- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
eladogeppc #19126 üzenetére
👍
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
eladogeppc #19124 üzenetére
Teljesen rendben van ez a telefon a 11.1 1-gyel, sokat javult az első 11... -hez képest.Tovább egyelőre nem frissítem.
Megmerem egyébként kockáztatni, hogy simán hozza a 10.3.5. szintjét, talán még gyorsabb is lett egy picivel. Akkukapacitás is tökéletes. -
Kar-Sz
csendes tag
válasz
C.Brigante #19116 üzenetére
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
eladogeppc #19115 üzenetére
Az tény, hogy jobban megizzasztja a 11-es rendszer ezt a kiöregedőfélben lévő, - (ugyanakkor véleményem szerint igen is jó konstrukciójú(!) - készüléket, de azért azt kétlem, hogy meggyilkolná az alaplapot. Azért az 5S már nem egy mai telefon, ésszel kell használni oszt ennyi.
-
Kar-Sz
csendes tag
Sziasztok ismét!
Pont most akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a 11.1.1-gyel, mert ismét kerül hozzám egy hatalmasnagy kedvenc 5S, de már ezen is a legfrissebb rendszer fut. Örömmel olvasom, hogy jól teljesít vele, szóval köszi az infót srácok! -
Kar-Sz
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #18919 üzenetére
Jaja, az alsó 5 sort én is tudtam értelmezni, (fényerő, akkukapacitás, használati idő, áramfelvétel stb.) csak az elején a felső sorokat nem.
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
lindermen #18916 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet!Egy kisebb tisztítást már én is elvégeztem tegnap este, ugyanis észrevettem, hogy a lightning kábel apró érintkezői közül 2 totál el volt feketedve. Megtisztítottam alkohollal meg fogkefével ahogy te is írtad, vissza is nyerte az eredeti réz színét és érdekes módon azóta nem is jelentkezett a töltéshiba! Persze elkiabálni még nem akarom. Ma megcsinálom ugyanezt a telefon töltőcsatijával is, úgy ahogy írtad.
Az akkuja kiváló egyébként ennek az 5S-nek, most éjszaka 7 óra alatt csupán 1 százalékot merült úgy, hogy bekapcsolva maradt a wi-fi. 11.0.3. van rajta. Többen is írták itt a fórumon, hogy jobban merül a telefon ezzel a rendszerrel, de én nem veszek észre semmi különbséget. A korábbi 10.3.5 ios-os 5S-em is ugyanennyit bírt. -
Kar-Sz
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #18913 üzenetére
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
Mr. Elliot #18913 üzenetére
Szia! Az akkumulátor menüponton belüli diagnosztikára gondolsz ugye? Nem, ott nem találtam ilyesmit..
-
Kar-Sz
csendes tag
Óóó, új fejlemény.
Most egymás után többször felraktam tölteni és lehúztam és újból töltés neki. A következő van. A töltésjelző minden alkalommal jelez, ott van a kis ⚡, viszont kb 5-ből 1 alkalommal nem tölt, hanem merít.Szerintem zárlatos az adapter. Most letesztelem egy másik töltőfejjel.
-
Kar-Sz
csendes tag
válasz
Diokhan #18908 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ! Na azóta semmi gondja, 48%-nál levettem, teljesen stabil és minimálisan merül csak, úgy ahogyan eddig. Nem az első iphone-om egyébként, a night shift és a wi-fi igaz bekapcsolt állapotban volt éjszaka, de hát az nyilván nem okozhat ilyen drasztikus merülést, főleg töltés alatt nem.
Hát nem tudom mi lelhette itt az éjszaka folyamán, mindenesetre jó alaposan rám ijesztett a kicsike. Megfogadom a tanácsodat, elfelejtem az éjszakai töltést, ezek után meg aztán pláne! -
Kar-Sz
csendes tag
Sziasztok!
Van nálam egy 5S, ami érdekes dolgot produkált ma reggelre. Igazából kb 4-5 napja van nálam a telefon, most először tapasztaltam ezt a hibát. Egész éjszakára fenthagytam tölteni és reggelre csontra lemerült. Valami teljesen lehúzta, este még 60%-on volt. Az előbb kihúztam, újra rádugtam és be is kapcsolt a telefon, most tölti is rendesen, már 35%-nál tart. Az akksija jó a készüléknek, mert 1 napot lazán elmegy nálam egy töltéssel. Szóval itt valami éjszakai zárlat történhetett... Tapasztalt már valaki hasonlót? Nappali töltésnél ugye eddig mindig lehúztam 100, de legalábbis közel 100%-nál, éjszakára most hagytam fent először a telefont. Zárlatos adapter, vagy lightning kábel is okozhatja ezt esetleg? Mindenesetre most figyelem, de ezek után tuti nem hagyom fent éjszakára..
Mi okozhatta ezt szerintetek?
Köszi a válaszokat/segítséget előre is! -
Kar-Sz
csendes tag
válasz
kótyagos42 #18777 üzenetére
Szia!
Uhh.. Pont most akartam frissíteni 11.0-ról, csak gondoltam előtte utánaolvasok itt a fórumon, hogy mik a tapasztalatok. Akkor ez most elmarad azt hiszem..A 11 nálam egész szépen teljesít egyébként, de tény, hogy egy kicsit jobban eszi az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest