Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
Nem tettem meg, annyit írtam le csupán, amit a net kidobott, tehát nem is bukott semmit, illetve csak nálad néhány dolog.
Többen is jelezték közben, meg linkeltek topikokat, hogy miért ne kínlódjak veled (meg még egy taggal), szóval nem folytatnám ezt tovább, ha nem muszáj, meg amúgy sem vagyok vevő a mondat szétcincálós butaságokra, illetve arra sem, hogy olyat próbáljanak belemagyarázni a másik hozzászólásaiba, csak hogy a másik félnek kedvezőbb legyen, amik valójában nincsenek benne, szóval akár hanyagolhatjuk is a témát.Tudod, okosabb...
Csak nem jött végül iOS frissítés, pedig tényleg nem árott volna néhány javítás, a 7-esnek már elnézek valamennyi bakit, de a 8 Plus-nak nem, ez így csúnya kicsit, pedig minden éven eljátssza az Apple, ilyen tekintetben tavaly talán csak kevésbé, de 2 éve a 6s Plus-nál is több frissítést kellett várni, mire (a 6s-hez képest is) javult néhány dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest