Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
C.Brigante #19649 üzenetére
Semmit sem nyit meg lassabban, sőt, nekem gyorsult még az ótvaros FB appok is, sőt immáron az időjárás widget is rendbe jött, ahogy a többieknek. Ez a frissítés is teljesen rendben van.
-
törölt tag
válasz
Facebook ami lassaban nyilik meg.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dehogy.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Meg is bolondulnék ha 4 mp kellene egy app megnyitáshoz.....ott valami más van.
-
válasz
C.Brigante #19640 üzenetére
Mindenkepp!
-
Bib
őstag
válasz
C.Brigante #19577 üzenetére
Akkor ha frissíted 11.2.6-ra még jobb lesz
-
perge666
veterán
válasz
C.Brigante #19467 üzenetére
6s-en dettó.
-
válasz
C.Brigante #19467 üzenetére
De valamelyik frissitesukbe gyorsítani fognak. Lehet, hogy pont ez volt.
-
válasz
C.Brigante #19453 üzenetére
Várd ki a végét.
-
Diokhan
addikt
válasz
Ok akkor este én is le frissítem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Rendben, akkor mindenképp frissíteni fogom!
-
perge666
veterán
válasz
C.Brigante #19442 üzenetére
Ez félreérthető volt,úgy értettem azt hogy 6S felé nem megyek hogy a 6S a plafon,7-re már nagyon nem futja.
Szilacus : Nekem 4,5” A3 volt,ezért is mertem megvenni az 5S-t.
Előtte volt 5,2” LG G2,de azt nem igazán tudtam megszokni és hamar megváltam tőle.Tetszik ez a kis kijelző,nagyon kényelmes a használata,de néha kicsivel nagyobbat is el tudnék viselni.....
Újanon veszem a Telekomtol teljes áron.
-
perge666
veterán
válasz
C.Brigante #19381 üzenetére
Azért a gyakorlat nem ezt mutatja.......
Enyém lassabb munkatársaménál valamivel, nekem 11 van fent neki régebbi. -
misp19
csendes tag
válasz
C.Brigante #19371 üzenetére
Hát ja, elég gáz. Ha jól tudom, az iPhone SE, 6 modellektől felfele van ez a lassítás. Azoknál a telóknál csökkentették is az aksicsere árát ($79 -> $29) az Apple szervizébe.
Az 5S lassul magától is..
-
.Szaki.
addikt
válasz
C.Brigante #19362 üzenetére
Hétvégén nincs komoly használatban és tegnap este került fel rá, így még nem tudom, egyelőre úgy néz ki ugyanolyan. Hétfőn fog kiderülni, pár nap használat után leírom én is.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
C.Brigante #19362 üzenetére
Nekem változatlan, azaz tartja.
-
Bib
őstag
válasz
C.Brigante #19321 üzenetére
Nem tudod meggyőzni szerintem
-
Diokhan
addikt
válasz
C.Brigante #19321 üzenetére
Számomra igen, amiatt. Mivel már nem írta alá a 10-est az Apple, nem tudtam vissza tenni, akkut meg nem fogok cserélni egy update miatt. Az update előtt eszembe sem jutott volna, hisz kibirta az egy napot.
-
-
Fetyoka0
tag
válasz
C.Brigante #19286 üzenetére
Elgondolkodtató(majd +1h használat kijött). Pedig új akku van benne. 10.3.3 ilyen rossz lenne?
Másnak milyen az IOS 10? -
Fetyoka0
tag
válasz
C.Brigante #19283 üzenetére
Miert nalad milyen a statisztika? Erdemes lenne upgradelnem 11-re?
-
Fetyoka0
tag
válasz
C.Brigante #19281 üzenetére
10.3.3
-
.Szaki.
addikt
válasz
C.Brigante #19277 üzenetére
Nekem helyből amióta iOS 11 van rajta egy jó 20%-kal szarabbul teljesít, mint az előző két főverzión, a 11 verziói közt nem tapasztalok különbséget, sajnálom, hogy így jártál.
Ha még van lehetőséged, akkor térj vissza az előzőre.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #19198 üzenetére
1-2 órája kiadott frissítésnél?
-
válasz
C.Brigante #19195 üzenetére
Most jelent meg, max az animáció gyorsulást lehet ennyi idő alatt észre venni.
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
C.Brigante #19116 üzenetére
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #19059 üzenetére
"a kijelzo ido azt jelenti, h annyi idot van a kepernyo megvilagitas alatt, ergo valamit csinalsz rajta, aktiv hasznalatban van a telefon (uptime)."
A kijelzőidő valóban ezt jelenti, csak iOS alatt az 'usage' nem egyenlő a kijelzőidővel. Az 'usage'-ban minden beleszámít, a szinkronizálásokon át a push értesítéseken keresztül a lezárt kijelzővel való zenehallgatásig, a telefonálás stb. -
bepe79
addikt
válasz
C.Brigante #19057 üzenetére
Ez 4 óra tényleges usage-ot jelent bekapcsolt képernyővel, vagy pedig 4 óra szinkronizálgatást a háttérben?
Mert előbbi esetében nem olyan rossz, utóbbi esetben viszont igen. -
válasz
C.Brigante #19042 üzenetére
Change log szerint nincs.
-
válasz
C.Brigante #19026 üzenetére
Az nekem is nagyon tetszik.
-
válasz
C.Brigante #19023 üzenetére
Csak az a baj mostanában az iossal, hogy nem az igazi, androidnal nincs ennyi javítás, M9 Android 6.0 nem volt több, utána 7.0. Az i5s nekem sztem a 10.3.3 ami még jó. Én 11et nem merem, halistennek nem sokkol vele. Nexuxok azért jók mert azon, akár az iphonnal a nyers rendszer van rajta. A Google pixel sem lehet rossz
De azért az iphonone 5s forever. -
válasz
C.Brigante #19011 üzenetére
Akkor vagy te nem értettél hozzá vagy valamilyen szar telefonod volt, mert nekem jelenleg egy htc 10 van és semmi hibát nem találok benne, a rendszer stabil, gyors, az aksi jól birja, párhuzamban van egy 5s is azzal sincs gondom. Általában olyanok szoktak panaszkodni akiknek vagy samsung vagy hüvely és azon belül is egy olcsó közép kategóriás téglájuk volt A htc-n a sense olyan mint az ios
-
Diokhan
addikt
válasz
C.Brigante #19013 üzenetére
Köszönöm, szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki így gondolja.
Csak néhány példa, ami miatt fogom a fejem:
- Jack csatlakozó elhagyása, lightning csatlakozós EarPods bevezetése: Ha töltöd a telefont, nem tudsz zenét hallgatni vagy headsettel beszélni (hátsó indok szerintem az AirPod beszerzésének "kikényszerítése")
Emellett ha ilyen lightning fülesed van, azt nem tudod tovább használni akár az újonnan vásárolt MacBook-kal sem, mert azon viszont még mindig jack csatlakozó van.
- MacBook-on a Thunderbolt csatlakozók bevezetése, további átalakítók vásárlása szükséges, alaplapra forrasztott RAM, ami nem bővíthető, alaplapra forrasztot SSD, ami szintén nem cserélhető. (Szerintem nem kell ecsetelnem, hogy wines gépekkel ez hogy van). Ha normális konfigot akarsz, borzasztó pénzbe kerül, ha pedig játékra kell a gép, akkor az összes Mac-es gép felejtős.
- Az új iPhone X kiejlzőjén lévő felső fekete "belógást" nem tudom ki hagyta jóvá, de borzasztó. Az iPhone 8 annyira összecsapott valami, hogy még egy 7S-hez sem rendelkezik elég fejlesztéssel. Állítólag az árát már le kellett vinni, mert senki nem veszi. (de ezt csak neten olvastam, amit nem biztos, hogy el kell hinni).Szóval nem tudom, hogy mi lesz később. Nagy szerelmem az Apple, de egyre nagyobb csalódás is.
(#19015) eladogeppc: Szia! Sajnos nincs tapasztalatom kijelző csere téren, ezért nem válaszoltam.
-
Diokhan
addikt
válasz
C.Brigante #19011 üzenetére
Nálam sem elhatározás, csak egy lehetőség. Egy barátomnak i7 plus van iOS 11.1-el és naponta többször is random újra indul, fagy stb... Ez semmiféleképpen sem jó irány. Régen azért szerettem bele az iPhone-ba, mert stabil volt és innovatív. Most évekkel a többiek mögött kullog mind szoftverben, mind pedig hardverben, és már nem diktálja a technikai újításokat, hanem még követni sem hajlandó a felhasználói igényeket, vagy ha igen, akkor sok éves lemaradással. Mindemellett még mindig túl vannak árazva a készülékei. Én anno az első iPhone-nal kezdtem, később androidos készülékek után 4S-sel tértem vissza az iOS-hez, azóta frissítettem 5, 5c,5s-re, azóta is az 5S van. Sajnos évek óta nem tudom megszokni az új iOS dizájnt, az iOS 6 gyönyörű volt, ez az új kinézet inkább silány, mint szép. Az 5S-nél újabb készülékek sem olyan szépek már.
Szeretem az Apple termékeit, hisz számítógép fronton is Apple terméket használok, de a High Sierra frissítés óta is egyre jobban ábrándulok ki belőle... Szóval érted -
Diokhan
addikt
válasz
C.Brigante #19009 üzenetére
Sajnos igen. Bár én még 10.3.3-on vagyok, de erősen gondolkodom egy régebbi konkurens beszerzésén. Sajnos az Apple Steve elmenetele óta igen rossz irányba halad...
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
C.Brigante #19004 üzenetére
Egy próbát megér.
-
lindermen
senior tag
válasz
C.Brigante #18999 üzenetére
Esetleg egy nem gyári billentyűzet app tudhatja?
-
tuzpenge
őstag
válasz
C.Brigante #18993 üzenetére
Rosszul emlékszel. Nem rezeg.
-
punisher1
aktív tag
válasz
C.Brigante #18993 üzenetére
Nálam sem rezeg 11.1-en
-
Constantin
tag
válasz
C.Brigante #18924 üzenetére
1 év
-
Constantin
tag
válasz
C.Brigante #18898 üzenetére
Szia!
Nekem is kijelző problémáim voltak. Jobb függőleges sávban nehezebben érzékelt, ha kezdett felmelegedni a telefon, a jobb felső sarkát nyomogatva pedig kattogott. Leadtam gariba és két hét múlva mehettem az új készülékért.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #18896 üzenetére
Így előre ezt nem fogja tudni neked senki megmondani. Lehet, hogy cserélik az egészet, de az is lehet, hogy csak kijelzőt raknak bele egy újat.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
C.Brigante #18894 üzenetére
Szia!
Konkrétan a te készüléked hibáit nem tudom, hogy oldják meg. Én mikor frissítettem a 10.3-ra akkor mindig kikapcsolt és forró lett a hátlap. A megoldás az lett, hogy kaptam helyette egy másik készüléket.
-
ERipley
tag
válasz
C.Brigante #17900 üzenetére
Hali,
a felülete milyen (tapintású) ? Inkább keményebb, sima vagy kicsit gumisabb/szilikonos érzetű? Szeretem az ilyen tokokat, van is hasonló, de nagyon sima , csúszós. -
danilla
őstag
válasz
C.Brigante #17900 üzenetére
Csak osztani tudom a véleményed, nekem is lapul egy ilyen a fiókban.
-
_seth_
veterán
válasz
C.Brigante #17860 üzenetére
Átlagos használat mellett még csak változást sem nagyon lehet észrevenni, páromnak sem tűnt fel semmi, szintén 5S-en.
7etape: milyen bugok vannak a 10.3-ban?
-
-Ben-
veterán
válasz
C.Brigante #17860 üzenetére
Nagy bajod nem lesz belőle, de még vannak bugok....
-
jófejsrác
senior tag
válasz
C.Brigante #17204 üzenetére
Simán használható a legújabb frissítéssel is.
-
-Ben-
veterán
válasz
C.Brigante #17204 üzenetére
Többnyire minden új főverzió után lassabbak lesznek a telefonok. A régebbi telefonokon pedig egyértelműen érezhetőbb a lassulás a gyenge vas miatt. De azért - szerintem - egy 5S még ma is elég jó..
-
mtomi95
senior tag
válasz
C.Brigante #16964 üzenetére
+1
Én is így vagyok ezzel! Bár egy hete ha meg van az 5S-em, de a következő az SE lesz. Egyrészt a sapce gray meg a komplet dizájn miatt, másrészt meg ez a 4inch a legoptimálisabb nekem. A váltásra meg lemegy majd annyira az ára mint amennyibe most van egy 5S.
Hulkminator:
Köszi a választ, ez is null perces volt egy hete.
Ahogy én használom, hajnal 4-től kora estig bírja az akkumulátora azért.
Akkor saccperkb cserélni már nem nekem kell majd akksit cserélni mire sorra kerül.
Különben mennyibe fáj egy akkumulátor csere?tibee86:
Nekem ugye alapból 10-es iOS-al volt így nem sok viszonyítási alapom van, de ez a 10.2 egészen kellemesen fut rajta. Kis vadállat! Mondjuk azt nem tudom a JB mennyit meg egyáltalán bele köphet e ebbe. Én nem vagyok teljes körű rendszer gazda! -
Tibee86
nagyúr
válasz
Én már szívesen beraknám a fiókba tartalék telefonnak. Kijelzőben már elviselnék nagyobbat, az akku botrányosan gyenge az 5S-sekbe, 1gb ram csak hajtépésre elég és még sorolhatnám.
Több mint 3 éve használom, azóta ha jól rémlik ez a 6. már. Szerethető telefon, de már kezd eljárni az idő felette.
-
Hulkminator
csendes tag
válasz
Az SE nekem is nagyon bejön ,csak arra lennék kiváncsi ,hogy az akku mennyit bír ki . Szerintem egyébként még mindig az 5s a legszebb iphone mind közül .
-
mtomi95
senior tag
válasz
C.Brigante #16957 üzenetére
Ha töltés közben melegedik és használod is az természetes minden telefonnál! Ilyen anyagú háznál meg hatványozottan igaz ez, mert a fém jó hővezető.
Az is lehet valami fut a háttérben ami kicsit tekeri a procit és emiatt veszed észre töltés közben.
Én most épp töltöm, használom is, bár csak böngészésre, alig langyos.
Szvsz hagyd még, ne garanciátasd! Majd ha valami komoly baja van mert ennyiért szerintem még nem is foglalkoznának vele.
Majd ha felrobban vagy ingadozó lesz az akksi üzemiideje akkor! -
Tibee86
nagyúr
válasz
C.Brigante #16957 üzenetére
Teljesen normális jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest