- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Kicsit több, mert, hogy ne látszódjon a javítás, vagyis csak kicsit látszódjon, hogy belenyúltam a képbe, ahhoz jól ki kell nagyítani minden egyes képet. Plusz elmenteni. Ez képenként kb. 10-15 sec minimum, mert meg is kell nyitni. 100 képnél ez 1000-1500 sec, 16, 67-25 perc. Egy év alatt ez órákat, napokat tesz ki, évek alatt hetekről beszélünk, mely időt másra is lehetne fordítani. De akkor is látszik, hogy belejavítottam. Egy nyaraláskor azért sok képet csinál az ember, ha lemerul a fényképezőgép akksija. Az X is ezt csinálja, a 7-es és 8-as is. Rengeteg angol nyelvű oldalon van ez a jellegű panasz, utánaolvastam. Az olympus kameram kb. 12 éves, a Nokia c7- em 9 éve jött ki, a Lumia 735-öm és Sony kamerám 2014-ben jelent meg és egyik sem csinál ilyet, szóval az S6 4 éves kora ezt nem indokolja. A lumiám 4 éves akksival, akku csere nélkül, agyonhasznalva, ma is többet bír, mit a 6S. Mondjuk ezt tudtam, így annyira nem érdekel. De a kamera miatt megbántam a cserét, mert nekem az lett volna a legfontosabb. Így sem nappal, sem este fényben nem lehet egy normális képet csinálni. Nem akarom fényezni a lumiam, mert ez nem az a fórum, de azzal 140km/h sebességnél, autóból is olyan képeket csináltam, amit 6S-sel álló helyzetben sem tudok produkálni, ha megfeszülök, akkor sem. 🙁
[ Szerkesztve ]
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Trollok komolyan
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó