- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
B-L-A-C-K #7560 üzenetére
negyedjére belinkeled ugyanazt a 2 képet egy tokról ami talán van olyan mint az eredeti? nekem is vannak ilyen ez ugyanolyan mint a 20 ezer forintos, csak ezer forintba kerül, de amúgy tök ugyanolyan ismerőseim, általában csak szívnak a cuccokkal amiket rendelnek.
valahogy mindig kiderül hogy jobb az eredeti. a 240 ezer forintos telefonomra meg inkább vettem 6 ezerért egy eredeti spigen tokot, mint hogy egy 200 forintos vacak védje... elég egyszer megvenni, nem kell havonta lecserélni. kb évente ha veszek egy tokot ameddig ti rendeltek olcsó kínaiból annyit, hogy kijön belőle egy minőségi
van aki ugyanazt csinálja a cipőkkel, én inkább kiadok rá 20-30k-t ( és jó is egy pár évig ) más meg 3 havonta vesz egyet a kínaiból 2-3 ezer forintért.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7557 üzenetére
Egy példának ott az Ozaki féle ebay-es 200ft-os. Igaz azt még a piroskígyó is megmagyarázta, hogy jobb minőségű, mint az Ozaki. Nyilván ár-érték arányban jobban megéri, mint az Ozaki 4500-5000-ért, de ha az Ozaki kinyúlik akkor szó nélkül kicserélik neked.
Csak magamat tudom ismételni: "Nem azzal van a gond, h ajánlasz valamit, hanem hogy megmagyarázod, hogy pont ugyanolyan (ha nem jobb), mint az eredeti és csak a logó a különbség. Ha meg valaki azt meri mondani, hogy azért ez nem így van, akkor az trollkodik, meg hülye és leoltod.
Illetve még mindig amit nem tudok felfogni (nem rád értve, úgy általánosságban), hogy 200+ ezer forint van telefonra, de 5-10 ezer egy minőségi tokra nincs. Ilyen esetben az iPhone szerintem nem más mint rongyrázás.#7560: Ránézésre nekem azt sugallja, hogy sokkal kellemesebb tapintása és anyaga van a spiegen-nek, még ha a kolléga szerint jobban is néz ki az olcsó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7553 üzenetére
Nem azzal van a gond, h ajánlasz valamit, hanem hogy megmagyarázod, hogy pont ugyanolyan (ha nem jobb), mint az eredeti és csak a logó a különbség. Ha meg valaki azt meri mondani, hogy azért ez nem így van, akkor az trollkodik, meg hülye és leoltod
( Gondolom árulod is ezeket és rontja az üzletedet
) De engedd el, igazad van, mint mindig minden topikban minden témában...
csenor: Nekem nem kell bemutatni, ismerem mint a rossz pénzt és jókat szórakozok az ilyen "vitákon".
Nagy bajnok abban, hogy olyanokról írjon oldalakat amiket a másik nem is mondott, de így jobban tudja az "igazát" erősíteni. -
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7551 üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy egy tokot rendeltem, csak az eddigi kommentjeimben már hármat említettem.
Ó az én ismerőseimnek az ismerőseinek az ismerősei, ha te azt tudnád. Legalább nekem volt mindegyikből eredeti, úgyhogy a nulla tapasztalatot nem is tudom kire lehetne rásütni.
A többire meg felesleges lenne reagálni, neked úgy is mindenben mindig igazad van, legyen most is, csak a logó a különbség.(kac-kac) Remélem meg tudod nekem bocsájtani, hogy ellent mertem mondani a Ph (gagyi)tok és fólia Istenének.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #7546 üzenetére
Neked minden "ugyanolyan csak sokkal olcsóbb" tok mellett volt azokból eredeti is, hogy ennyire biztosan állítod ezt? Kétlem, mert egyrészt nem adsz ki annyit egy tokért, másrészt akkor nem azt mondanád, hogy a logón kívül ugyanaz.
az Ozaki 0,3-as és az ebay-es 200 forintos tok között is iszonyat minőségi különbség van, és most nem az a téma, hogy megéri-e annyival többért, hanem a minőség. De igazából a legviccesebb az egészben az, hogy 200-300 ezret nem sajnáltok telefonra, de a tok az legyen 200 ft...
Annó a gyári 5S tokból is azért rendeltem egyet próbaképp ebay-ről, mert annyira dicsérted, kidobtam 2000 valahányszáz forintot feleslegesen, mert viccnek is rossz volt. -
fcbpete
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K #7465 üzenetére
Köszi.
Score: 96686
3D: 34801
UX: 32981
CPU: 22994
RAM: 5910TSMC A9 (Ez talán jobb 1 fokkal nem?)
Ami a védelmet illeti tetettem rá egy üvegfóliát illetve találtam gyári bőrtokot rá 10-ért a Mammuttban a SuperGSM-ben ami elég jó deal szerintem, így a védelem is korrektnek tűnik, azzal együtt is, hogy az üvegfólia ugye hagy egy kis rést szabadon oldalt, ezt több helyen említették előtte, hogy sajnos így lesz.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Lall
veterán
-
válasz
B-L-A-C-K #7387 üzenetére
igen, írtam is a másik témában, hogy ott nekem is röcög kicsit, bár nem vészes, nagyítóval kellene nézni, ha nagyon kötekedni akarnék miatta.
soha ne legyen nagyobb probléma a rendszerrel, mert amúgy ettől nagyobb hibát nem látok/tapasztalok, ezért csodálkozom, amikor a főképernyős lapozáskor...stb. ír valaki nagy akadásokat, na ott már egyedi probléma lehet, mert olyannal sosem találkoztam a 4 hónap alatt, mióta használom a 6s plus-t. -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #7325 üzenetére
Ez total off, de egyetertek! Az en szemem ovodas koromtol rossz, 18 eves koromig evente fel-egy dioptriaval irtak erosebb szemuveget, mivel a tablan mindig jobban lattam az ujabb dioptriaval. Nyolcas szemuvegem lett, a vegere, minuszos. Na akkor tobbet nem voltam vizsgalaton, irattam az elozo evit mindig. Par eve megint rabeszeltek, (csak az Ofotertbe megyek), minden evben uj szemuveget csinaltatok, de csak azert mert a keret nem birja, vagy mar addigra karcos, hiaba vigyazok ra. Dioptria ugyanaz mindig. A szemuveg nem zavar, megszoktam mar, veknyitott, kerettel egyutt olyan 130.000 evente, szoval nem gagyi. Namost a vizsgalaton rabeszeltek, irtak szinten erosebbet nemreg, ingyen, mivel nagyon torzs-torzs ugyfel vagyok mar. Ok, hordtam fel napig, aztan kuka. Fajt a fejem. Szerintem az en szemem sem lenne most minusz nyolcas ha nem irnak evente mindig erosebbet.
Bocs az offert sracok, de egy nagy tanulsag amit irtam.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #7307 üzenetére
Kijelzővel lefelé teszed le,úgy hogy feléd legyen a hangszóró,mikor indítod az ébresztést ahogy lefordítod a kijelző elsőtétedik,nem lezár vagy lezárod mert akkor mikrofon nem menne,ezért kell a power bank.
A hangszóró melletti mikrofont használja.
Igazából nem kell semmi komolyra gondolni simán azt "hallgatja" mikor mozdulsz meg.
Mivel én rossz alvó vagyok 60-70%. -os könnyű dolga van,olyan hullámzó grafikonokat hozok össze hogy öröm nézni.
A beállított időn belül mindenképp felkelt.
Elképzelhető hogy kell neki egy pár nap míg adatot gyűjt és ha egyáltalán nem vagy éber akkor az előzőleg elemzett adatok alapján kelt,bár ezt csak én találtam most ki.Tibee:a csengőhangokat hogy mentetted ki?
Amennyiben túl bonyolult,akkor amik megvannak azokat rakd fel valahova légy szíves ahonnan letölthetjük.
KösziLezu20:ios alkalmazások topik de amúgy
infuse pro vagy ha amolyan mindenes kell az nplayer hatalmasat fejlődött mostanában
Az av playert is sokan dicsérik. -
Treff
aktív tag
-
-
-
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #7208 üzenetére
Erre a telefonra többet nem szeretnék költeni,meg amúgy is
már megígértem magamnak hogy többet nem igen rendelek Kínából.
Nem nekem való ez a várakozás,szeretem kézzel fogni azt amit kifizettem,de nem 2 hónap múlva.
Tudtam hogy ilyen de mégse ...szóval értedTech fólia :Amúgy írták a véleményekbe hogy átbaszás,szóltam is hogy ezt írják,de a döntés mindenki szíve joga.
