- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
-
Gengi
senior tag
Nem irigylem a teszt íróját. Nem hinném, hogy egyszerű volt a Tetszett és Ajánlott közt választani...
#Pozitív
Jó dolgok kerültek bele szerintem. Égető hiányosságok, illetve a 32 giga tárhely is végre pozitív. Picit jobb aksi, szebb kijelző, vízálló. A többi meg kötelező Upgrade volt.#Negatív
Én a design miatt, hogy 3 éve ugyan az jön ki, alapból nem adtam volna rá ajánlottat.Viszont az összeszerelési minőséget én már látatlanba sem raknám 10-nek. Ebben a konstrukcióban nem hinném, hogy képesek voltak kijavítani a korábbi két generáció hibáját. Az I6-om megint széthullóban van. Egyszer már cseréltettem mert a kijelző levált... Illetve most is elengedte a jobb alsó sarokban vagy a csavar vagy a ragasztás, mert nyomásra kattog...
Az sem véletlen, hogy rengeteg I7 Plus fogy és kevés I7. Igény van a kétnapos üzemidőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest