- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Csapoati #378 üzenetére
Biztos, hogy kilógna, most az i5S is még éppen csak, hogy nem látszik ki ha becsúsztatom az ingzsebembe.
Az övtokról meg: valóban kissé papás amiket lehet kapni, de én egy eredetileg fényképezőgéphez készült, NatGeo-s keki vászontokot használok erre, tökjól néz ki, laza mint a rigalánc... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Csapoati #366 üzenetére
Annyira nem követtem az eseményket, azt hittem farzsebben görbült meg.
azért vagyok kicsit immunis a "botrányra" mert nem hordom nadrágzsebben a telefonomat, mindig zakó vagy ingzsebbe teszem, vagy nyáron, rövidnaciban pólóban meg csiptetős övtokban hordom, ha meg bringázok akkor hátizsák oldalzseb. Mondjuk ha megveszem az i6P-t, az ingzseb kiesik, övtokot meg biztos nem találok ekkorát.
-
joey04
titán
válasz
Csapoati #271 üzenetére
tiszta ideg is volt mindenki, mert még azoknak sem jutott akik sorba álltak érte akkora a készlethiány.
272: ó félreértesz. nem nyitok én erről vitát. én azt mondom, hogy a legtöbb user számára ez a phablet az ami azokban a legjobb ami fontos. ha nem értesz egyet ezzel az nem érdekel, csak a véleményem írtam le.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Csapoati #235 üzenetére
Sokaknal nem a penz a donto azert.
Főleg, ha előfizetéses konstrukcióban semmivel sem drágább, vagy még olcsóbb is, mint a droidos csúcskészülékek. Sajna tavaly is nálunk volt a világon a legdrágább az iPhone 5s, de a világ nagyobbik része nem itt él és nem annyit keres, mint mi.
-
h3lios
addikt
válasz
Csapoati #231 üzenetére
Pont ez a baj, hogy egy amúgy is túlárazott telefont az esetleges appok ára még jobban megdob. Arról nem is beszélve, hogy semmi olyat nem tud felmutatni, amit a konkurenst csúcs phabletek nem tudnak.
Úgyhogy normál nem elvakult szemmel, csak azért mert iPhone nem ér meg ennyi plusz kiadást a másik platformhoz képest. -
Pearce
aktív tag
"Sok különbség nincs köztük, ami meg van, az a Plus javára (OIS, jobb ppi)."
Ez már nagy. MA TV-ben is mondták. A sima jobban kézre áll.
"S a net nincs tele zsebben hajló Note-okkal, míg az iCuccos oldalak meg igen a hajló Plusokkal"
Mondjuk ez a botrány is csak ma tört ki. A másik meg az, hogy ott volt a Tech2-es videó is, ahol a csávó mutogatta a karcokat, míg itt a tesztben is olvasható, hogy Bog-éknál nem volt karcolódás a tesztelési időszak alatt. Mostakkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest