- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Azért jó ez a cikk, mert mint minden almás írás, hihetetlen módon vonzza a "de drága", "de szar", az "xy android jobb", "mindenki hülye, aki megveszi", "szemét Apple", "világhülyítés", stb cikkeket. Gondolom a kommentelők többsége nem használt sose iPhone-t és más eszközt sem. Pedig épp itt a lényeg: ha van egy telefonod és egy notebookod, vagy asztali géped; és mindkettő Apple, akkor egy csomó dolog nagyon kényelmes és zseniális. Kezdve a felhős egymásnak mentéstől, az AirPod mindenhez kapcsolódásáig... drága, értem én, de más is az, ha mindent szart megvesz az ember hozzá. De itt a szisztémát, a körítést kell megfizetni, az egymással összhangban dolgozó rendszereket. És értem én, hogy más rendszereket is össze lehet kapcsolni, de nyilván nem ilyen egyszerűen. Van egy csomó ember aki nem akar vagy nem tud állandó mókolással foglalkozni. Azoknak készültek ezek az eszközök. Elismerem, ha valakinek csak egy telefonja van, akkor ebből nem sokat vesz le, és csak azt látja, hogy három éve ugyanolyan kinézetű a telefon. Ami amúgy engem is kissé elszomorít. Mert valljuk be, ha megtehetném, akkor sem mászkálnék egy félmilliós eszközzel a zsebemben. De ettől függetlenül az Apple ökoszisztéma a maga teljességébeb még mindig zseniális és nem reprodukálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest