Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
elekreg #1020 üzenetére
Erre mindig kíváncsi voltam, de akkor most megkérdezem, mert ezekkel sosem voltam tisztában. Engem egyébként nem szokott ez érinteni, mert vagy szolgáltatós telefonom van, vagy pedig a nagyobb webáruházak egyikéből szoktam vásárolni (MM, edigital), de ha meg tudjátok válaszolni azt megköszönném: Tegyük fel, hogy egy fiktív világban élünk, ahol mondjuk Amerikából normális resellertől, vagy Németországból az Amazonról még behozatallal és minden egyébbel is sokkal olcsóbban (pl 50 ezer különbözettel) meg tudnék venni mondjuk egy iPhone-t, akkor ha fél éven belül valami oknál fogva baja lesz, akkor tudom itthon gariztatni, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest