-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
1 hét használat után:
Nem kell nagyobb akku! - Androidos 3000-es akksis nem bírt ennyit nálam
Kamera - tökéletes telefonhoz mérten.
Zizegés nincs.
Lencse mozgás nincs.
Home "gomb" szuper.
Vezeték nélküli világban, mert ez az irány, minek a jack? - autó tudja, füles tudja, stb. - szuperül megy minddel.Munkára használom! Ergo működjön. Nem játszom, zenélek... pénzt keres, ár nem játszik nálam.
Semelyik teszt nem vizsgál így:
- hanghívás közbeni böngészés, skype stb. ...
Nos ez tudja hibátlanul. -
az Apple A10 Fusion chip erősségén pedig szintén nem lehetünk meglepve, minden évben szükség van némi túlteljesítésre, és a nyers erőn a processzormagok növelésével nem volt nehéz sokszázalékos előrelépést felmutatni.
Első bekezdés vége.
A +2 cpu magnak nincs köze a teljesítmény növeléséhez.Este 6-ig ideér (már várom), kamerával nincs hasonlítási alapom (talán lehetett volna jobb is), ellenben láttam s7(e) készülék(ek)et... nagyon tetszett, amit láttam, még ha tudom is, hogy vastagon túlszaturált volt.
Valószínűleg, ha igaz, amit a jövő éviről pletykálnak, akkor még 1 évet várni kell a nagy durranásra.
-
Ádám16
addikt
A telefonban egy dolog van, amiért szívesen adnék ki pénzt, az pedig az iOS. A többi idei újdonság a taptic engine-al együtt is szerintem bullshit. Marad a 6s+ célnak.
(#48) davidsz: Lol, tényleg nem kell, így már minek
A jack elhagyásának leszarása, sőt pozitívumnak beállítása is megmosolyogtatott. -
Beca1990
senior tag
Ajánlott?
Na neee... -
Ricardo
titán
Az eddig olvasott hibák valamelyike előjött a teszt alatt? A sziszegő hang terhelés alatt, eltűnő térerő repülő üzemmódról visszalépve. Most olvastam valamelyik topicban eg, tulajdonos említette, hogy a kamera lencse, mozog valamennyit ha törli.
Összességében nem lett rossz telefon. Hozta a kötelezőt.
Az akku lehetne erősebb, és az előzetes hírek alapján kamerától is többet vártam. -
Kasya
nagyúr
válasz
Cattle_Decap #33 üzenetére
Mert talan a "valamirevalo" AW gep 1800 eurotol indul. Es kozel se olyan kompakt, mint egy telefon.
-
Ijk
nagyúr
Miután kiveszik a jack-et hogy "több hely legyen az akksinak" még mindig nem tudnak belepakolni egy nyamvadt 3000mAh-eset?
Amoled-nek megvannak a hátrányai, de múltkor összevetve az S7-el ég és föld volt a különbség az S7 javára kijelzőt tekintve.Jó készülék lett, de negyed milliós indulóár azért igen elgondolkozdtató, főleg hogy messze nem tökéletes telefon.
ollie: Kíváncsi leszek mit bír ez a kis lightning csatlakozó. A 6 éves Nokia N8-amon a micro-usb annyira kontaktos hogy jóformán használhatatlan. És az jóval kevesebbet volt használva mint a jack miatt iphone-on lesz.
-
helixP
nagyúr
Think different. But not so different!
-
Na majd akkor kezdődnek az anyázások, ha a lighting csatlakozók jóval hamarabb kezdenek el tönkremenni a megnövekedett igénybevétel miatt.
-
Cattle_Decap
tag
Ha a Sony IP68-ja miatt volt káosz ennél a vízlepergető ökörség mennyire lesz nyerő? Mióta itt lakok Pesten direkt figyelem metrón stb., hogy mennyi szifon van.
De ez valami elképesztő...
Alienware gépet miért nem vesznek a népek így? Ja, és a röhej tárgya, hogy két 256 GB-s telefonért kapnék egy Razer Blade 14'et GTX 1060-nal USA-ból vámmal együtt. Innentől kezdve az én részemről a mosolygás a maximum amit ez a kütyü érdemel.
-
TeriYaki_
csendes újonc
@Vinous_89
Nem, nem vesznek meg mindent ami Apple, legalábbis azok akik értelmesek. Én most cseréltem le az iPhone-om Honor 8-ra, és egy nagyon Apple-s ismerősöm alig várja, hogy megvehesse a Honor Note 8-at.
Ez az ár teljesen pofátlan, imádtam az iPhoneom, egy 20-30%-al ad jobb felhasználói élményt,de 2-3x-os áron, és két év után úgy is cserélni kell a telefont, ha naprakész akarsz lenni. -> Az ajánlott plecsni így engem is meglepett.
-
pikszel
addikt
Jól néz ki nagyon a koromfekete. És ennyi.
Hijack!
-
Kasya
nagyúr
válasz
enginev3.0 #23 üzenetére
De legalabb kompakt. Ja, megsem (~65.6% screen-to-body ratio)
(#25) Viktor0610: valamelyik videoban lattam/hallottam az 7 es 7plus osszehasonlitasat. Eg es fold volt a hangzas beli kulonbseguk.
Itt is van. -
qantum
senior tag
A 10 meg majd 500e lesz, szép.
-
Gengi
senior tag
Nem irigylem a teszt íróját. Nem hinném, hogy egyszerű volt a Tetszett és Ajánlott közt választani...
#Pozitív
Jó dolgok kerültek bele szerintem. Égető hiányosságok, illetve a 32 giga tárhely is végre pozitív. Picit jobb aksi, szebb kijelző, vízálló. A többi meg kötelező Upgrade volt.#Negatív
Én a design miatt, hogy 3 éve ugyan az jön ki, alapból nem adtam volna rá ajánlottat.Viszont az összeszerelési minőséget én már látatlanba sem raknám 10-nek. Ebben a konstrukcióban nem hinném, hogy képesek voltak kijavítani a korábbi két generáció hibáját. Az I6-om megint széthullóban van. Egyszer már cseréltettem mert a kijelző levált... Illetve most is elengedte a jobb alsó sarokban vagy a csavar vagy a ragasztás, mert nyomásra kattog...
Az sem véletlen, hogy rengeteg I7 Plus fogy és kevés I7. Igény van a kétnapos üzemidőre.
-
válasz
Valentino K. #16 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a sztereó egyik hangszórója a beszélgetéskor is használt hangszóró.
-
mrThomi
addikt
Kössz, nem !
-
enginev3.0
félisten
Ajánlott, ezt sosem ertem meg, de legyen úgy.
Gyenge akku
Drága
Kamera van jobb -
Szerintem szuper lett, az akkun kívül más hibája számomra nincs is! (Az árán kívül.
)
Upsz, eszembe jutott valami: az állítólag zafír kameralencse, ahogy megkarcolódott... -de lehet, túl gyorsan és erősen ütött rá a srác a tesztcerkával, és az nem is karc, hanem repedés.
-
Majd a 7s.
Allessza igazi... -
gerii
addikt
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
Szintén a képeken csodálkoztam, hogy milyen átlagosak (nem jók), illetve a plecsnin.
Ez a fricska viszont tetszett:
de a hasonló hangszórórendszerrel ellátott mobilok mezőnyében sem kell szégyenkeznie, miközben semmilyen esztétikai hátrányt nem szenvedünk el. -
CptAdamica
veterán
válasz
BoneDragon #5 üzenetére
Érdekes, hogy rengeteg telefonnál a 250 ezer forintos kezdő ár jelenti azt, hogy nem kaphat plecsnit, de egy túlárazott iphone ilyen árcédulával ajánlott.
-
hemaka
nagyúr
no jack, no party
-
Valentino K.
senior tag
Azért eléggé szánalmas "sztereó" hangzásnak titulálni az alsó élre pakolt két hangszórót. Miért nem a felső élre rakták a másikat, úgy még talán lenne is értelme. Ezért elhagyni a jacket jó nagy fasság volt. Clap clap.
-
Motion_Blur
félisten
Nagyon gyengék lettek a tesztképek.
LG G4/G5, Samu S7, Hüvely P9 kategóriákkal jobbat tud ennél.
meglepett az ajánlott plecsni engem is
-
el kell ismerni a fekete nagyon jól néz ki, kár hogy nekem az ios csak ipad-en tetszik (a 10 már azon se annyira..) szóval vásárlási láz nem fogott meg
cím nekem is tetszett
-
silentkiller
senior tag
Kamera upgrade miatt vártam ezt a modellt... mondjuk úgy, hogy "majdnem sikerült".
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez a cím...
Azt hittem lefestik a műanyag csíkot a hátlapon, de csak a vonalvezetés változott meg. Az akku még mindig csirke. -
Sofian
őstag
Hát azért elájulva nem vagyok a kamerától... a 7 plusz kamerája jobban érdekelne élesben.
-
Crob
tag
a plecsnit kb feleslegesnek érzem, Apple usereknek ugyis mindegy, megveszik, bàrmelyik màsik versenytàrshoz viszonyitva meg ebben a kategoriàban nem gondolhatjàtok komolyan ezt az ajànlottat
-
janeszgol
félisten
Micsoda kis tréfa a címben. De jó volt.
Na olvasom is majd délután a tesztet. -
razzorr
őstag
Máris készítem a popcornt
-
törölt tag
A fényképek minősége érdekes mód nincs a Cook által közöltek közelében se.
Ajánlott plecsni már ebben az árkategóriában is jár?
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem jó lett !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest