Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Reszben igazad van. De a gyorstoltesnel en nem mentem bele abba hogy mikor hozta be az ujitast hogy hozhatta volna korabban vagy hasonlo. Viszont hogy most hozta be nekem szimpatikus hogy nem egy egyedi megoldast hozott be, az usbc mellett dontottek mar egy ideje a notikkal. Viszont a lightningos dolgot nem ertem: a telefon es kabel kozott barmilyen csatlakozo lehet ha azt egy olyan usb csatlakozoba dugod be ami szabvanyosan 5/10W-ot tud. Kerdes miert de eddig vartak vele. Ha jo aron akar venni az embet barmilyen usbc-s cuccot mar tele van az aliexpress vagy barmi mas olcson. BTW szerintem ez a gyorstoltes kicsit tul van porgetve, ha 2A-el megy a toltes akkor mar eleg jo sebessegu a toltes, ha erre van szukseg, a vezetek nelkuli toltesnek nagyobb jelentosege van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (Ghost of Tsushima, GTA V, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest