Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
S7 kijelzője fényévekkel jobb, nem rossz az iphone képernyője, de samsung már sokkal jobb ezen a téren.
Azért előbb olvasd el a DisplayMate tesztjét az iPhone 7 kijelzőjéről, mielőtt bármit véleményezel
---
Mondjuk eleve a tesztben írtak is megkérdőjeleződnek, hisz még annyit sem tudott a Mobilaréna tesztere, hogy hasonlóan a Galaxy-khoz, auto fényerő mellett magasabb értékre tud menni a apnel.
"A legmagasabb mért csúcsérték 602 cd/m2, azaz nit volt, ami szintén a legmagasabb érték, amivel a szakemberek találkoztak.
Ráadásul, ha be volt kapcsolva az automatikus fényerő, még tovább, 705 nitig szaladt a mutató erős megvilágítás mellett."De az itteni teszt erről is mélyen hallgat, pedig olvashatóság szempontjából ez nagyon fontos:
"Tükröződés
Az Apple itt csak önmagát nem tudta legyőzni. A világ legalacsonyabb fényvisszaverése az iPad Pro kijelzőinek van, speciális tükröződésmentes bevonatának köszönhetően a beérkező fénymennyiség csupán 1,7%-a pattan vissza. Ehhez képest az iPhone 7 4,4%-os értéke kevésnek hathat, de tegyük hozzá, hogy az okostelefonok között így sincs kihívója." -
törölt tag
Hogy milyen fejlesztést várunk? Nem tudjuk, nem is nekünk kell kitalálni. Az ő dolguk a fejlesztés, ők szeretnének pénzt keresni rajtunk.
A helyzet viszont az, amit már említettem, hogy fejlesztés mikronnyi a marketing viszont jó szines. Kajázzuk, kajázzuk a marketinget de azért mi is öregszünk, lassan átlátunk a szitán és nem adunk előbb-utóbb a semmiért ekkora összegeket évente.
Nem akarok túltolni nagyjából értjük egymást. -
törölt tag
Van a lófaszt van rá igény. Van igéret van hype meg sok marketing aztán amikor hazavitted és elmúlt a szerelem 1-2 hét után rájössz, hogy átbasztak, lehuztak és valójában nem kaptál semmit ahhoz képest, hogy a régi(tavalyi modellt) eladtad jó nagy bukóval és arany áron megvetted az uj semmit ami sokszor visszalépett kettőt(mert ugye lehet cifrázni jacket ahigy a Samsung sd cirkuszt is de minek? Majd jövőre feltalálják a jack alljzatot az Apple - nél mint világmegváltó ficsört ahigy a Samsung is ujra feltalálta a bővithetőséget) . Maradhatott volna a régi is.
Elég lenne 2 évente kiadni egy új modellt letesztelt hardverrel és szoftverrel.Várok baszki (
) újat ha már újként mutatnak be egy telefont nagy fűrészporos csimbumcirkusszal minden évben fiesztát rendeznek, igen 3 kilóért, pedig csak.... .
Igen a 2 éves (nem 3-4) készülékeket elavulttá teszik szándékosan szoftveresen.
Gondolom elolvastad, hogy nem csak az almáról beszélek.
-
törölt tag
Mindig mondtam: ha kiadnának egy 4,7"-os iphone-t az 5s dizájnjával és mai techel (természetesen jack mellett), szerintem még 250-ért is venném. Pedig 100-150-nél sose költöttem még többet telre.
Mivel a Google-t rühellem (nem is annyira az androidot, a G4-en ami most nekem van kb rendesen megy, magát a céget, meg a google termékek többségét), a windows mobile viszont egy vicc.
De az Apple-nél kezdettől fogva nem jött be a 6-os szériával debütáló kilapított csokitábla dizájn. (főleg h még magas árral is párosult, a kettő együtt végképp deal-breaker volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest