évesen desig-oltunk ilyet. Ez csak 1 példa a sok közül és sajnos nekem az ilyenekre baromira érzékeny a szemem. Emellett jelenleg nem kapok ekkora méretű telót mint az SE. Nekem pedig munka közben ez a kényelmes méret mert sokszor egy kézzel kell naptárt nyitnom és beírnom az időpontokat, vagy küldenem valamit valakinek.
-
MODERÁTOR
-
Foglalt név
addikt
Mi mindketten SE-t használunk új ios-el, kb. 2 évesen kellett bele új akku, hála az égnek mióta az amcsik kiverték a hisztit, olcsón cseréli a cég.
Mivel engem is az egy kezes használat tart a telefon mellett a tokos akksi fel sem merült bennem, pedig ez a telefon igazi gyenge pontja. Térerőfüggő, hogy mennyire bírja ki a napot nálam, pedig sok mindenre nem használom. Telefon, böngészés, email, duolingo, napi 2h képernyőidő.
Sebesség tekintetében az új akksival (a régivel mindent újratöltött folyton) egyetlen problémám az alkalmazásfüggő mini-fagyások, félek ezt valami összeakadás okozza (google keyboard talán ). Értsd elindítom a böngészőt, ami pár másodpercig nem reagál, eközben azonban a telefon működik és ha átváltasz másra, akkor teljesen jól működik, majd a kezdeti tétlenség után a böngésző is tökéletesen reagál.
Fényképezni fényképezőgéppel szoktam általában, de ha van fény az SE is bőven használható. Ami kiábrándító, hogy szürkület után képet még csak csak lehet vele csinálni, de a videókon semmi nem látszik a feketeségen kívül.
Mostanában gondolkoztam a váltáson a 12 minire, de nekem már az is nagy és nem győzött meg, hogy arról is olvasni nyűgöket. -
MODERÁTOR
Kicsi a világ akkor
Sebességre igazából semmi panasz nincs. Az illető emailre, whatsappra, böngészésre használja és telefonál meg zenét hallgat rajta. Erre használja 90%-ban, esetleg még netbank. Semmi panasz nincs a sebességre, az akksi kezd gyenge lenni, de ez nem csoda, ez akkoriban lett még véve amikor még nagyjából új volt.
A legfrissebb ios van rajta mindig, ahogy kijön a frissítés automatikusan települ. Elsősorban a biztonsági frissítések miatt. -
bugizozi
őstag
Szia!
Párom ezt használja fő telefonnak a legfrissebb IOS-szel és nincs panasza, egyáltalán nem lassú, mindenre megfelelő neki.
A fotózás már más kérdés, ő szerinte lehetnének jobb képek, de erre mindig azt mondom hogy ez egy 5 éves készülék, nagy csodát nem lehet várni tőle, jó fényekben jó képeket lő, félhomályban már annyira nem. (de ez ugye szubjektív, kinek mi a jó)VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
MODERÁTOR
A Waze-ben van sávasszisztens, de a múltkor mintha a gyári Térképekben is láttam volna.
A képek a telefon korának megfelelőek, a mai csúcstelefonokénál gyengébb nyilván, de bőven használhatóak, van egy régi SE a családban, épp a múlt héten csináltam vele pár családi képet mert az volt kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest