- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Google Mapset, Here-t, igo-t es waze-t en is hasznalok. Van iOS-en is az osszes. Here pl meglehetosen jo, ha offline akarsz navizni. Letoltod az adott terkepet vagy egest europat stb es hozza egy magyar tetszoleges hangot es mehet a moka.
igo nekem nagyon igenytelen, waze nem bejovos, a Google alkalmazasait meg nem szeretem, (nagyon igenytelen a design mint kb. az osszes flat designt hasznalo Droidos stock ikon es alkalmazasnal) de a maps kb. kivetel ezalol.
-
peti_s
addikt
Ez csak Magyarországon változott meg, vagy mindenhol?
(#745) Lord Sidious, vannak jó húzások, de sok a lehúzás.
Nekem ez unszimpatikus az Apple termékeiben, hogy szándékosan figyel arra hogy ne legyen más termékekkel kompatibilis. Munkatársaim folyamatosan töltőre szorulnak, és van vagy 3 microUSB-s töltő is, de az iPhone-al az nem kompatibilis.
Nem mondom hogy jobb a microUSB mint a lighting, de sokkal több eszköz használja. Most ilyen a jack elhagyása, szintén a pénzről szól, mivel a lighting jogdíjas. Viszont, szerintem nem lesz már annyi lighting köré épülő audio cucc, mint anno a régi iPhone csatihoz volt, mivel akkor tényleg az iPhone volt a legjobb, most viszont már nem így van. -
Lord Sidious
senior tag
Azert az is megvan hogy a maps meg nincs a magyar vadonra meg tanyavilagra optimalizalva es fejlesztve.
Budapesten jol mukodik. Parkolohazakat is mutat es foglalhatsz is stb. De a magyar terkep meg boven hianyos a vacak. Lesz meg ido mire nalunk is ugy fog mukodni mint pl. USA, Anglia, Fr. O. Nemet o. Stb.
-
ForRedGlory
félisten
Note 7-en nagyon felhúztam magam, pontosabban azon, hogy a Samsung letolta a torkomon a 60%-os akku limitet (ami mondjuk 80% is lehet, de akkor is). Ma visszavittem és i7 lett. Erről meg majd váltok kisebb eséllyel i7 Plusra, nagyobb eséllyel LG V20-ra.
(#592) Kasya: Sima i7, a Plus még nem kapható, így maradt ez.
Amúgy rendben van, bár Note 7 után gyerekjáték feelingje van, viszont legalább gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged