- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kb00
csendes tag
válasz
pampika #1093 üzenetére
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most írok hogy legyen egy kis on-topic is
6s-ről váltottam 8 plus-ra. Én eddig teljesen meg vagyok elégedve, a mások által említett lassulásokat nem tapasztaltam. Érezhetően gyorsabb a készülék a 6s-nél. A nagyobb kijelző és akkumulátor miatt váltottam, bár még szokni kell hogy ekkora a telefon (és ilyen nehéz, amikor először kézbe fogtam rendesen meglepődtem). Akku időről majd rakok képet. Sajnos az előző mérésnél valami félrement, és 13 óra használati időt mutatott. Ennyire azért nem jó az akksi idő
kamerát még nem volt időm próbálgatni.
-
válasz
pampika #1086 üzenetére
“...Btw tényleg jó lenne, ha elhagynánk a cica harcokat és jönnének a tényleges tapasztalatok. Akku időről, akadásról, bármi olyanról, ami a napi használatban felmerül....”
Korábban leírtam a személyes tapasztalatom az i8-cal kapcsolatban. Ha gondolod,lapozz vissza párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged