Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Aliexpress-ről rendelt pzoz 3d fóliát raktam rá, ami kiválóan működött amikor lehajoltam és a kabátom belső zsebéből kiesett. Betonra, sarokkal... Sötét volt így nem is néztem meg, inkább azon gondolkoztam, hogy ennek örömére tisztán igyam a hűtőben figyelő ballantines-t vagy kólával...

Felmentem a lakásba és ott a világosban láttam, hogy csak a fólia tört porrá a sarkán és karcos lett a szintén aliexpress-es cafele ultra thin tok.

Most visszakerült a spigen az új fólia meg úton van.

-
talamasca
senior tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Nem használok.Az eddigi iPhone-oknál semmit sem használtam, mert nincs olyan tok, ami ne csúfítaná el a kinézetet. Mivel üveg a hátlap és a 6 óta a kijelző sarka is könnyebben reped, ezért egy ilyen sima, egyszerű tokot használok.
Esett már le földre, kocsiba ülés mellé.
A telefon makulátlan állapotban van.Ezt is levenném, de biztos bánnám, ha másnap törne. 🤯
-
törölt tag
válasz
Szellem.
üzenetére
Én ilyen sima fóliát tettem rá. Pár nap alatt itt volt. 1-2 karc már látszódik rajta...néha véletlenül összefogom pakolászás közben a kulcsokkal.
Üvegfóliákkal nincs tapasztalatom. Soha nem volt még. Idegenkedem tőle, főleg mert eddig csak olyan vastagokat láttam ami szerintem a fülem is kidörzsölné telefonálás közbe xD de gondolom mostmár vannak vékonyabb és gondosabban kidolgozottak is. Nem tudom mennyire befolyásolják ezek a kijelző élességét, szineit és érzékenységét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest