Hirdetés
- Videón működés közben a Galaxy S23 FE
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ingyenes szállítással érkezik az akciós okos cica-wc
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Gyönyörű dög ebben a színben, de szerencsére a hatplusz még mindig kiválóan teszi a dolgát, így még nem kell cserélnem.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tetszetős készülék, de az első gondolatom a méretek láttán, hogy nagy! Feleslegesen nagy!
Valahogy mégis biztosan inkább ezt venném, mint a 4,7" iPhone-t, ha e cég termékét keresném.
Érdekes, hogy már az Apple is átáll erre, hogy a nagyobb mérettel jár együtt a komolyabb tudás/hardver."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Wesder
félisten
Tetszett plecsni...
Egyébként szép meg jó, meg gyors + stabil, csak hàt az iOS.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rdt89
addikt
Az ártól eltekintve, bármennyire is rosszindulatú akarnék lenni, nem tudom azt mondani erre a készülékre, hogy rossz. A teszt zseniális volt ez a készülék pedig ha egyszer emberi árra lemegy, még elgondolkodok, hogy droidról váltok, bár még az LG V20 tesztet megvárom.
-
kengyel
nagyúr
Ebben a színben jöhetne !
kengyel
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon tetszik a szerkezet, hibátlanul össze van rakva és tudja a dolgát minden körülmények között. De, hogy gyönyörű lenne? Egyáltalán nem gyönyörű, dögunalom a kinézete.
-
Saccco
nagyúr
A kamera elég jó.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
->Raizen<- #9 üzenetére
3 év múlva már fityingekért - a telefon értékéhez képest - lehet benne a jobb iPhone szervizekben gyári színvonalú javítás mellett akkumulátort cserélni... Ez a jó benne, hogy csak pár készüléket kell megtanulni szakszerűen javítani, nem milliót...
A frissítések előtt meg mindig érdemes várni, hogy a guruk feltegyék, aztán mondjanak róla á-t vagy b-t.
Amúgy szép készülék, tényleg csak phablet fanatikusoknak a mérete miatt...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
*Mukeey*
addikt
Egyik legszebb készülék jelenleg a piacon☺️
iPhone 12 Pro Max, Mi Pad 5
-
törölt tag
Jó ez a hátlapszín nagyon. Remélem ezt is lemásolják a kínaiak majd, mert jobb, mint a gagyi csillogós megoldások.
-
válasz
WinstonWolf #12 üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ekkora készülékházba simán belefért volna egy 6 colos kijelző is, és még úgy is maradt volna káva.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
WinstonWolf #12 üzenetére
Hát persze, a magyarországi szervizelést az a cég végzi aki híres arról hogy szétbarmol bármit. Durva ez a tendencia hogy növekednek a teló árak, kb két év és egy autó áráért lehet majd venni. (600k). A magam részéről maradok valami minőségi kínai telónál.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Tetszos szin, viszont a kameratol nem estem hanyatt, a teszt is kimondja hogy felszemu.. Ja es G5-rol koppintva, csak maskepp
De .eg mindig nem erzem hogy ki kellene probalni az iPhone-t...
V20 erdekesebbnek igerkezik.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerii
addikt
A kamera képei itt is elég festményesek lettek, azonban a RAW-ok meglepően jók, szóval a szoftvert kell még csiszolniuk nem keveset. A videó minősége baromi jó, főleg ha nem is állványon forgattátok.
Az árát érzékeltetni: 125.000 + 125.000 + 125.000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Végülis az nem derült ki, hogy amúgy megéri-e az árát az új alma...
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
j-cool
tag
Eddigi legjobb teszt az iPhone7 Plus kamerájáról. Bár a méret miatt nem kéne. Majd ha az SE utódjába ezt beleteszik...
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
válasz
->Raizen<- #16 üzenetére
Igazából a Forint romlik gyorsan, meg egyre több a közvetett adó, ami rárakódik az árra.
-
batai15
félisten
nagyon jó telefon , szokásosan rohadt drágán.A 3d touchot meg tudnám szokni androidba is,
Feketébe meg brutál jól néz ki a telefon.Bone nem akarlak meg sérteni,de tanulj már meg beszélni a videókba, vagy írd meg előre a szöveget, többször félre beszélsz, meg zagyvaságot mondasz.
PL:
"Az iphone7 plus 2 12 mpx-s kamera szenzort helyezett el a hátlapon "
wtf ?
Nem a gyártó, vagy az apple?[ Szerkesztve ]
-
ben5001
tag
Nem értem, miért kell folyton ezt a "csak hát az iOS".
Ott van a piacon 217,648.934 különböző androidos telefon 19.990 - 350.000 Ft-ig. Sőt, vannak extra luxus kivitelűek is. Elég bőséges a választék, tessék onnan választani.
Amúgy meg - ezt is többször kiveséztük - az átlag (akár androidos telefonnal élő) felhasználó számára tökéletesen indifferens, hogy mennyire zárt vagy nyitott a rendszer, úgy használja évekig a telefont, ahogy megvette, a playből telepít alkalmazásokat, és ennyi. -
markknight
veterán
Egy a baj. Hogy még majdnem egy hónapot kell várnom (ha nem többet) hogy végre a kezembe legyen a Jet black verzió
-
Engikrisztus
tag
válasz
Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Már a teszt előtt kiderült...persze,hogy nem.Nincs telefon,ami megér ennyi pénzt. Itt most nem a magyar fizetésekhez viszonyítom és természetesen ez a saját véleményem,de teljesen elképesztő,kimondani is rossz,hogy 370 ezer forint egy telefon. Minden irigység nélkül mondom,hiszen sosem vágytam Iphone-ra,akinek megér ennyit,vegye meg.
Ugyanakkor maga a puszta megfigyelés magában kissé kezdetleges módszer.Néha mélyebbre kő ásnunk,a valódi érzelmi vetületig.Úgy lehet elcsípni a fájdalom forrását és átélni.
-
Ádám16
addikt
Remek cikk lett Bone!
Ez a mattfekete remekul nez ki. Szerintem iden a +ba tenyleg erdemesebb befektetni, tobbet ad a kamera, magasabb a ppi, tobb a Ram, mint az alapverzioé
Az mas kerdes, hogy valtani megeri-e a 6s (+)rol, szerintem egyertelmuen nem, de miert keressuk a raciot a dolgokban Apple termekeknel, aki megteheti, hogy upgradeljen, ugyis fog. -
moleculez
veterán
Egyszer vennem kell iPhone-t, mert még nem volt, ezért nem is nagyon okoskodok a rendszert illetően. Talán a 7s-ben jobban megoldják a kamerát, mert elsőre nem rossz, de azért látszik, hogy nem is kiforrott.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
kakuk.tamas
addikt
Volt szerencsém múlthéten nyomkodni egyet.
Hááát... Nem rossz telefon, szép, gyors, meg minden. Csak én, aki Android b*zi, aki szereti a 'szabadságot', a teljes testreszabhatóságot, annak ez kevés, amit ad. De ettől függetlenül, jó telefon.
És szerintem oltári nagy baromság kihangsújoznia az Apple-nek, meg mindenkinek, hogy ez az eddigi legjobb iPhone.... Ezt minden évben ellehet mondani, nem???Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Richie86
senior tag
Ez nagyon jó telefon lett! Nekem nagy a mérete, de ennek ellenére kifejezetten tetszik.
-
Fred23
nagyúr
"MicroSD kártyát az iPhone viszont továbbra sem fogad be, és nem is fog soha."
Soha? Biztosan? Bármit mondtak tavaly, bármit mondanak most, szerintem ez még változhat idővel. A dual SIM is ilyesmi, arra is van szerintem esély, ha nem is most; de mondjuk 5 év múlva.
Jó képeket lő szerintem, főként a színei nagyon szépek, viszont nem szabad ránagyítani!
-
doooo
addikt
"... a készülék pedig ha egyszer emberi árra lemegy, még elgondolkodok, hogy droidról váltok..."
Hát ha 2020-ig nem találsz mást, akkor addigra valószínűleg egész emberi ára lesz...
Akkor ezek szerint mégse árt az iOS-nak a 3GB RAM... és nem is felesleges. Jövőre akkor jön a 4GB (ha már így belehúztak mostanában)? A kamerá(k)tól nem vagyok elájulva. Túl sok a zajmenteseítés, de aztán ha RAW-ban fényképez az ember, rájön, hogy miért is volt olyan sok a mosás, hisz akkor meg elég zajos lesz (kivéve a makró, ott nem baj, ha annyival több a zaj, valóban ezerszer jobb az utándolgozott képeknék).. A színek szépek, és a képeknek úgy egészében is van egy kiegyensúlyozott hatásuk (sehol nincs beégés, sehol nincs túl sötét rész, stb -főleg a szokásos, "sárga ház a gyomok mögött" témánál látszik ez).
Összességében (hiperszuper hw, IP67, stb) kétségtelen, hogy ez az eddigi legjobb iPhone-ugyanakkor néhány igazán kegyetlen hibával.. khmm.. mindenki tudja mi az.
Az ár meg hát na... meglepett ez bárkit is? (Hozzátéve, hogy az előző (sima i7) ajánlott plecsnit nem értem, főleg ha ez, a jobbik verzió, csak tetsziket kapott... ha ott nem számított az ár, akkor már itt se számítson-és fordítva.)[ Szerkesztve ]
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
markknight #26 üzenetére
Viszont kárpótlásul csak egy hetet kell várnod, hogy tiszta karc legyen
-
atike
nagyúr
Jó, Mert az. De ennyi pénzért.... Huh. Durva. Jó. De annyira azért nem, hogy egy készülékért két más gyártó csúcskészülékének az árát kifizessem. Még ha ez a tele-fon, akkor sem...
Na meg ez utóbbi (a címválasztás is, az egész cikk is a telefonról) azért elég szubjektív.
Szerintem elég sok embernek nem épp ez lesz a tele-fon...
-
markknight
veterán
válasz
whatwhatwhat #37 üzenetére
Vagy még annyit sem
-
Pavlo
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #37 üzenetére
A kezdetektől iPhone-om volt, de iOS6-nál én befejeztem velük. Az iOS7 megjelenése óta nem látom értelmét ennek a rendszerről-rendszerre egyre bonyolultabb iOS-nek a jogosultságát. 2013-ban az iOS7 megjelenése után gyümölcsöt váltottam és azóta a feketeszeder szerelmese vagyok. De sajnos sorra hullanak ki alólam a jó OS-ek...
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
A gyari jpeg eleg ocsmany mosoda, a raw kepek viszont jok. Bar fura, hogy iszonyatosan zajosodik mar alap erzekenysegen is. De a legnagyobb baj vele amiert nem fogom megvenni az a sulya. Nem eleg, hogy nagy meg rohadt nehez is.
-
h815
csendes újonc
Ez a kamera elég gyenge....Nappal fátyolfelhő van rajta este meg zaj hegyekben...
A legcikibb a háttérmosás ..Digitálisan torzít de brutál mértékben...A raw meg..Csomóan kritizálták a G4 et a sok színzaj miatt-Hát itt bizoyn mintha dézsából öntenék elképesztően színzajos...
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
El kellene döntenetek, hogy most akkor az ár beleszámítson e az értékelésbe. Én elfogadom, hogy nem számít bele. De akkor legyetek következetesek és máshol se hozzátok fel negatívumként mint mondjuk a P9 Plus esetén. Szerintem simán mehetnének az értékelések ennek figyelmen kívül hagyásával. Mert mindenki el tudja dönteni akkor magától, hogy mi mennyit ér a számára.
Homo Ludens
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32 üzenetére
" A telefon". Erősen szubjektív. Alapból bírom az összes telefont,de egy apple -számomra- sosem lesz telefon. Másnak meg csak az. Az én meglátásomban ez egy apple-fos,amit a hype egekig fog magasztalni. Másnak meg ez lesz az isten. Szal- szerintem- a cím is már megosztó. Ezért.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#84490496 #17 üzenetére
Pedig akkor megertened, hogy ez egy szojatek es nem elore vetitett velemeny
#48 tenyleg olvasd el, mielott messzemeno kovetkezteteseket vonsz le
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
buvartacsko
addikt
válasz
#84490496 #48 üzenetére
Sajnos még mindig rosszul értelmezed a címet, ez a gond. A mobilaréna nem azt írta, hogy ez A nagybetűs TELEFON.
"Valszeg ezért verte ki a biztosítékot mert nem tudod értelmezni. a tele rész a telefotóra utal."
Nyugodtan trollkodj csak tovább, meg toljad az "apple-fost".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest