- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #368 üzenetére
Meghajlott vagy sem az a pár darab? De nem értem ezt miért pont nekem címzed, mikor többször is leírtam, hogy túl van ez lihegve. Ha az elkövetkezendő pár hétben nem szaporodnak el az ilyen esetek, akkor az is lehet, hogy csak Cseng bácsi bambult el kicsit a minőségellenőrzésen.
#370: Mert a hátlap rá van hajlítva 4 oldalról.
-
Urmy
tag
válasz
Touch-ko #336 üzenetére
Hát behugyozok ha a lumia 40mp-es kameráját e mögé sorolják, oké még G3 S5 stb esetleg egyes területeken lehet rosszabb de ugyan kérem 8MP, akárhogy is vesszük mivel nincs optika zoom nem mind1 a részletgazdagság.. Meg a cikkbe is 8mp mindenre elég... kinek ? Ja Iphone akkor elég..
4k nem hiányzik senkinek.. stb.. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Touch-ko #191 üzenetére
Szerintem azert a kulfoldi es a korabbi Mo.-i arak alapjan be tudjak loni nagyjabol a hivatalos arcedulat. A teszt utolso sora alapjan en boritekolom az Ajanlott minositest a 6-nak, ugyhogy nyugalom. Na nem mintha a MA plecsnijetol fuggenenek az itthoni iPhone-eladasok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest