Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
oliwire #7697 üzenetére
Ok, ezt fogom tenni!
Marci:
Már rég nem garis a telefon! Akármennyit adnak el, ennyi pénzért elvárom, hogy müködjön rendesen, nem egy huawei-röl beszélünk!!!cstom:
persze, ha nem a feleségem mondja, nem hiszem el. Én jelenleg beteg vagyok, ezért vitte le a feleségem, de azt hittem felrobbanok, amikor haza jött és elmesélte, hogy mit mondtak neki ... Irtam nekik emailt, persze semmi válasz...Oli:
Köszi, de most is a legujabb van fent, ugyhogy ez már nem szempont! De kösz, hog szólsz! -
cstom
aktív tag
válasz
Diokhan #7688 üzenetére
"Olyan nincs, hogy egy i5 dobalja a wifit"... ja, meg egy Ferrarinak sem robbanhat fel a motorja, sőt, egy Rolls Royce hajtómű sem hibásodhat meg soha. Azért ilyen dumát megereszteni egy cégnek.... Az Apple faxa kis diagnosztikai programjáról páran tudnának mesélni. -akku csere program-
-
Diokhan
addikt
válasz
TheMarci #7693 üzenetére
Az iTunes részét tudom, csak attól félek, hogy az vissza állítja azt a részt is, ami most a hibát okozza... Ha egyáltalán szoftveres a hiba..., program pedig akkor nincs... Hát tök jó...
Egyik legdrágább telefon, meghibásodások száma kimagasló és még csak az esélyt sem adják meg, hogy meg tudd javítani, inkább vedd meg az ujabbat... hmmm... -
Diokhan
addikt
válasz
oliwire #7691 üzenetére
Erre már én is gondoltam, csak idáig nem találtam senkit. Majd nemsokara megkérdezem, úgyis nagy kedvenc vagyok odabent
Akkor eloszor siman telefonon csinalok egy visszaallitast. De utana iTunesrol az alkalmazasokat meg mindent vissza teszem az nem teszi viszza a hibas szofvtert is ugye? Elég sok játék és dokumentum van már a telefonon....
-
oliwire
őstag
-
Diokhan
addikt
válasz
oliwire #7687 üzenetére
Ezek mindegyike megvolt már... Ha sikerul, felteszem a képernyomentést...
EDIT:
Volt már többször ujra téve, ma az almavilagban is voltam lent vele, onnan elzavartak olyan dumaval, hogy "Olyan nics, hogy egy i5 dobalja a wifit"...
Szival most mar wifi, ora es BT gond is van... Kezdem azt hinni, hogy egy hulladekot sikerult kifognom megint... -
cstom
aktív tag
Ha bekapcsoljátok a bluetooth-t, akkor nektek a felső sávban szürke, vagy fekete?
-
törölt tag
válasz
oliwire #7677 üzenetére
Köszi!
Amúgy számomra ez egy vicc kategória. Alapvetően nem használom másra mint telefonálok, Skpye, Viber, Pasziánsz, Térkép, Számológép és speciális de nem teljesítményigényes munkámhoz kapcsolodó alkalmazások.
Ellenben a készülék úgy van kitalálva, hogy 2 év után vegyek egy másikat. Mindegyik mobil gyártó konkrétan h....nek nézi az embereket. -
Diokhan
addikt
Az alma világból vissza dobták a telefont azzal, hogy "iPhone5-nek nem lehet olyan hibája, hogy dobálja a wifit"... Akkor ezek szerint én hülye vagyok...
-
oliwire
őstag
válasz
#68487936 #7676 üzenetére
Szia!
Hasonló problémával küszködök, de én az iPhone topikba írtam, keress rá ott a hozzászólásaimra, közte van, én mit rendeltem, valószínűleg jövőhétre itt lesz, és tudok majd nyilatkozni róla. De én nem vennék bele nagyobb kapacitásút, mert szerintem az kamu. Ebbe a telefonba méretileg ennyi mAh fér. Max majd amit vennék még hozzá, hogy ha mégsem bírná ki az új akksival sem az egy napot kényelmesen, külső akksi, vagy akksis tok.
-
törölt tag
Sziasztok!
Akkumlátor problémám van, de megmondom öszintén nem olvastam vissza több száz hozzászólást.
A jelenség tipikus, átlagos használat mellett fél nap alatt lemerül (iOS 7) és a töltöttséget egyik pillanatról a másikra veszíti el a készülék.
A neten fellelhető 2680 és 3080mah Gold akkumlátor. A kisebbik állítólag kamu több Youtube videó alapján.Érdemes e nagyobb kapacítású Gold akkut vásárolni vagy inkább a gyári? Van valakinek tapasztala a 3080mah Gold akksiról vagy bérmilyen nagyobb kapacítású típusról?
Előre is köszi, üdv:
-
Diokhan
addikt
válasz
Boost3er #7674 üzenetére
Dontsd el, hogy mi a fontos. Az ár, vagy a garancia...? Ha a garancia, akkor többe kerül a telefon, pl Alma világban Miskolcon egy 16 gigás használt független fekete 115 ropi 3 hónap garanciával....
Gyártói garanciás már nem nagyon van csak 5S... 80 ezer nem sok érte, ha jól kipróbálod a telefont, akkor talán jó vételt csinálsz!Hardver: Kijelzö, gombok, ütésnyomok.
Szoftver: Hivás, 3G, Wifi, iCloud elsősorban. -
Boost3er
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek egy Iphone 5 32GB tartozékaival együtt használtan természetesen 80 ezerért jó vétel lehet? Garancia nincs rá, mert elvileg ezt a telefont már egy régebbi helyett cserélte a boltnál ahol vette istyleba és, hogy garanciát nem hosszabbítottak ezért az már lejárt. Ezt a telefont elvileg áprilisban vette. Szerintetek érdemes megvenni? Megéri a rizikót? Mire kell nagyon figyelnem? Sosem volt még iphone-om ez lenne az első. Láttam, hogy előbb leírtátok, hogy mit kell figyelni, de erre nincs garancia azért kérdezem, hogy különösképpen mire érdemes figyelni ami rögtön szembe tűnhet ha nem jó, mind hardveres mind szoftveres oldalról.
Köszönöm előre is. -
Diokhan
addikt
Nekem is, azért adtam oda ezért a htc one M7-et! Nagy volt és kényelmetlen! Amellett voltak baja is, de azokat ki lehet javitani, viszont azt, hogy mindig attól féltem, hogy le ejtem nem lehet! Szép de nekem túl nagy! Igazából a 4S-t azért imádtam mert mindenben tökéletes volt, méret és tudás egyaránt! Ez is szép és elég jó lenne mindenben, csak ahhoz rá kell költenem sajnos legalább a telefon árának a felet!
-
cstom
aktív tag
-
Diokhan
addikt
Ki vettem a szilikon tokbol a telefont, próbálok egy másik tokot hozza, és meg mindig lenyűgöző, hogy milyen elegáns és szép ez a készülék attól függetlenül, hogy én valószínűleg a világ leg hibásabb darabját fogtam ki
-
pongo01
csendes tag
Köszi a gyors választ.
Esetleg jobb alternatíva lehet egy 5c újonnan? Mert ahogy nézegettem majdnem egy áron van az i5 használt garanciás és az i5c új. Mondjuk a sima 5 jobban tetszik. -
-
pongo01
csendes tag
Helló.
iPhone 5 vásárlásánál mire érdemes odafigyelni (használt). Elvileg újra cserélte az Apple a telefont, de még van rá 6 hónap garancia. Lehet valahogyan a gari érvényességét ellenőrizni? Mire kellene figyelnem mielőtt kifizetném? Nem volt még iPhone-om de már kipróbálnék egyet. -
Diokhan
addikt
Írtam is, hogy ha lesz pénzem, el fogom vinni nem? Ne haragudj, hogy nem szarom a pénzt, mint ti, a két lányom egyenlőre még fontosabb..! Egyébként meg Miskolcon nem olyan egyszerű "szakit" találni... A restore pedig azért nem segít, mert a 4S sem javult meg (kiszűrkült wi-fi gomb) pedig egyértelműen szoftveres gond volt! (A wi-fi Chip hőmérsékletet rosszul értelmezte az ios7) és ha egy szoftver eleve szarul van megírva, akkor azt akárhányszor rakod ujra, ugyanolyan szar lesz...!
-
cstom
aktív tag
válasz
Diokhan #7662 üzenetére
Nem is állítottam, de itt nyivákolsz már napok óta, minthogy megnézetnéd szakival a nyilvánvaló hardveres gondodat. De tőlem várhatsz az IOS 9-re is, hátha megoldja a problémádat. Egyébként meg sokan, -köztük én is- próbáltunk segíteni neked, de ez nem windows, hogy rossz driver lett felrakva, azért szarakszik a wifi, az óra meg a töltés...
-
Diokhan
addikt
Jelzett a telefon, hogy jött frissítés! Hátha legalább az óra rendbe jön
frissítem és majd szólok, ha valtozott valami!
-
Diokhan
addikt
Na most mar odáig fajult a dolog, hogy nem is tölt a telefon...
-
Diokhan
addikt
Délelőtt megyek okos sarokba drukkoljatok
-
generic
senior tag
Sziasztok, ma vennék egy iPhone 5-öt használtan. Mire figyeljek vásárlásnál?
Milyen hibát tudk helyben kiszűrni?
iOs 8.1 szépen megy rajta? -
Tibee86
nagyúr
Használj eredeti kábelt és nem fogja.
-
Diokhan
addikt
Toltore dugva kiírja, hogy "előfordulhat hogy a kiegészítő eszköz nem támogatott"! Megáll az eszem...!
-
Diokhan
addikt
-
cstom
aktív tag
válasz
Diokhan #7620 üzenetére
Egy utolsó dolgot tudnék még javasolni az óra problémádra: Csinálj egy Beállítások/Általános/Visszaállítás/Összes tartalom, beállítás törlését. Majd állítsd be a restore után a készülékedet mint ÚJ készülék, és csinálj hozzá egy ÚJ Apple ID-t. Ha még most sem lenne jó az óra, akkor Beállítások/Általános/Dátum és idő/Automatikus beállítást KAPCSOLD KI, és utána az alul megjelenő dátumot és időt manuálisan állítsd be.
-
cstom
aktív tag
-
Diokhan
addikt
Azt pedig most vettem észre, hogy adatforgalmi spórolás céljából ki van kapcsolva minden alkalmazás frissítés a háttérben, megis jön az értesítő Facebook es official F1 is... Érdekes...!
-
Diokhan
addikt
Azt mondtak, hogy érdeklődjek a vodanal mert nem közvetlenül az Appletol vettem a telefont, a voda meg azt mondta, hogy "én iphone6-ot használok és nekem semmi bajom vele..." Erről ennyit! Van egy 100.000 forintos telefonom amin meg az időt sem tudom megnézni...! Köszi Apple!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest