- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Igazából azon kaptam fel a vizet, hogy ezt a kopást (vagy micsodát) nem minősítik hibának.
Mondom tessék?
Az ember kiad egy jó csomó pénzt valamiért, (és gondolom normálisan használja) és ez van a telefonjával 1 hónap után?
Na ne mááárrr.
Igazából a kopás/lepattogzás is gond, de hogy ezt nem ismerik el, és még POFÁTLANUL azt mondják, hogy ez nem hiba..na ez a hozzáállás az, ami nálam kiverte a biztosítékot.
A "sima" iphone topikban jeleztem a véleményemet, de azt nem gondoltam, hogy egy szerviz erről azt mondja (még ha nem kimondva is) hogy ez egy természetes jelentés, hááááttt neee mááárrr!E mellet én itt is leírom, hogy ez biztos, hogy nem egy általános dolog, mert akkor már húznák lefele az ájfont minden lehetséges módon és helyen...
-
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem jó lett !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest