Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• don_peter

senior tag

válasz Diokhan #8346 üzenetére

A frissítés telefonon történt 100%-ra feltöltött akuval, kiírta hogy van frissebb verzió eleinte még átléptem, de gondoltam nem árthat, így tegnap hagytam, hogy frissítsen.
    Már a frissítés is gyanús volt, mert kitette az alma logot és marha lassan mutatta a folyamat ábra, hogy tölti fel az adatokat, majd mikor végzett eltűnt a kép és nem reagált semmire, de a teló meleg volt. (kb 15-20percig hagytam magában, hátha magához tér)
    Ekkor gyors segítség kérés, majd azt tanácsolták, hogy softreset.
    Erre reagált és egészen addig működik is a telefon, ameddig nem engedem neki, hogy lezárjon.
    Lezárást követő 1 percben még nincs gond, de 2-3-4 perc elteltével már csak a softreset-re reagál.
    A gombok mikor működik jók, reagálnak könnyedén, és látszatra is rendben van minden..

Tegnap este próbáltam OSX-ről feltenni vagy is visszaállítani, de valamiért azt mondja, hogy hibás visszaállítás mert valami állomány hiányzik a telefonról.
    Végül egy korábbi mentést sikerült visszaraknom, de a gondot nem oldotta meg.

Fingom nincs mit csináljak vele, hogy működjön.. Jó lenne használni, ha már van..

ui: gyári visszaállítást többször próbáltam, telefonról indítottam, de nem oldotta meg a hibát.

Új hozzászólás Aktív témák