-
esfrost
tag
válasz
B-L-A-C-K #6971 üzenetére
Raktam én már fel üveg védőt, meg minden más fajtát is, nem is egyszer. A szöszökkel nem volt gond, inkább a pontos felhelyezéssel. Valahol mindig picit el volt csúszva. Vagy a hangszórónál, vagy pedig lent a home gombnál. Rá kellett jönnöm, hogy annyira nincs pontosan méretezve a védő, mint én azt gondoltam.
-
válasz
B-L-A-C-K #6967 üzenetére
Köszi, akkor most ezt próbálom ki. az általad linkelt tokot is megrendeltem, de még azóta sem kaptam meg, ma eszembe is jutott, írtam a Mókusnak
Blyan
Én azonnal lehúztam, két helyen repedt és szó szerint szilánkok álltak ki belőle, sajnos most kockáztatva élek a telóval -
válasz
B-L-A-C-K #6958 üzenetére
Szia BLACK,
Rendeltem még anno a javaslatodra üvegfóliát.
Összefutott
Ez volt a neve: 9H HardnesFull coverage Tempered Glass Full Screen Protector for iPhone 6 Plus
Annyira nem is tetszett, nem tudtam úgy kinyomni alóla a bubikat, valami nem stimmelt, midig felbubisodott egy csíkban a kijelző alján és tetején.
Mindegy, most megtette dolgát....Van másik ami ajánlatos? Ennek egyébként volt pereme, azaz a kosz körbe be tudott ülni alá, miután levettem, akkor láttam.
-
nitro16
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #6709 üzenetére
Most fogok rendelni ilyen tokot kipróbálom, amit csináltál kép alapján engem meggyőzött illetve, hogy ilyen gumis a széle ha jól láttam az alapján nem deformálódik a fel/le vételek során illetve talán nem is megy annyira alá a kosz. Múltkor írtam ami van spigen air skin 2-3 fel levétel után megtört/deformálódik stb. Nem érte meg a vétel, és ugye leszedni meg lekel kitakarítás miatt. Megnéztem megint a gyári börtokot mert írtam szerintem azt veszek de nekem az már sok amit vastagít illetve amit te is írtál, hogy alul ugye nem véd semmit most pont oda esik akkor szívás. Mellette szerintem az üvegfóliát is felnyomná.
És azok táborát népesítem aki üvegfóliával és tokkal használja a telefonját és mellette van biztosításom (istlye-os.)
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #6696 üzenetére
Mindig épp az a jó, amit rendeltél
Hónapokig a Nillkint reklámoztad, na az alá megy bőven kosz (CP+).
De egyébként nem is tudom, hogy nézne utána valaki. Ha rendelsz két olcsó ebay-es tokot ugyanattól az eladótól a szifonra, jó eséllyel az sem lesz ugyanakkora. Olyan méret ás minőségi szórások vannak ezeknél az olcsó tokoknál, hogy félelmetes.
Apple bőrtokhoz esetleg lehet nézni valamit, az jó eséllyel ugyanakkora lesz fél éve múlva is.
-
esfrost
tag
válasz
B-L-A-C-K #6696 üzenetére
Azok a cégek, akik ténylegesen 3d-s, és minőségi üveg védőket kínálnak (pl. Cinder...) elvileg van kompatibilitási listájuk - legalábbis Cinder-nek van (a többinél érdemes bizonyos fórumokat böngészni, mert sok ember sok kombinációt próbált már, többnyire megosztják, hogy milyen tokokkal mely védő kompatibilis-e, vagy sem) hogy mely tokok azok, amik működnek a védőikkel. Sajnos még a legjobb minőségű 3d-s, teljes keretes védők sem működnek MINDEN tokkal.
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #6694 üzenetére
Szerencsés esetben. A legtöbb esetben meg vagy hézag lesz az üvegfólia és tok között, vagy felnyomja. Arról nem is beszélve, hogy tiszta retek lesz az ívelt rész felett az üvegfólia mögött, mikor leszedtem a múltkorit, elborzadtam, hogy kerül oda annyi dzsuva. Gondolom szösz a nadrágzsebből, izzadtság, stb. Szépen összegyűlik alatta.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #6688 üzenetére
nem vagyok szuperhos. tapasztalat az hogy 98 ota van mobilom, egyszer nem volt torott kijelzom. egy kollegamnak meg csak az van...
Folias telefont nezve elborzadok mindig hogy az emberek vesznek egy normalis keszuleket majd bebugyolaljak minden sz..al. Kb mint videken a letakart borgarnitura vagy a folpakkos tavkapcsolo...
HA vennek akkor uveget vennek ra. nem a penz miatt nem veszem. Leszarom mennyibe kerul a praktikussagot nezem. Ahogy mondtam az s6 omon egy karc nincs. 1 ev utan.
Ettol fuggetlen atgondolom mert az is teny hogy eletemben vegtelenszer tobb torott kijelzoju iphonet lattam emberek kezebe mint mondjuk galaxy sX et -
-
válasz
B-L-A-C-K #6620 üzenetére
nem, ezt a szolgáltatós iphone-om esetén is cáfolni tudom, még nem is bontottam ki a készüléket, de már ketyegett a vásárlás napjától a jótállás az apple rendszerében - egy nap eltérés volt, mert a megrendelés napján állították ki a számlát és vitték fel a rendszerbe, de másnap vettem át ppp-n a készüléket.
zistvan; bizonyos helyeken és meghatározott feltételekkel; link, de a részleteket érdemes elolvasni.
-
válasz
B-L-A-C-K #6567 üzenetére
mérlegeltem; 19 év alatt megspóroltam annyit a meg nem vásárolt tokokon és fóliákon, hogy fedezné a megsérült telefon cseréjét egy újra, de ettől függetlenül sem használnék karcos vagy sérült telefont, hanem gyorsan lecserélném újra.
zistvan; szia, nem tudom, hogy milyen androidos telefonok voltak, amik egy főverziós frissítéstől "használhatatlanok" lettek, de biztos nem a legjobbak...
normális esetben ott sincs komoly gond egy főverziós frissítésnél, sőt, némelyiknek még jót is tesz, nekem is volt már nem egy ilyen androidos telefonom.
erős hardverű a két 6s, simán használható lesz még 1.5 év múlva, de nem lesz már olyan, mint most, hiszen lesz belőle újabb típus. -
válasz
B-L-A-C-K #6515 üzenetére
Hú én nem vadászgatom össze a tok témát. Egyszerűen totál nem tudom őket megkülönböztetni (melyik jó, melyik nem). Nekem 1 van. Felőlem lehet az összefoglalóban, hogy "vegyen mindenki gyári tokot", de hát nem hiszem hogy ez így beválna
De ha te összegyűjtöd a tapasztalataidat és átküldöd privátban, már megy is az összefoglalóba. -
esfrost
tag
válasz
B-L-A-C-K #6470 üzenetére
Nem személyesked. Én nem estem neked. Nem globálisan mindenki helyett, de azért így jelenetetted ki:
"Már ~4 hónapja kint a 6S és te vagy az első aki ezt állítja." Ezt most akkor hogy kell érteni? Ez az egy kis fórum létezik, és csak itt vannak i6s felhasználók?! Illetve, ha valamit nem globálisan értesz, akkor világosan kell fogalmazni, oda kell írni, hogy EZEN a fórumon te vagy az első, aki szerint van ilyen. Mert nem csak ez az egy iPhone fórum létezik.
Na mindegy, nem akarok én itt senkit sem támadni.
Ne haragudj, ha így jött le.
Én nem fogok neked semmit sem bizonyítani, vagy videókat mutogatni. Nem az én tisztem, én csak felhívtam valami olyasmire a figyelmet, ami szerintem - illetve több száz másik fórumozó véleménye alapján - létezik. Ott a macrumors fórum, el kell olvasni. Nem kötelező, de érdemes, főleg, ha ilyen téren, ilyet állítasz, hogy márpedig ez nem létezik. Attól, hogy te személy szerint nem hallottál még erről még létezhet, vagy attól függetlenül, hogy te személy szerint ilyet nem tapasztaltál, még létezhet, vagy nem? Én évek óta figyelemmel követem, mert ott van szerintem a neten fellelhető legnagyobb "poweruser" keménymag, a legtöbb dologra ott derül fény. Rengetegen tesztelnek mindenféle terméket, rengeteg gyártó képviselője is megfordul az oldalon.
Illetve, milyen hülye duma ez?
"én is beírhatok ide valamit ami nem is igaz és beszélgethetnekünk róla hetekig."
Már ne haragudj, de én nem állítottam semmi valótlant, én egy olyan fórum linkjét írtam be, ahol most már 35 oldalon keresztül több száz felhasználó, több száz véleménye, és tesztje van leírva. Olvasd el, böngészd át. Te magad is látni fogod, hogy milyen sok embernek gondja van ezekkel a védőkkel. Tudom, a videót könnyebb megnézni, mint venni a fáradtságot és egy kicsit olvasni, tájékozódni. Az információ ott van. Bár nem tudom, hogy egy darab videó, amin valaki, egy darab terméket mutat, ami nem illeszkedik jól jobb lenne, mint pár száz felhasználó, több tucat termék alapján leírt véleménye. De te tudod...
Halkan megjegyzem, hogy nem csak a szar minőségű védőknél tapasztaltak sokan gondokat, hanem a drágbb, 6-8 ezer forintos védőknél is.
Illetve nem tudom, hogy miért ne lehetne eltérés a telefon üvegjei között, több millió darabos készletről beszélünk, több tízmillió darabról. Ez nem egy fém, amit egy sablon alapján kinyomnak, ez egy üveg, amit nyilván vágnak, és csiszolnak, formára. Simán el tudom képzelni, hogy olyan apró eltérések vannak az üvegeket között, ami miatt esetleg egy kijelző védő nem passzol rendesen. -
esfrost
tag
válasz
B-L-A-C-K #6465 üzenetére
A magyar fórumon... De ugye nem csak a magyar fórumon használnak az emberek Apple iPhone 6s telefonokat, ugye?
Esetleg érdemes lenne figyelemmel követni a külföldi fórumokat, ahol több száz ember ír csak az üvegvédőkkel kapcsolatban, kb. a piacon lévő ÖSSZES üveg fóliáról volt szó, és szinte mindenkinek volt gond volt vele. A 6s üvegnek nem csak, hogy más a formája, a 6-hoz képest, de még azonos típusú, tehát 6s telefonok között is volt a kijelzők görbületei (szélei) között különbség. Egész egyszerűen nem feküdnek fel rendesen a kijelzőre a védők, emiatt nem is tapadnak rendesen a szélek.
Akit részletesebben érdekel a dolog, az itt kezdheti olvasni.
Esetleg érdekes kicsit tájékozódni, mielőtt azt mondja az ember valamire hogy igen, nem...
-
válasz
B-L-A-C-K #6450 üzenetére
9mm így a teló, szerintem jobb a fogása így, ilyen "vastagsággal". A vékony műanyag tokban a bekerülő kosz ugyanúgy megkarcolja, ha folyton leszedegeti az ember megtisztítani, akkor meg elnyúlik. Elejtéskor is jobban tompítja az ütést, még ha nem is arra lett kitalálva.
Múlt héten üvegeztem és szabadon volt a készülék. Kipróbálnám huzamosabb ideig úgy, ha nem sajnálnám
-
válasz
B-L-A-C-K #6435 üzenetére
Én most oda jutottam el, mint az i5s-nél, h vagy gyári bőrtok vagy semmi. Annyi a különbség, h most nem próbáltam ki annyi félét, mint az i5s esetében a bőrtok előtt. Egyetlen hibája van, h drága, de cserébe tökéletes anyagra, minőségre, illeszkedésre
Mióta megvan, nem nézegetek tokokat a neten.
-
Treff
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #6430 üzenetére
2 gyors kérdés:
- a NILLKIN helyett miért jobb az általad linkelt fólia? (persze azt látom, hogy hajlékony, de pl. 0,3mm vs 0,1mm-es a tiéd esetében a vastagságuk)
/Megjegyzem, itt meg 0,2 mm-et írnak a vastagságára/
- nem is láttam még olyan fóliát, ami nem full átlátszó, hanem leköveti színben és kivitelben a telefon előlapját!Mi a helyzet ezeknél a 2,5D üvegszélekkel, azt hogyan takarják vagy ilyesmi?
Köszi!
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz
Ok, köszi, rendelem is!
Most hoztam el a telefont az iStyle-ból, épp megy rá vissza az 5S backup-ja. Ott az eladó srác mindenképpen szeretett volna rátenni egy Belkin üvegfóliát 9ért, illetve tokot akart hozzá adni (Apple szilikon / LAUT Fluro 10-12ért), mert hogy jelenleg nincsen biztosításuk, és hogy amíg nem szereznek addig nehogy összetörjem. Hát nemtudom, gondolom azok nem érik meg az árukat.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Én pont a nyugati aluljáróban rakattam rá vlmi üvegfóliát 2000ft.-ért meg vettem rá 500ft.-ért egy teljesen átlátszó szilikontokkot,ennyi kb amit rá költöttem.
Teljesen rendben van,aránylag nem a legvékonyabb a tok,üvegfólia is szépen rajta van és elég vastag,megmaradt az eredeti formája minden passzol és stimmel tökéletess.
Szerk.: Nem minden olcsó húsnak híg a leve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest