- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Gábor-KJ #14068 üzenetére
Aztan majd jon a "milyen google processzeket tiltsak le hogy ne szivja az akksit" meg a "mediaserver fel napig szinkronizalt, mit csinaljak" es par hasonlo moka...
Jo buli a zold robot....
Jo szorakozast
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Ufff
senior tag
válasz Gábor-KJ #12756 üzenetére
Szerencsére szarok rá, hogy kérdeztél vagy nem! Hajtogatod itt a butaságaidat, súrolva a trollkodás határát és hisztizel, mint egy b@szatlan, idióta tyúk! Ennek mi értelme? Komolyan kérdem! Élvezed? Ez valami furcsa perverziód? Nem kell válaszolnod, teljesen felesleges! Nem egy szinten vagyunk! Segítek: te vagy mélyebben...
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12747 üzenetére
Én azt tudom mondani amit tapasztalok elsősorban, nálam pedig ezek szerint elég gyatra az LTE lefedettség, pedig Budapesten lakom csak külső kerületben.
Azzal, hogy elvakult vagyok nem értek egyet, nekem például a G3 S (mini) jobban tetszik mint a G3, de a Galaxy Alpha és az Xperia Z3 Compact is szerintem használhatóbb, már csak az élhetőbb méretük miatt is. Nekem is volt saját LG F6-os készülékem, szerettem, nagyon jó kis telefon volt de a kamerája nem votl a toppon sajnos. Ezért cseréltem iPhone 4S-re, igaz ennek az üzemideje gyengébb, nincs LTE, ami mondjuk nálam így is szar, de az android is jó rendszer! Most jön az 5.0, az ART futtatási környezet véglegesítésével lehet megtörténik a csoda, sajnos az F6-ot az se tette gyorsabbá, de ki tudja lehet, hogy most már kiforrt. Remélem meg leszel elégedve a G3-al, persze minden androidos cucc 2-3 hónap használat után kezd kicsit lomhább lenni, ha nem resetelsz folyton, de nekem mondjuk nincs kedvem 2 havonta mindent menteni, újratenni a telefont majd visszarakni minden cuccomat.
Az, hogy eddig csak Apple cuccot használtunk rám biztos nem érvényes, ez az első eset, de megvagyok elégedve vele. Nekem munkaeszköz, igaz mindig annyi telefon van nálam, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, de talán a Z3 Compactra cserélném le, de azt is 3x meggondolnám. Használd a G3-at, egészségedre itt pedig fejezzük be végre a személyeskedéseket és a lehurrogásokat.
Üdv
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Ufff
senior tag
válasz Gábor-KJ #12747 üzenetére
Ne haragudj, de elég idegesítő vagy már! Elképzelem hozzá azt a picsogást is, amit a való életben művelhetsz. Tényleg nem unod? Mondanám, hogy mit csinálj a G3 -mal, de az egyrészt személyeskedés lenne, másrészt meg úriember vagyok.
[ Szerkesztve ]
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12727 üzenetére
Na ezen jót nevettem Legalább egy 2 napig használd ugyan úgy a G3-at LTE és 3G hálózaton külön, külön. Bizony az LTE többet eszik, már csak a néhol fellépő rossz jel miatt is, hiszen ha nem ér el LTE hálózatot vált 3G-re, vagy még annál is lejjebb, EDGE-re, közben persze folyamatosan keresi az LTE hálózat felbukkanását. Könyörgöm hülyeségeket ne írjunk, ha valamihez nem értünk inkább ne írjunk le hülyeséget...
kali
Ha valahol jobb az LTE hálózat jele mint a 3G-é akkor ehet kevesebbet, de ellenkező esetben kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12732 üzenetére
De akkor ettől nem igaz, amit írtam?! Ezért tettem hozzá, h a hozzáértők szerint. Ezzel én nem hazudtam, nem vezettem félre senkit. Az információ lényege az volt, h az LTE kevesebb energiát fogyaszt, mint a 3G. Ha én mások véleményét közvetítem, akkor az nem lesz hiteles?! Csak akkor, ha te mondod?!
De már számomra is elérhető az LTE (eddig csak 3G volt), jelezni fogom neked a tapasztalataimat akkuidő tekintetében!
Bár Thome megcáfolt mindkettőnket a leírásával, amit linkelt. Az viszont 100%, h az i5S leírásában hosszabb üzemidőt jelez az Apple LTE-vel.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12727 üzenetére
"A hozzáértők szerint a 3G jobban szívja az akksit, mint az LTE."
Ebből neked mi jön le?! Melyikkel merül jobban a készülék?!
@ Thome Az Apple leírásaiban hosszabb üzemidőt ígér LTE-s netezéssel, mint 3G-vel. Bár erre az általad linkelt leírás rácáfol.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12725 üzenetére
Látod, csak ennyit tudsz, tapsikolni, meg a G3 dobozáról leírni a kiemelt specifikációkat, amikkel behülyítettek
Azt legalább elismerhetnéd, h a kijelentésed, miszerint a G3 szénné alázza az i5S-t kicsit elhamarkodott volt. Mindkettő készüléknek van előnye és hátránya a másikkal szemben. Attól pedig, h egy telefon papíron többet tud, mint a másik, nem jelenti azt, h a többi rosszabb nála. De ezt Apple felhasználóként tudnod kéne!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12702 üzenetére
- Én biztos vagyok benne, h az i6+ is elzümmög addig a 2915 mAh-es akksival, mint nálad a G3.
- Te azt hiszed, h azért levehető a hátlapja, h ha megadja magát az akksi, akkor te otthon ki tudd cserélni és ne kelljen szervizbe vinni?! De aranyos! Abból az apropóból levehető a hátlap, h ha lemerül az akksi, akkor cserélhesd egy másikra. Ezért van a koreai G3 dobozában extra akku és egy akkutöltő dokkoló is.
- Egyértelműen fémet akarnak mímelni a hátlappal, ezen kár vitatkozni. Minden tesztelő kapásból vágta rá a "looks like brushed aluminium" kifejezést. A Samsung még ilyen a kamu fémnek tűnő kereteivel. Az 5C pedig valóban gagyin néz ki a fényezés miatt, de a G3 hátlapjának köze sincs ahhoz a masszív, minőségi műanyaghoz.
- Én nem az alapján veszek telefont, h lehet-e vezeték nélkül tölteni vagy nem, szóval nekem tök mindegy. De ugye ehhez kell valami kiegészítőt vásárolni, mert alapból nincs a dobozban?! Illetve mint már írtam: mivel helyhez kötött mindkettő, teljesen mind1, h bedugom vagy ráteszem valamire. Ennek majd akkor lesz értelme, ha mondjuk az éttermekben az asztalokban lesz ilyen töltési lehetőség. De gondolom neked ilyen felhasználási lehetőség eszedbe sem jutott. Ha eljutunk ide, akkor már szem előtt fogom tartani a dolgot.
Engem teljesen meggyőzött az i5S a 4S után. Valóban ugyanaz, de működik és ugyanolyan gyors, mint a 4S volt anno a hatossal. Sőt, szerintem szebb dizájnra a készülék, a csatlakozóknál alul mestermunka, a hátlap ezzel a világosabb szürke fémmel a két fekete üveg között valami gyönyörű.
Szerintem neked itt most az a lényeg, h neked ez van, ez a tuti. Te magadat akarod meggyőzni arról, h jól választottál. Van i4S-ed, az is jó, pedig egyértelműen jobb az i5S, hiszen nem kell szenvednem az iOS miatt, mint az i4S tulajoknak, ezt magam tapasztalom hetek óta. A Sony-t leszólni megint nagy butaság, sokkal ízlésesebb telefonokat csinálnak, mint az LG, nézz meg egy Z3-at. Sőt, az említett Z3C-t a The Verge a legjobb 5 Androidos telefon közé választotta. Ők meg kicsit elismertek a témában.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12705 üzenetére
Nem kéne személyeskedni, ez az első!
A második ha elfogadod, ha nem igen csúcsdoridnak számít a hardvere és szoftvere miatt is. De ha ennyire szeretnéd van Galaxy Alpha is ha az neked csúcsabb és a Samsung tud telefont gyártani...Sajnos te vagy elvakult a G3-al, az az LG készülék a magas felbontású kijelzője miatt néha elég komoly akadásokat produkál a menü lapozgatása közben is!
-
erdoke
titán
válasz Gábor-KJ #12702 üzenetére
Azt nekem is elárulhatnád, hogy miért jobb az ún. vezeték nélküli töltés a dokkolótól. Az autóban és az íróasztalomon is van egy 5/5S dokkoló, amire ráállítom a készüléket, és a töltés mellett látható és kezelhető a kijelző, mivel a készülék enyhén megdöntve áll.
A G3 max. fényereje továbbra is gáz, és a műanyagja is gagyi az árához képest. Az 5C-nek is, nade ott az 5/S és a 6.A legjobb aláírás a héten
-
sdd2
veterán
válasz Gábor-KJ #12686 üzenetére
Én mint tesztelő is leírnám a véleményem. Naponta érkeznek a legújabb csúcstelefonok, a középkategória tömkelege és a többi. Nagyon sokáig ódzkodtam az iOS-iPhone párostól, de aláírtam, hogy az Apple gépek (Macbook, iMac) jók nagyon. Most is itt van a Z3 Compact, volt LG G3, S5, S5 Mini, HTC One M8, stb de, hogy őszinte legyek még így se érik el rendszerszinten teljesen alapként, nem belakva minden alkalmazást kilőve az iPhone 4S 7.1.2-vel nyújtott sebességét, belakott állapotban. Letettem mind a két telefont egymás mellé (Z3 Comapct, iPhone 4S) és kilőttem mind a kettőn az összes programot, majd a kamerát, böngészőt (Chrome), névjegyzéket, beállításokat, Facebookot, naptárat megnyitogattam, de a Z3 így is le volt maradva pár tized másodperccel, arról nem is beszélve ha megnyitottam pl 5 alkalmazást és visszaugrottam az elsőre az iPhone 4S egyből beadta, a Z3 Comapct újratöltötte, igaz nagyon gyorsan, de így sem győzte le az iOS-t. Hozzátenném, hogy a Z3 Compactban van 2 GB RAM, HD kijelző és Snpadragon 801-es SoC. A G3 ugyan így néz ki csaka kijelző ott már magasabb felbontású sokkal és 3GB a RAM mérete. Szóval a Z3 Compact még előnyben is van, de ha lesz időm videón demonstrálom az egészet, nehogy azt mondja bárki is, hogy fann vagyok vagy elfogult. Sokáig használtam Androidot, mélyen beleástam magam a tesztelés végett is de a főzött ROM-okat is toltam régen ezerrel. Jó az android, de a nyitott rendszer és a sokféle hardverre optimalizálás elvesz a sebességből.
-
erdoke
titán
válasz Gábor-KJ #12680 üzenetére
Szarabb a kijelzője, mint az utolsö 3 generációs iPhone-nak, és ezt tartom. Feláldozták a nappali láthatóságot a haszontalan pixelparádé oltárán. Olvasd el az Anandtech tesztjének a kijezőt érintő részét.
Más megjegyzést nem tettem rá, szóval nem értem, miért lenne "erős lesajnálás".
Részemről egy papírnehezék, mivel a céges dolgaimat (e-mail, naptár, appok, stb.) nem tudnám rajta intézni, de ez egy másik történet.A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12686 üzenetére
- Üzemidőt aláírom, bár dupla akkora akkumulátorral a méreténél fogva ez nem nagy kunszt.
- Kivehető akksi minek, ha jó az akkuidő?! Minden egyes alkalommal, ahogy szétszedi az ember, kopnak az illesztések, szerintem nem szerencsés egy megbontható házú készülék. Illetve elég igénytelenül hat a kamu alu hátlap.
- Fénykép minősége: nekem nem tűnik jobbnak a G3, néhol ez, máshol amaz a jobb
- 4K video: örülök, ha neked van olyan megjelenítőd, amin ezt vissza tudod nézni.
- Vezetéknélküli töltés: ugyanúgy helyhez kötött, szerintem tök mind1, h bedugom vagy ráteszem.
- Testreszabhatóság: az Android sajátja, előnye, nem pedig a G3 érdeme.
- Háttértár: elfogadom a bővíthetőség előnyét, bár iPhone-ból is van nagyobb tárhellyel szerelt változat. Akkor a 64GB-os i5S ilyen szempontból jobb, mint a 32-es G3?!
- Tükrözés: jó dolog. Sajnos Apple oldalról itt közbe kell iktatni egy Apple TV-t.
Szóval engem nem győztél meg. Ezek közül talán a jobb akkuidőre fájna a fogam, de ugye ez nem megoldható a mérete miatt. Szóval ezek a fícsörök engem nem győznek meg.
Az i5S sokkal igényesebb, szebb, minőségibb készülék, stabil, fagyás- és akadásmentes rendszerrel, komoly ökoszisztémával a háta mögött, nagyon jó támogatottsággal, igényesebb alkalmazásokkal, sok kiegészítővel. Másban jobb mindkettő, de engem csupán specifikációkkal és rengeteg hasznosnak vélt funkcióval (amelyek vagy működnek vagy nem) nem tudnak meggyőzni. Neked is tudnod kellene Apple felhasználóként, h a puszta hardveres előny nem jelent semmit, két különböző, más igényű rendszerről van szó.
-
xors
senior tag
válasz Gábor-KJ #12611 üzenetére
Nemtudom mi van lassan kezd magához térni a telefonom lehet egyszer csak bármilyen beállítás állítása nélkül megjelent...
közben a featured fül is magához tért az appstore -ban... kell neki idő mire feléledbgyg1 Beállítások/Általános/Kisegítő lehetőségek/Mozgás csökkentése/BE
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Gábor-KJ #12492 üzenetére
Mi a vicc?
Akkor kellet volna a fejedet a falba verni amikor 8GB-s telefont vettél.
Légyszíves, most akkor viseld el ennek a következményeit.
Vagy várd ki amíg elérhető lessz az iTunes-ban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
takessz
senior tag
válasz Gábor-KJ #12492 üzenetére
Zitta FB stb appokat töröld le addig!!
Lesz még vajon ios8-bol gondolom javítás lehet megvárom addig használom a ios7-et!!!
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
pszichiater
senior tag
válasz Gábor-KJ #12460 üzenetére
Az appokkal kapcsolatban egyetértek, de magát az 4S-t vágja vele haza, ahogy nekem is sikerült.
Hozzáteszem-ahogy itt olvasgatok, rengetegen nem használják a telefonjukat telefonként, ami számomra annyira LOL."Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
lolal
senior tag
válasz Gábor-KJ #12460 üzenetére
Hát nem tudom milyen aplikáció "sikít" neked iOS 8-ért de amiket én használok ( Messenger , Facebook , Viber , Shazam , OneDrive, Star Wars Commander , Youtube ) egyik sem jelezte még. Sőt van amelyiknek még az iOS 6.1.3 is elég lenne
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Gábor-KJ #12163 üzenetére
BELKIN F8Z689CW töltőt vettem, iPhone 4S, iPad2-t gond nélkül tölti.
Szilikon tokra milyen gyártmányt, eladót ajánlotok? Kemény tokot a Headcase-től rendeltem, az egyik belülről nem volt sima, a védőfólián látszott a lenyomata. Kérdeztem tőlük, hogy tudnám visszaküldeni, és kicseréltetni, erre simán visszaküldték az árát.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #12413 üzenetére
Elképzelhető. Nekem OTP-s webkártyám van, azt eddig mindenhol elfogadták. Viszont épp nézegettem pár hete a kártyáikat és a Maestro-hoz is azt írta már, h "internetes fizetésre is használhatja". Szóval nem tudom, h mindenképp dombornyomott kártya kell-e ezeknek.
-
legenda
válasz Gábor-KJ #12160 üzenetére
a telekom már megszüntette az üzleteiben a szervizelést, és azóta direktben lehet vinni a szolgáltatós készüléket is a független készülékeket árusító, és korábban csak azoknak a jótállási/szavatossági ügyét intéző, hazai hivatalos viszonteladókhoz is - valaki nem is olyan régen írta az iphone témában is, hogy ezt mondták már neki az egyik icentre üzletben is.
ettől persze vihető a szolgáltatóhoz is, rajtuk keresztül is intézhető, csak már más a folyamat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gábor-KJ #12138 üzenetére
az edge is adatforgalmi technológia, így van a sorrend; gprs < edge < 3g < 4g/lte
a telefonon történő kijelzés szempontjából írtam, 2g módban az edge és a gprs működik, 3g módban is több lépcső van - más telefonoknál 3g/h/h+ -, de amúgy még jobban részletezhető lenne, de itt nincs jelentősége.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Gábor-KJ #12132 üzenetére
elég egyszer leírni, és nem túlzás, hanem gyakorlati - saját is - és számos teszt tapasztalata, utóbbira rákereshetsz a neten is.
a 2g mutatványt hagyjuk, már a 4s alatt sem kínlódtam a kapcsolgatással, ahol volt 3g ott azon lógott mindig, ahol meg csak 2g elérhető, ott mind a két telefon azon fog lógni.
amennyiben mind a két telefon azonos 2g vagy 3g hálón lóg, akkor is bőven többet tud az 5s, arról nem is beszélve, ha az 5s lte hálóra kapcsolódik, és a 4s csak 3g-re - lte hálót nem kezeli -, mert akkor még látványosabb a különbség, és nagyon is életszerű a másfélszeres különbség, mivel az 5s lte fogyasztás nagyjából azonos a 4s 2g módéval.
nem véletlenül írtam korábban, hogy órás használati értéket nem írok, hanem csak arányt, mert azonos beállításokkal és feltételek mellett kell összehasonlítani.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Gábor-KJ #12120 üzenetére
Ok.
Örülök neki, de azért legközelebb is ilyen stílusban válaszoljál.
Hogy miért volt nálad ez? Passz.
Én ugy látom, hogy az Apple-nál, a dizájnra meg a marketingre több idő, meg nagyobb figyelem jut mint az iOS-re.
Mert ugyi ha ezt elba..ák, 1xüen javítható.
A telefonnal már nem ilyen egyszerű a dolog.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Gábor-KJ #12106 üzenetére
Figyi!
1X is nem kellene személyeskedni, mert most én is írhatnák neked keresetlen szavakat.
iPhone 4S + 5S iOS 8
Golf IV, CNS Globe HD BT Navi: hívás, fogadás, kapcsolat hibátlan.
JVC KD-R431 USB-s autóhifi fejegység [link] : hívás, fogadás, zene kapcsolat hibátlan.Honda Civic (2006), Dension CarDock [link]: hívás, fogadás, zene, kapcsolat hibátlan.
Anycom SCK-200 Solar (Bluetooth): [link] hívás, fogadás, kapcsolat hibátlan.Lakás, Bose Wave BT [link] zene, kapcsolat hibátlan.
Ezek után, talán még is csak nálatok van az a bizonyos juzer error.
Most akkor ki szólt, be kinek?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
baro130
tag
válasz Gábor-KJ #11874 üzenetére
Van időjárás kijelzés a not. centerben! A telepítés után nekem sem jelent meg egyből, de egy újraindítás után igen. A helymeghatározásnál engedélyezni kell az Időjárás alkalmazásnak a GPS hozzáférését.
Nálam azért picit döcögősebb lett (scrollozások), plusz az új funkciók nagyrészét a 4S már nem is kapta meg. Szóval egyelőre nem vagyok elájulva.
-
tylerddd
veterán
válasz Gábor-KJ #11592 üzenetére
Nem engem kérdeztél, meg lehet, h ez Apple-nél máshogy működik, de én Win8-as laptoppal ugyanígy jártam HDMi-t használva. Agyon állítgattam a videókártya lehetőségeit, de nem lett jó. Végül rájöttem, h a tévé képarányát kellett volna állítani és a "Levágás nélkül" elnevezésű beállítás megoldotta a dolgot. Tehát a tévén is szétnéznék a helyedben.
-
Macccy
senior tag
válasz Gábor-KJ #11508 üzenetére
Zitta próbáld szerintem te is ugyanott, az iTunes felső menüiben, tudod File ... Store ... stb. Lehet ez is ott les a Store alatt, amit szilvának írtam device párosításra, hiszen végső soron te is az iTunes ID -val szeretnéd párosítani
Ringloszilva: lassan átmegyünk iCloud topicba ... próbáld ki az Apple viszonteladókat, vagy végső esetben erdoke jószívét és enjoy! Ha tovább ragozod, attól nem leszel előrébb, csak előre megutálod ezt az egyébként - hiszed vagy sem - jól összerakott ökoszisztémát ...
[ Szerkesztve ]
-
Ringloszilva
tag
válasz Gábor-KJ #11515 üzenetére
Nézd. Mivel neked fogalmad sincsen itt semmiről, csak belevauztál az én problémámba csak azért, hogy felfigyeljenek rád (tipikus női szokás ez egyébként), ezért tőlem mit vártál? Te ugyanezt írtad nekem, már elfelejtetted? Nézz utána, csak pár hsz-t kell visszatekerned. Milyen érdekes, ha visszakapod ugyanazt, már érdekes módon nem tetszik. A hozzád hasonlók szoktak egyébként Trollt kiáltani ha már végképp nem tudnak magukkal mit kezdeni és semmit nem tudnak hozzászólni egy témához. Annyira fingod nincsen a telekommunikációról és ez világosan látszik a hozzászólásaidon. Úgyhogy tegyél meg nekem egy szívességet és ne az én hátamon akarj felemelkedni a hsz-ek növelésével és főleg ne sértegess, mert te már másodjára teszed. Magyarul: szakadj már le rólam bmg..
Tyler: igen, kedves gesztus volt a fiatalembertől, el is fogadtam az ajánlatát, már privátban értekezünk a dologról
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Ringloszilva
tag
válasz Gábor-KJ #11497 üzenetére
Nektek semmi nem jó . Akkor király az iCloud na. És nagyon használnám minden porcikáját, de nem tudom és ezért savanyú a szőlő! És nincsen pénzem LTE szolgáltatásra, ezért fikázom. Így jó?
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gábor-KJ #9746 üzenetére
"Beszed minosege szerintem eros 4-es viszont az ujjake kettes ala "
Ez totál nem igaz. Volt i5-öm is, 5s is, mindkettőnek sokkal tisztább, és jobb a hangminősége. Még a tartalék e51-emen is tisztább volt a hang, lehet a 4s-em hangszórója beteg volt már kicsit."4s-ben van anyag a tobbi meg egy 2dkg-os agyonhypeolt gagyi szar!"
Tehát ha valami nehezebb, az jobb. Nincs több kérdésem. Az autóipart és sok más területet is felvilágosíthatnád erről.Volt már i5-öd, vagy csak a kirakatban láttad, és onnan ez a sok tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Gábor-KJ #9561 üzenetére
nem feltétlenül, sokszor csak tudni kellene beállítani...
bő 1 évig volt iphone 4s telefonom - tudod te ezt, csak ugye a másik regisztrációd... -, azon intervallum alatt nagyon sok t-s eszközt is megjárt, és sosem volt gond.
sokszor azért hívtak, mert iphone...stb nem csatlakozott fel, vagy leszakadozott, de a megfelelő csatorna...stb beállítását követően megszűnt a hiba.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest