- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Kicsit több, mert, hogy ne látszódjon a javítás, vagyis csak kicsit látszódjon, hogy belenyúltam a képbe, ahhoz jól ki kell nagyítani minden egyes képet. Plusz elmenteni. Ez képenként kb. 10-15 sec minimum, mert meg is kell nyitni. 100 képnél ez 1000-1500 sec, 16, 67-25 perc. Egy év alatt ez órákat, napokat tesz ki, évek alatt hetekről beszélünk, mely időt másra is lehetne fordítani. De akkor is látszik, hogy belejavítottam. Egy nyaraláskor azért sok képet csinál az ember, ha lemerul a fényképezőgép akksija. Az X is ezt csinálja, a 7-es és 8-as is. Rengeteg angol nyelvű oldalon van ez a jellegű panasz, utánaolvastam. Az olympus kameram kb. 12 éves, a Nokia c7- em 9 éve jött ki, a Lumia 735-öm és Sony kamerám 2014-ben jelent meg és egyik sem csinál ilyet, szóval az S6 4 éves kora ezt nem indokolja. A lumiám 4 éves akksival, akku csere nélkül, agyonhasznalva, ma is többet bír, mit a 6S. Mondjuk ezt tudtam, így annyira nem érdekel. De a kamera miatt megbántam a cserét, mert nekem az lett volna a legfontosabb. Így sem nappal, sem este fényben nem lehet egy normális képet csinálni. Nem akarom fényezni a lumiam, mert ez nem az a fórum, de azzal 140km/h sebességnél, autóból is olyan képeket csináltam, amit 6S-sel álló helyzetben sem tudok produkálni, ha megfeszülök, akkor sem. 🙁
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest