Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Diokhan
üzenetére
A frissítés telefonon történt 100%-ra feltöltött akuval, kiírta hogy van frissebb verzió eleinte még átléptem, de gondoltam nem árthat, így tegnap hagytam, hogy frissítsen.
Már a frissítés is gyanús volt, mert kitette az alma logot és marha lassan mutatta a folyamat ábra, hogy tölti fel az adatokat, majd mikor végzett eltűnt a kép és nem reagált semmire, de a teló meleg volt. (kb 15-20percig hagytam magában, hátha magához tér)
Ekkor gyors segítség kérés, majd azt tanácsolták, hogy softreset.
Erre reagált és egészen addig működik is a telefon, ameddig nem engedem neki, hogy lezárjon.
Lezárást követő 1 percben még nincs gond, de 2-3-4 perc elteltével már csak a softreset-re reagál.
A gombok mikor működik jók, reagálnak könnyedén, és látszatra is rendben van minden..Tegnap este próbáltam OSX-ről feltenni vagy is visszaállítani, de valamiért azt mondja, hogy hibás visszaállítás mert valami állomány hiányzik a telefonról.
Végül egy korábbi mentést sikerült visszaraknom, de a gondot nem oldotta meg.Fingom nincs mit csináljak vele, hogy működjön.. Jó lenne használni, ha már van..
ui: gyári visszaállítást többször próbáltam, telefonról indítottam, de nem oldotta meg a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- VR topik
- Trollok komolyan
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest