- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
elekreg #1020 üzenetére
Erre mindig kíváncsi voltam, de akkor most megkérdezem, mert ezekkel sosem voltam tisztában. Engem egyébként nem szokott ez érinteni, mert vagy szolgáltatós telefonom van, vagy pedig a nagyobb webáruházak egyikéből szoktam vásárolni (MM, edigital), de ha meg tudjátok válaszolni azt megköszönném: Tegyük fel, hogy egy fiktív világban élünk, ahol mondjuk Amerikából normális resellertől, vagy Németországból az Amazonról még behozatallal és minden egyébbel is sokkal olcsóbban (pl 50 ezer különbözettel) meg tudnék venni mondjuk egy iPhone-t, akkor ha fél éven belül valami oknál fogva baja lesz, akkor tudom itthon gariztatni, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo 3
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged