- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Igazából azon kaptam fel a vizet, hogy ezt a kopást (vagy micsodát) nem minősítik hibának.
Mondom tessék?
Az ember kiad egy jó csomó pénzt valamiért, (és gondolom normálisan használja) és ez van a telefonjával 1 hónap után?
Na ne mááárrr.
Igazából a kopás/lepattogzás is gond, de hogy ezt nem ismerik el, és még POFÁTLANUL azt mondják, hogy ez nem hiba..na ez a hozzáállás az, ami nálam kiverte a biztosítékot.
A "sima" iphone topikban jeleztem a véleményemet, de azt nem gondoltam, hogy egy szerviz erről azt mondja (még ha nem kimondva is) hogy ez egy természetes jelentés, hááááttt neee mááárrr!E mellet én itt is leírom, hogy ez biztos, hogy nem egy általános dolog, mert akkor már húznák lefele az ájfont minden lehetséges módon és helyen...
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem jó lett !
Új hozzászólás Aktív témák
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest